kowolo lolo Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Jeszcze raz zdarzy sie taka sytuacja ze ktoÂ? powie mi albo innej osobie grajÂ?cej na servie "Twoja stara nie ma Âłokci" ("VolantiS") to nie bĂŞdzie bana na 1h tylko na troszkĂŞ dÂłuÂżej... Podczas gry "VolantiS" i "Xander" miĂŞdzy innymi obraÂżali innych i drwili ze mnie i ze zwracanych do nich proÂ?by o kulturalne zachowanie siĂŞ na servie. Jeszcze raz usÂłyszĂŞ jakÂ?Â? obrazĂŞ zaraz bĂŞdĂŞ karaĂ?, bo juÂż mam dojÂ?Ă? tych szczeniackich zachowaĂ?! ÂŻeby byÂło jasne to nie myÂ?lcie sobie, Âże Misiek was odbanuje! Nie po daremnie jest regulamin - warto tam zajrzeĂ? co wolno a czego nie wolno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 to dej mi od razu perma i po klopocie =] i dej reason twoja stara nie ma lokci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Eee... Czy Ty siĂŞ sam sÂłyszysz (czytasz) kowolo lolo? JakoÂ? w stwierdzeniach typu "twĂłj stary...", "twoja stara..." nie widzĂŞ nic, za co moÂżna by wyÂłapaĂ? bana. Nie rozumiem w ogĂłle tego tematu. Ale niech admini siĂŞ wypowiedzÂ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Volantis BOGU!!! Kowol twoje odzywki mam w dupie i twoje bany teÂż tys niema head admin ze mozesz wszystko wiec zakmnij dupe:d i pisze sie doÂ?Ă? nie dojÂ?Ă? tuku byÂłbym zapomniaÂł Vader masz stuprocentowÂ? racje a gdyby nie VolantiS i paru innych ludzi na servie byÂło by mega drĂŞtwo przynajmniej idzie siĂŞ z czegoÂ? poÂ?miaĂ? a nie tylko dupszot hedszot i po robocie a kowol mom prosba skoro piszesz nick "VolantiS'a" poprawnie to napisz mĂłj teÂż nie jestem Xander tylko XandeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Volantis BOGU!!!Kowol twoje odzywki mam w dupie i twoje bany teÂż tys niema head admin ze mozesz wszystko wiec zakmnij dupe:d i pisze sie doÂ?Ă? nie dojÂ?Ă? tuku byÂłbym zapomniaÂł Vader masz stuprocentowÂ? racje a gdyby nie VolantiS i paru innych ludzi na servie byÂło by mega drĂŞtwo przynajmniej idzie siĂŞ z czegoÂ? poÂ?miaĂ? a nie tylko dupszot hedszot i po robocie a kowol mom prosba skoro piszesz nick "VolantiS'a" poprawnie to napisz mĂłj teÂż nie jestem Xander tylko XandeR Taki elo ziomek jestes !! ?? Myslisz ze lolo nie ma H@ to nie moze Cie zbanowac ? Gowno prawda... Nie podoba mu sie Twoje zachowanie perm !! Nic Cie tu na sile nie trzyma. Za taki text "mam w dupie i twoje bany teÂż tys niema head admin ze mozesz wszystko wiec zakmnij dupe:d" sam bym Ci z miejsca perma poslal. Nie liczysz sie z Adminem to nie liczysz sie z H@. Proste... Lolo ja na Twoim miejscu bym sie zastanowil nad tym XandeR bo co do Volantisa to wiadomo ze on juz tak ma (jak i ja z reszta:P). Amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Volantis gej ma perma hej xD ps. jezeli robili to miedzy soba to czemu perm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 sadnes ty gupio cipo japa tam bo janine wezne ! mu lazi o to ze daje takie bany z dupy ;d padom twoja stara nie mo lokcia i perm jakby kazdy mial sie trzymac zasad regulaminu to by tu nikt nie gral bo wszyscy mieli by beton sadnes jest adminiem i sie robi mega haje i huj i sa jaja ale jemu to nie odpowiada tak samo puszczom bindy na fun mapie to kowol pierdol wylacz to bo kick to niech se zmutuje i nie robi problemu bog zaplac Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Kowol odpuÂ?Ă? dzieciom niczyim, gag dla ciuli jak przegnÂ? paÂłkĂŞ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 powiedziaÂł co wiedziaÂł ja mam w dupie ciebie i to co godosz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^andrew^ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Do Kowolo Lolo nic nie mom. lubia go wkurwiac ale do umiaru , a Volantis jaki jest taki jest, ale w koĂ?cu i tak dostanie perma i tak ":D:D a tak wogĂłle to Kowolo co Ty masz za Avatar ????? moÂże nie do tej grupy na forum powinieneÂ? naleÂżeĂ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 kowolo lolo hunter i chuj :] zal z dupy kowol ogarnij Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 powiedziaÂł co wiedziaÂł ja mam w dupie ciebie i to co godosz:) Zastanow sie co piszesz szczylu... I lepiej zebys nie wywinal w mojej obecnosci jakiegos numeru. Bo jestes zerem a zgrywasz cfaniaka... Jezeli nie liczysz sie z luzmi to powinni Cie separowac od spoleczenstwa. Pilnuj sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 japa tam ;d idz sie zapisz na konkurs w warszawie na najwieksze adhd i darcie mordy ;d napewno nie bedziesz miol godnego rywala ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts