Dr Wiciu Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Co robi pedofil, kiedy zatrzymuje go policja? WYCHODZI Z MALUCHA. ______________________________________________________________ Co ma wspólnego 3latka i koszula? OBIE SIĘ ZAPINA POD SZYJĘ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 no nawet śmiechnąłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted July 9, 2017 Author Report Share Posted July 9, 2017 3 godziny temu, Thunder napisał: no nawet śmiechnąłem Tożto zaszczyt, aż się boję tyłem odwrócić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 19 minut temu, Dr Wiciu napisał: Tożto zaszczyt, aż się boję tyłem odwrócić Spokojnie, tu są inni koledzy, którzy zajmują się szorowaniem męskich pokładów, ja do nich nie należę Polecam @Counter @adi @muFas to takie pewniaki przetestowane w boju, ale tu prawie co drugi gotowy na takie zabawy Dr Wiciu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted July 10, 2017 Author Report Share Posted July 10, 2017 11 godzin temu, Thunder napisał: Spokojnie, tu są inni koledzy, którzy zajmują się szorowaniem męskich pokładów, ja do nich nie należę Polecam @Counter @adi @muFas to takie pewniaki przetestowane w boju, ale tu prawie co drugi gotowy na takie zabawy Wybacz @Thunder ze powierzchownie Cię oceniłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts