BOT Franciszek Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Spaślak dał mi bana za nic. Proszę o odbanowanie. Rozumiem że wiejska chata, ale że takie dzikie świnie biegają ? Nie wiem co sobie myślisz Ty grubasie że mieszasz sprawy prywatne z serwerem. Świadkowie: `Haru PardoN. NesQuik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Jak Ty to powiedziales "hahaha i tak mnie rekin odbanuje" Dostales bana za to ze uraziles moja osobe w sposob bezczelny ktory mnie urazil a ja jestem delikatny:) Koczkodanie jebany lepiej zrob przysiad na butle to moze jakis kolega Cie zechce chociaz Skoro biegaja tutaj takie dzikie świnie to po co tutaj wchodzisz imbecylku. Poza tym wole byc grubszy niz byc takim niewypalem z pizdy jak Ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Franciszek Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 Po pierwsze to powiedziałem że rekin mnie odbanuje, ale chodziło mi ogólnie o administrację bo ban bezpodstawny. "niewypalem z pizdy jak Ty " ja niewypał? Ty życiowy nieudaczniku... Kiedy ostatnio patrzyłeś w lustro? "Koczkodanie jebany lepiej zrob przysiad na butle to moze jakis kolega Cie zechce chociaz " Ale dobrze wiesz że chodzi o to że Ewa nie odwzajemniła Twojej internetowej miłości i Cie nie chciała i to jest głównym powodem desperacji z Twojej strony. Że Cię uraziłem? zapytałem tylko po co się prujesz spaślaku po tym jak mnie sprowokowałeś. Pozdrawiam serdecznie ;* Oto cały NesQuik. PS. "w sumie to Cie przepraszam bardzo Ewciu [...] Już nie będę tak nalegał obiecuje będę się powstrzymaładnie..." na co w odpowiedzi dostałeś - Kamil, ogarnij się. A więc gruby ogarnij się i nie wyskakuj mi tu z banami tylko dlatego że nawet dziewczyna w internecie Cie nie chciała. Chcesz to mogę te rozmowy tu powstawiać aby udowodnić że chodzi Ci tylko o zemstę pączusiu ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post w0mbat Posted June 15, 2017 Popular Post Report Share Posted June 15, 2017 Co wy tu kurwa odpierdalacie? Jeśli chodzi o sprawy prywatne to weźcie się umówcie w jakiejś piwnicy i normalnie jak prawdziwe geje podotykajcie się pindolami. Chuj kogo obchodzi czy Ewa skacze nesquikowi na pjona. Chuj kogo obchodzi, że Franek jest zazdrosny. O Ewę? O nesquika? Chuj mnie to obchodzi. Skarga ma być skargą, a hajać się w haji. ✪ Vivimorte, ♔ Counter, MISIA and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Niby nie mój serwer ale robi się ciekawie . Czekam na więcej ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Jeżeli jest ban na tle prywatnym, to tak trochę słabo to wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Franciszek Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 w0mbat- chodzi o to że gość banuje mnie bez powodu bo gdzieś kiedyś jakaś dziewczyna go nie chciała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 @BOT Franciszek Bana już dawno nie masz, a sadzisz się dalej. Zaraz ja Ciebie zaleje, za wylewanie prywatnych spraw na forum... Tak jak w0mbat napisał, kogo to tutaj interesuje?! MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted June 15, 2017 Popular Post Report Share Posted June 15, 2017 11 minut temu, Counter napisał: Jeżeli jest ban na tle prywatnym Nie kurwa, ban jest na tle rasowym downie Dobra spirala beki, niech mi ktoś tylko zamknie ten temat to robię wjazd na chatę z moim berłem king size MISIA, ✪ Vivimorte, ✪ muFas and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Temat do zamknięcia! 1xWARN POWÓD: MILCZ /thr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Franciszek Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 Temat zostanie zamknięty a ja dalej będę banowany za każdym razem jak grubas na serwer wejdzie. Nie wiem czy tu wszyscy mają wszystko w dupie i zamiast dążyć do rozwiązania sprawy aby sytuacja się więcej nie powtórzyła dążą do jak najszybszego zamknięcia tematu? PS. adi - myślę że dział "skargi" jest po to żeby napisać co nas boli. Kogo to interesuje? myślę że tych ludzi wyżej powinno zaciekawić co admin robi na ich serwerze i dlaczego dochodzi do zakładania takich wątków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 HAHHAHA 7 minut temu, Thunder napisał: Nie kurwa, ban jest na tle rasowym downie TY JEBANY RASISTO!!! A W DUPIE Z CZARNEGO BIG COCKA BYŚ CHCIAŁ... CHUJA NI MA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 NesQuik na arenach też szaleje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 10 minut temu, Thunder napisał: Nie kurwa, ban jest na tle rasowym downie Dobra spirala beki, niech mi ktoś tylko zamknie ten temat to robię wjazd na chatę z moim berłem king size Ty stulejarzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Dobra, w takim razie daj mi jakieś dowody na to, że banuje Ciebie za sprawy "prywatne". Na słowo nikt nie uwierzy... Myślisz, że jak napiszesz "zabrać mu admina" to tak zrobimy? DOWODY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 6 minut temu, Counter napisał: Ty stulejarzu A Ciebie stary dalej karmi piersią ❤ Vivianna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ORZEH Posted June 15, 2017 Popular Post Report Share Posted June 15, 2017 9 minut temu, BOT Franciszek napisał: a ja dalej będę banowany za każdym razem jak grubas na serwer wejdzie Chyba jak się kurwa wturla. Mats, MISIA, ✪ Thunder and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Franciszek Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 Gdzie ja Ci człowieku napisałem że oczekuję odebrania mu admina czy czegokolwiek? Przeczytaj, pomyśl. Jakie dowody? podałem świadka zdarzenia. Ale jeżeli NesQuik sobie tego życzy mogę wstawić jego prywatne rozmowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 2 godziny temu, NesQuik napisał: Jak Ty to powiedziales "hahaha i tak mnie rekin odbanuje" Parę lat pod biurkiem Rekina to ewentualnie dostanie UNBana. 2 godziny temu, NesQuik napisał: Dostales bana za to ze uraziles moja osobe w sposob bezczelny ktory mnie urazil a ja jestem delikatny:) To co Ty tu kurwa robisz? WCH jest tylko dla twardzieli! 1 godzinę temu, BOT Franciszek napisał: Ale dobrze wiesz że chodzi o to że Ewa nie odwzajemniła Twojej internetowej miłości i Cie nie chciała i to jest głównym powodem desperacji z Twojej strony. PS. "w sumie to Cie przepraszam bardzo Ewciu [...] Już nie będę tak nalegał obiecuje będę się powstrzymaładnie..." na co w odpowiedzi dostałeś - Kamil, ogarnij się. A więc gruby ogarnij się i nie wyskakuj mi tu z banami tylko dlatego że nawet dziewczyna w internecie Cie nie chciała. Pseudo haja przez babę? Nie warto i tak pójdzie do typa z grubszym portfelem ;D ✪ adi and ✪ muFas 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Franciszek Posted June 16, 2017 Author Report Share Posted June 16, 2017 No Galareta ma jakiś uraz. Mi chodzi tylko o to żeby mnie nie banował bez powodu. Ale myślę że trzeba czekać na wypowiedź głównodowodzącego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Nesquik nie banuj BOTa Franciszka bez powodu!! To jest moja prośba wobec Ciebie. Jeśli jej nie spełnisz to będę kolorową kredą wypisywał smutne zdania na chodniku. BOT mam nadzieję, że pomogłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 19 godzin temu, BOT Franciszek napisał: Po pierwsze to powiedziałem że rekin mnie odbanuje, ale chodziło mi ogólnie o administrację bo ban bezpodstawny. "niewypalem z pizdy jak Ty " ja niewypał? Ty życiowy nieudaczniku... Kiedy ostatnio patrzyłeś w lustro? "Koczkodanie jebany lepiej zrob przysiad na butle to moze jakis kolega Cie zechce chociaz " Ale dobrze wiesz że chodzi o to że Ewa nie odwzajemniła Twojej internetowej miłości i Cie nie chciała i to jest głównym powodem desperacji z Twojej strony. Że Cię uraziłem? zapytałem tylko po co się prujesz spaślaku po tym jak mnie sprowokowałeś. Pozdrawiam serdecznie ;* Oto cały NesQuik. PS. "w sumie to Cie przepraszam bardzo Ewciu [...] Już nie będę tak nalegał obiecuje będę się powstrzymaładnie..." na co w odpowiedzi dostałeś - Kamil, ogarnij się. A więc gruby ogarnij się i nie wyskakuj mi tu z banami tylko dlatego że nawet dziewczyna w internecie Cie nie chciała. Chcesz to mogę te rozmowy tu powstawiać aby udowodnić że chodzi Ci tylko o zemstę pączusiu ;* Milosci? To widac ze mnie nie znasz bejbe ;D 17 godzin temu, BOT Franciszek napisał: Temat zostanie zamknięty a ja dalej będę banowany za każdym razem jak grubas na serwer wejdzie. Nie wiem czy tu wszyscy mają wszystko w dupie i zamiast dążyć do rozwiązania sprawy aby sytuacja się więcej nie powtórzyła dążą do jak najszybszego zamknięcia tematu? PS. adi - myślę że dział "skargi" jest po to żeby napisać co nas boli. Kogo to interesuje? myślę że tych ludzi wyżej powinno zaciekawić co admin robi na ich serwerze i dlaczego dochodzi do zakładania takich wątków. Jak bys nie zauwazyl np. Thunder, Adi sa tymi osobami wyzej ;d poza tym tak jak pisali wylewasz tutaj info ktore nie powinno wyjsc no i tak jak napisalem wczesniej "nie znasz mnie" 5 godzin temu, w0mbat napisał: Nesquik nie banuj BOTa Franciszka bez powodu!! To jest moja prośba wobec Ciebie. Jeśli jej nie spełnisz to będę kolorową kredą wypisywał smutne zdania na chodniku. BOT mam nadzieję, że pomogłem Ty kurwa wbij tego prima bo jak do jutra nie wbijesz do lecisz z wierzowca mi na pjonnaaaa, poza tym zbanowalem go i go od razu odbanowalem Ale sie nie skapnal ;p 17 godzin temu, BOT Franciszek napisał: Gdzie ja Ci człowieku napisałem że oczekuję odebrania mu admina czy czegokolwiek? Przeczytaj, pomyśl. Jakie dowody? podałem świadka zdarzenia. Ale jeżeli NesQuik sobie tego życzy mogę wstawić jego prywatne rozmowy. Powiedz mi jedno jestes kurwa jakims gimbusem czy co ? Tak jak pisali wyzej kogo obchodza kogos prywatne rozmowy Jeszcze nie zauwazyles ze to co piszesz nie ma tutaj sensu bo kazdy ma pizde z tego i wyjebane na te prywatne rzeczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Jest taka opcja "Edytuj" ale to chyba dla bardziej zaawansowanych na forum Glados 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 47 minut temu, Grzesiu napisał: Jest taka opcja "Edytuj" ale to chyba dla bardziej zaawansowanych na forum To jest opcja dla osób które ukończyły minimum podstawówkę. Widać nie wszystkim było to dane. Grzesiu, MISIA and BOT Franciszek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 3 godziny temu, Grzesiu napisał: Jest taka opcja "Edytuj" ale to chyba dla bardziej zaawansowanych na forum 2 godziny temu, ORZEH napisał: To jest opcja dla osób które ukończyły minimum podstawówkę. Widać nie wszystkim było to dane. Jest też opcja scal/połącz. No ale to już poziom minimum 2 klasa liceum ORZEH and MISIA 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts