Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga NesQik

BOT Franciszek
 Share

Recommended Posts

Jak Ty to powiedziales "hahaha i tak mnie rekin odbanuje" Dostales bana za to ze uraziles moja osobe w sposob bezczelny ktory mnie urazil a ja jestem delikatny:) 

Koczkodanie jebany lepiej zrob przysiad na butle to moze jakis kolega Cie zechce chociaz ;)

Skoro biegaja tutaj takie dzikie świnie to po co tutaj wchodzisz imbecylku. 

Poza tym wole byc grubszy niz byc takim niewypalem z pizdy jak Ty :)

Po pierwsze to powiedziałem że rekin mnie odbanuje, ale chodziło mi ogólnie o administrację bo ban bezpodstawny. "niewypalem z pizdy jak Ty " ja niewypał?  Ty życiowy nieudaczniku... Kiedy ostatnio patrzyłeś w lustro?  "Koczkodanie jebany lepiej zrob przysiad na butle to moze jakis kolega Cie zechce chociaz " Ale dobrze wiesz że chodzi o to że Ewa nie odwzajemniła Twojej internetowej miłości i Cie nie chciała i to jest głównym powodem desperacji z Twojej strony. Że Cię uraziłem?  zapytałem tylko po co się prujesz spaślaku po tym jak mnie sprowokowałeś. Pozdrawiam serdecznie ;* Oto cały NesQuik.

PS. "w sumie to Cie przepraszam bardzo  Ewciu [...] Już nie będę tak nalegał obiecuje będę się powstrzymaładnie..." na co w odpowiedzi dostałeś - Kamil, ogarnij się.

A więc gruby ogarnij się i nie wyskakuj mi tu z banami tylko dlatego że nawet dziewczyna w internecie Cie nie chciała. Chcesz to mogę te rozmowy tu powstawiać aby udowodnić że chodzi Ci tylko o zemstę pączusiu ;*

Temat zostanie zamknięty a ja dalej będę banowany za każdym razem jak grubas na serwer wejdzie. Nie wiem czy tu wszyscy mają wszystko w dupie i zamiast dążyć do rozwiązania sprawy aby sytuacja się więcej nie powtórzyła dążą do jak najszybszego zamknięcia tematu? 

PS. adi - myślę że dział "skargi" jest po to żeby napisać co nas boli. Kogo to interesuje?  myślę że tych ludzi wyżej powinno zaciekawić co admin robi na ich serwerze i dlaczego dochodzi do zakładania takich wątków.

6 minut temu, Counter napisał:

Ty stulejarzu

A Ciebie stary dalej karmi piersią

2 godziny temu, NesQuik napisał:

Jak Ty to powiedziales "hahaha i tak mnie rekin odbanuje"

Parę lat pod biurkiem Rekina to ewentualnie dostanie UNBana.

2 godziny temu, NesQuik napisał:

Dostales bana za to ze uraziles moja osobe w sposob bezczelny ktory mnie urazil a ja jestem delikatny:) 

To co Ty tu kurwa robisz? WCH jest tylko dla twardzieli!

1 godzinę temu, BOT Franciszek napisał:

Ale dobrze wiesz że chodzi o to że Ewa nie odwzajemniła Twojej internetowej miłości i Cie nie chciała i to jest głównym powodem desperacji z Twojej strony. 

PS. "w sumie to Cie przepraszam bardzo  Ewciu [...] Już nie będę tak nalegał obiecuje będę się powstrzymaładnie..." na co w odpowiedzi dostałeś - Kamil, ogarnij się.

A więc gruby ogarnij się i nie wyskakuj mi tu z banami tylko dlatego że nawet dziewczyna w internecie Cie nie chciała. 

Pseudo haja przez babę? Nie warto i tak pójdzie do typa z grubszym portfelem ;D 

19 godzin temu, BOT Franciszek napisał:

Po pierwsze to powiedziałem że rekin mnie odbanuje, ale chodziło mi ogólnie o administrację bo ban bezpodstawny. "niewypalem z pizdy jak Ty " ja niewypał?  Ty życiowy nieudaczniku... Kiedy ostatnio patrzyłeś w lustro?  "Koczkodanie jebany lepiej zrob przysiad na butle to moze jakis kolega Cie zechce chociaz " Ale dobrze wiesz że chodzi o to że Ewa nie odwzajemniła Twojej internetowej miłości i Cie nie chciała i to jest głównym powodem desperacji z Twojej strony. Że Cię uraziłem?  zapytałem tylko po co się prujesz spaślaku po tym jak mnie sprowokowałeś. Pozdrawiam serdecznie ;* Oto cały NesQuik.

A więc gruby ogarnij się i nie wyskakuj mi tu z banami tylko dlatego że nawet dziewczyna w internecie Cie nie chciała. Chcesz to mogę te rozmowy tu powstawiać aby udowodnić że chodzi Ci tylko o zemstę pączusiu ;*

Milosci? xD To widac ze mnie nie znasz bejbe ;D

17 godzin temu, BOT Franciszek napisał:

Temat zostanie zamknięty a ja dalej będę banowany za każdym razem jak grubas na serwer wejdzie. Nie wiem czy tu wszyscy mają wszystko w dupie i zamiast dążyć do rozwiązania sprawy aby sytuacja się więcej nie powtórzyła dążą do jak najszybszego zamknięcia tematu? 

PS. adi - myślę że dział "skargi" jest po to żeby napisać co nas boli. Kogo to interesuje?  myślę że tych ludzi wyżej powinno zaciekawić co admin robi na ich serwerze i dlaczego dochodzi do zakładania takich wątków.

Jak bys nie zauwazyl np. Thunder, Adi sa tymi osobami wyzej ;d poza tym tak jak pisali wylewasz tutaj info ktore nie powinno wyjsc no i tak jak napisalem wczesniej "nie znasz mnie" :D 

5 godzin temu, w0mbat napisał:

Nesquik nie banuj BOTa Franciszka bez powodu!! To jest moja prośba wobec Ciebie. Jeśli jej nie spełnisz to będę kolorową kredą wypisywał smutne zdania na chodniku.

BOT mam nadzieję, że pomogłem :)

Ty kurwa wbij tego prima bo jak do jutra nie wbijesz do lecisz z wierzowca mi na pjonnaaaa, poza tym zbanowalem go i go od razu odbanowalem xD Ale sie nie skapnal ;p

17 godzin temu, BOT Franciszek napisał:

Gdzie ja Ci człowieku napisałem że oczekuję odebrania mu admina czy czegokolwiek? Przeczytaj, pomyśl. Jakie dowody?  podałem świadka zdarzenia. Ale jeżeli NesQuik sobie tego życzy mogę wstawić jego prywatne rozmowy.

Powiedz mi jedno jestes kurwa jakims gimbusem czy co ? xD Tak jak pisali wyzej kogo obchodza kogos prywatne rozmowy :blink: Jeszcze nie zauwazyles ze to co piszesz nie ma tutaj sensu bo kazdy ma pizde z tego i wyjebane na te prywatne rzeczy?

3 godziny temu, Grzesiu napisał:

Jest taka opcja "Edytuj" ale to chyba dla bardziej zaawansowanych na forum :)

2 godziny temu, ORZEH napisał:

To jest opcja dla osób które ukończyły minimum podstawówkę. Widać nie wszystkim było to dane.

Jest też opcja scal/połącz. No ale to już poziom minimum 2 klasa liceum :D