Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aha? Ban Perm za aimbota? LOL

SzyNa♚
 Share

Recommended Posts

Kolorowa. Apropo nie tylko ja zmieniałem mapy :). Z zakresu tych 4 ale to i tak już nie istotne. Nie mam po co wydawać kolegów. Żegnam bo i tak wiem ,że unbana nie dostane a prosić nie będe. Dostałem to dostałem. Macie powód. Dobrze. Argumenty. Świetnie. A to ,że wchodzicie na serwer raz na 3miesiące i dajecie perma bez ostrzeżenia.  Jeszcze lepiej. 

To nie jest zasada to po pierwsze. Tylko nazwa :x A po drugie powinienem dostać ostrzeżenie bo nie ma nigdzie napisane ,że jeżeli admin zmienia mapę której nie ma w puli granych dostaje perma. Czyżby wymyślone zasady który pierwszy raz poznałem? 

U mnie w szkole bywa. Dba o bezpieczeństwo innych. A tak apropo tej mapy to gralem i mialem wlaczony choose map i mialem wlaczyc cobblestona bo bardzo chcieli ale wlaczyla sie ta mapa. Jak sie wlaczyla to juz sobie tak powiedzialem ,że dobra przeczekamy te 16rund i właczy się mirage. Ale dobra masz rację. Jutro albo dziś możecie odebrać mi flagi.

Ja sie pewnie nie znam ale na mój gust to to już przesada jest. Dać perma za to, że admin zmienił mapę. Zamiast zabrać mu admina to najlepiej perma mu dać. I to za to, że server nazywa sie "4maps", a on zmienił mapę. Każdy admin zmienia mapy, bo te już wkurwiają. Kiedy gra się tego jebanego traina, to jak jest więcej niż 10 osób to święto jest. A na takim mirage jest po 16, nieraz 20 osób. Ludzie chcą po prostu czegoś nowego. Jak mają być "4mapy", to chociaż je zmieniajcie raz na tydzień, czy chociaż raz na miesiąc, bo inaczej będzie grało mało ludzi. Na mój gust to była przesada. Ale co ja się znam. To jest wiejska. Ona się rządzi swoimi jebanymi prawami...

Dodam również, że admin nigdy nie zmienia mapy jak nie daje głosowania czy ją zmienić. To ludzie sobie mogą wybrać co by chcieli grać, żeby nie wyjść z serverai pójść gdzie indziej. Jeżeli wam zależy na tym, żeby server "4maps", miał te swoje 4 jebane mapy, niż więcej graczy to ja wam wspólczuje. Twórzcie server, na którym ludzie grają nie chętnie bo wam się tak podoba. Nie rozumiem was i tego w jaki sposob probujecie tworzyć społeczność.

Wchodząc na serwer gracz jest świadom, że będą grane tylko te 4 mapy. Chcesz pograć inne mapy? Zapraszam na ffa, tam dostaniesz tyle custom map na twarz, ze będziesz tęsknił za tym "jebanym trainem"

"Jebanego Traina" chcieli sami gracze, a teraz jest bee? Pfff...

A i cziken, pisz w jednym poście albo edytuj poprzedni jak coś chcesz dodać. Nie pisz jednego pod drugim. To nie czat, tylko forum ;)

Moim zdaniem ban niesluszny. M1koo dał głosowanie na jaką mapę zmienić, bo ludzie na chacie pisali "zrób głosowanie", " dawaj coś innego". M1koo chciał być dla nich fair i zrobił głosowanie. Jak większość chciała inną to wszyscy co chcieli cobbla mają dostać perma? Według mnie trzeba zaktualizować regulamin :P

Czekam na mojego bana na FFA za zmienianie na mapy spoza mapcycle.

17 godzin temu, M1Koo napisał:

To nie jest zasada to po pierwsze. Tylko nazwa :x A po drugie powinienem dostać ostrzeżenie bo nie ma nigdzie napisane ,że jeżeli admin zmienia mapę której nie ma w puli granych dostaje perma. Czyżby wymyślone zasady który pierwszy raz poznałem? 

^this

17 godzin temu, adi napisał:

To tak jakbym na ffa wczytal mape z surfa...

[FFA/4FUN], nie widzę problemu, zwłaszcza że chociażby na glasswar jak człowiek się spierdoli w dół to ratować może tylko surfowanie po ścianie, która niemalże otacza cały dół mapy i jest typową ścianą do surfowania

17 godzin temu, adi napisał:

Czy dyrektor w szkole bywa na każdej lekcji czy ma od tego nauczycieli?

17 godzin temu, M1Koo napisał:

U mnie w szkole bywa. Dba o bezpieczeństwo innych.

No na bank kurwa. Jest jednocześnie w kilkunastu klasach naraz i dba o bezpieczeństwo uczniów trzymając w jednej ręce gaśnicę, a w drugiej penisa.

16 godzin temu, muFas napisał:

To na 4mapsie zostanie jeden admin bez mikrofonu.

X D

16 godzin temu, muFas napisał:

Może jakieś ostrzeżenie?? Chyba trochę zbyt surowa kara.. ale co ja tam wiem.

Co się odjebało to się nie ododjebie, rana pozostanie

6 godzin temu, chiken napisał:

Jeżeli wam zależy na tym, żeby server "4maps", miał te swoje 4 jebane mapy, niż więcej graczy to ja wam wspólczuje.

To nie jest jedyny serwer wiejskiej chaty. Serwerownie mają to do siebie, że dysponują szerokim wachlarzem serwerów o różnych cechach, serwer 4maps w swoim głównym założeniu pozwala na rozgrywkę na czterech z kilku podstawowych map.

5 godzin temu, adi napisał:

Chcesz pograć inne mapy? Zapraszam na ffa, tam dostaniesz tyle custom map na twarz, ze będziesz tęsknił za tym "jebanym trainem"

O już tam nie przesadzaj, nie ma aż tyle, zresztą grane są też podstawowe mapy i to bardzo często (ale nie narzekam, żeby nie było :P)

5 godzin temu, M1Koo napisał:

Ale na wszystkie serwery wiejskiej perm? No to nieźle.

To mje rozdupio fest

5 godzin temu, Pepe napisał:

Dajcie najlepiej wszystkim adminom i opiekunom permy i niech serwerownia upadnie....

Cóż, niedawno padła informacja, że wszystkie serwery będą wyłączane czy jakoś tak, więc to może być krok w tą stronę

5 godzin temu, Pepe napisał:

Ja i Counter tez robiliśmy czasem głosowania więc... 

Pepe z 4maps na majorze

Będzie spał w jego śpiworze