chiken Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Chciałbym złożyć skargę na admina z nickiem M1Koo. Składam ją, ponieważ uważam, że nie nadaje się on na rolę admina na tym serverze. Uważam tak dlatego, że raz nie trzyma się regulaminu i robi co mu się żywnie zapragnie, a potem nagle jak coś mu się nie podoba w kogoś zachowaniu odwołuje się na punkty regulaminu. Przykładem tego zachowania może być sytuacja w której napisał na chacie, że gramy "ONLY A", a ja poszedłem z bombą na "B". Chwilę po tym zostałem przez niego wyrzucony za cele mapy. Cele mapy? Co to za cele mapy, które admin sam narzuca. Skoro nie jest zabronione przez grę robienie tego co mu się nie podoba to jakim prawem może on nam to narzucać? Po wyrzuceniu z gry, wróciłem na server i nazwałem go "psem jebanym". Można tak napisać do prawie każdego admina, ale on zaczął się spinać o to, że to jest obraza administratora i napisał mi, czy wiem, że za to jest ban. Odpowiedziałem mu, że "Na chuj grać na serverze ze zjebanymi adminami". Za co dostałem bana. Rozumiem to, że za to mógł mnie zbanować. Ale jeżeli napisałbym to do kogokolwiek innego to ta osoba zaśmiała by się z tego stwierdzenia, ale on nie. A sam nie jest święty bo sam często pisze rzeczy typu "ssij","zamknij mordę","nie wkurwiaj mnie", itp. Przypomnę tylko, że to jest tylko server społeczności, gra się dla dobrej zabawy, a nie po to, żeby się obrażać na czyjeś słowa. Uważam, że takie zachowanie jest nieodpowiednie, a rola admina powinna służyć do zajmowania się nie stałymi graczami, lecz ewentualnymi cheaterami. Myślę, że to wszystko w mojej kwestii. Jeżeli ktoś ma zamiar to przeczytać niech wyrazi swoją opinię na ten temat. Chciałbym również dodać, że prawdopodobnie pojawi się tu kilka osób do których napisałem, o tej sytuacji i się ze mną zgadzają, że M1Koo nie zasługuje na rolę admina. P.S. Nie wiem skąd ale dostałem unbana. Pomimo tego piszę tę skargę, ponieważ to zachowania jak na mój gust było przegięciem. P.S.2. http://hlx.wiejska-chata.pl/hlstats.php?mode=chathistory&player=76975&page=1 Zamieszczam link do chatu M1Koo, w łatwy sposób można wszystko odszukać, oczywiście poza obejrzeniem ewentualnego demka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Czekamy na odpowiedź @M1Koo.... A co do sprawy wyzywania się, to widzę, że nigdy to nie będzie podobny poziom do ffa. Tam wyzwiska lecą co rundę, ale nikt nie burzy się itp, bo może dlatego, że tam regulaminu po prostu nie ma (może i jest, ale jest mało używany :D). Do czego dążę, otóż chyba czas najwyższy skończyć z wyzwiskami, które są na 4mapsie. Nie umiecie się bawić, to po prostu będziemy siedzieć na serwerze i tylko podawać info. Społeczność tworzy serwer, a wy nią jesteście. Staramy się ulepszać serwer, żeby lepiej się wam grało. Dla mnie osobiście wyzwiska traktuje z dużym dystansem, chyba że wyzywa mnie ktoś kogo nie znam i reprezentuje ze sobą jakiś poziom. Na 4mapsie 76,7% społeczności to ludzie poniżej 18 lat, także większość nie rozumie, że obrażanie się jest tylko na przysłowiowe żarty. A co za tym idzie, to że młodsi gracze podłapują szybciutko i między sobą wyzywają swoje matki, ojców itp. Coraz częściej wchodzę na serwer, a jakiś młody gangster ciśnie kogoś matke, mając na avatarze jakieś zielsko czy coś, a pewnie nigdy nie miał nic w buzi itp... Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 @chiken Dobra, powiedziałeś co sądzisz no i fajnie uzasadniłeś swoją wypowiedz. Ale jeżeli jest 4ct a 5tt i admin narzuca dany bs to gramy only A albo B ponieważ mam takie prawo i powinienem tak zrobić. Nawet Counter czasami narzuca bs na który gramy jeżeli nie jest conajmiej 5w ct. Bardzo stara zasada mówi ,że jeżeli jest mniej niż 4ct to gramy na wyłącznie jeden bs. A poza tym nie dostałeś perma tylko na godzinę zacznijmy od tego. Według mnie ban słuszny ,ponieważ narzuciłem dany cel mapy a ty mówisz nie i robisz swoje. Za obrazę jest róźnie ale ty przesadziłeś ,więc dostałeś bana za nie wykonywania poleceń i wyzywanie administratora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 Skoro jest możliwość narzucona przez gre grania na oba bs a ja pojde na B i za to mnie wyjebiesz to po prostu super. Jak macie miec takie problemy to wgrajcie plugin ktory ponizej 4 graczy w ct blokuje jeden bs. A nie miec problemy w zwiazku z tym. Moim zdaniem to taki server jest bez sensu. Wiecznie gra 3/4 osoby admin to rzadkosc a jak juz jest to wiecznie ma problemy. Jeżeli tak ma wyglądać ten server nie przewiduje mu długiej przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Splantowales pake to po 1 A poza tym nie musisz tu grac jak ci sie nie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/854970205521439708/37EFC86A5406BBACA345C60C8ECFE92365F03213/ https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/854970205521439161/50EB37D1CA75A002D500B518FB1843FDAA19CA84/ Nie mam ss'ów z całego czatu no ale ewidentnie widać ,że ja dałem tylko kicka po narzuceniu "gramy only A" bo jest 4ct. Ale nie chiken poszedł b i jak on sam mówi "przechodzenie" czy coś takiego przez inny bs? Przepraszam bardzo no ale splanowałeś pakę. Nie mam jak tego pokazać go tu GOTV nie udostępnia demek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipi Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Godzinę temu, M1Koo napisał: no ale ewidentnie widać ,że ja dałem tylko kicka po narzuceniu "gramy only A" bo jest 4ct Ja to tylko tu wrzucę: Skoro najpierw narzucasz gre, a pozniej kickujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Nie słucha się do polecań administratora. Więc mam tyle do powiedzenia a jeśli chodzi o to jesteś niedojebany i kurwa to było do typa który się pytał dlaczego go kiknałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 Wiesz co. Zastanawiam się kto tu teraz jest "niedojebany". Najlepszy admin co za wszelką cenę próbuje pilnować regulaminu na graczach, a sam ma na nie wyjebane. Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Zachowujesz się jak typowy zjeb, który próbuje coś osiągnąć, ale nigdy mu się to nie uda. Nie wiem, czy oczekujesz od ludzi szacunku, ale w taki sposób nigdy go nie dostaniesz. A na tym serverze gram tylko i wyłącznie dla tego, ponieważ LUDZIE, powtarzam LUDZIE są ogarnięci i spoko się zachowują, w skrócie jest z nimi beka. Ty do nich nie należysz. Ty jesteś takim kastratem z kijem w dupie, który będzie szukał dziury w całym. Gardze takimi ludźmi. Nie wiem czy kiedyś się zmienisz, życzę ci tego, jeśli jednak się nie zmienisz nie licz na szacunek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Skonczyles? No i dobrze bo mi jest szkoda pisac z takimi ludzmi ktorzy najpierw prowokuja i nie maja nic do powiedzenia na mikrofonie. Kozacza tylko na czacie. /Skonczylem *zamykam* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Dnia 17.06.2017 o 13:21, M1Koo napisał: Ale jeżeli jest 4ct a 5tt i admin narzuca dany bs to gramy only A albo B ponieważ mam takie prawo i powinienem tak zrobić. Dnia 17.06.2017 o 13:21, M1Koo napisał: Bardzo stara zasada mówi ,że jeżeli jest mniej niż 4ct to gramy na wyłącznie jeden bs. HAHAHA, serio?! A jeżeli grasz mm'a w ct i nagle jednego z was wywala, to też piszesz do terro, że na jeden BS? ✪ Sh!rou, Grzesiu and bobe' 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 14 minut temu, adi napisał: HAHAHA, serio?! A jeżeli grasz mm'a w ct i nagle jednego z was wywala, to też piszesz do terro, że na jeden BS? Ale na mmie dostajesz bota czyli teoretycznie jest 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Dnia 17.06.2017 o 10:44, chiken napisał: Po wyrzuceniu z gry, wróciłem na server i nazwałem go "psem jebanym". Można tak napisać do prawie każdego admina ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Mm to coś innego niż serwer społecznościowy lol.. Naprawde Adi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 Zamykać to ty wiesz gdzie możesz. A co do tematu z jednym bsem... Kierować sobie możesz na kiblu ale nigdy mną, bo żaden hipis nie będzie mi mówił jak mam żyć. Jeżeli uważasz, że jesteś najważniejszy i sobie możesz rządzić to jebie mnie to i nigdy się ciebie nie będę słuchać. Serdeczne chuj ci w dupę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Wbij na serwer to serdeczny mucik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Za co ma muta dostać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Dnia 17.06.2017 o 10:44, chiken napisał: Po wyrzuceniu z gry, wróciłem na server i nazwałem go "psem jebanym". Można tak napisać do prawie każdego admina, Do kogo tak można pisać? Kim jest "prawie każdy"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Chodziło mu o adminów. Moim zdaniem wyrzucił go za pierwszym razem bez powodu. A ten się wkurwił i go obraził. Proste. Wina jest po obu stronach po części. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Za nic? Splantował na B gdy powiedziałem ,że gramy only A.. No to fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Dnia 17.06.2017 o 13:21, M1Koo napisał: @chiken @M1Koo Według mnie ban słuszny ,ponieważ narzuciłem dany cel mapy a ty mówisz nie i robisz swoje. 25. Administrator nie może karać ludzi za nie wykonywanie celów Także tego.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 7 godzin temu, Pepe napisał: 25. Administrator nie może karać ludzi za nie wykonywanie celów Także tego.... Ktoś tu sobie sam zaprzecza, ale przynajmniej fajna drama, co nie @Thunder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 8 godzin temu, Pepe napisał: 25. Administrator nie może karać ludzi za nie wykonywanie celów Także tego.... PĘpek ciebie to ktoś chyba tym regulaminem w dupie jebał i to ostro bo ty się tak do niego stosujesz.... Nie chcesz wywalić z serwera dzieciaki, które kampia w każdej rundzie na coblu w kiblach czy na wieży bo twierdzisz, że to nie resp... Weź ogarnij pizdę, kup mikrofon i dopiero się udzielaj... Bo serio dogadać się z tobą nie idzie, a jak ludzie na Ciebie zaczęli foczyc to na specta spierdoliłes. Elo! SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 I na chuj ja to pisałem skoro i tak wszyscy mają na to wyjebane. Po chuj regulamin na który raz ma ktoś wyjebane a raz jest jego jebaną Biblią. Spinacie dupy o wszystko, a tak naprawdę gówno z tego wychodzi. I tak nic z tej jebanej skargi nie wyjdzie, więc po chuj to pisać. Nie rozumiem was ludzie, zamiast coś z tym zrobić to wy se między sobą wymieniacie zdania z których jak zwykle gówno wychodzi. Jak na mój gust pora zakończyć tą skargę bo chuja to da. Co to za server w ogóle na którym złożona skarga jest powodem do beki. Serdecznie nie polecam, a gram tylko po to bo część ludzi jest ogarnięta, ale nie ci jebani admini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 xDDD, no to ja idę po popcorn . @chiken Tak ogólnie, rozumiem Cię ale z jednej strony trochę przesadzasz, nie gram tam na 4maps dlatego nie wiem jaka tam panuje haja, bo na FFA to wiadomo. Po 1, za chuj do nikogo nie napiszesz że ktoś jest "psem jebanym" już lepiej by pasowało do @Counter ty rudy chujku, po za tym co to ma być prawie do każdego xDD? Dostał byś bułkę do buzi a jak bym Cię lepiej poznał to nawet zaskrońca. No ale nie w tym rzecz xd. Adm napisał że only A, otóż jest ta stara zasada, niektórzy ją akceptują a niektórzy nie i biegną na pustego Bsa wiedząc że CT będzie na A XD. Bez sensu, mogłeś się zastosować i ich wykastrować na tym A zamiast na siłę problem zrobić.. No ale wiadomo mogłeś napisać NIE ZASTOSUJĘ SIĘ I PÓJDĘ NA B. Myślę że jakbyś napisał że się do tego nie zastosujesz co on napisał to by było jeszcze śmieszniej niż jest teraz Po 2, wina też leży po stronie pana Admina, który też nie jest święty. Dlatego proponowałbym się pogodzić i grać dalej w te karabiny bo ta drama to jest jakiś muł XD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts