fuksradom Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 gdzie moge znalesc zakladke gdzie moge napisac posta odnosnie wstapienia w szeregi adminow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 MoÂżesz pomarzyĂ?? Kto ci tak naÂ?ciemniaÂł ,Âże admin potrzebny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake5kkk Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 To musisz pisaĂ? na gg, do tego co na serwie podali, a nie tutaj. Na serio to przeÂ?lij zdjĂŞcie+cv, musimy wiedzieĂ? czy siĂŞ nadajesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 taaa a moze h@ odrazu chcesz? za 50zÂł zaÂłatwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 Neon pierwszy - zapytalem wiec trzymaj ta 17letnia dupke na lancuchu drake5kkk - jesli bede szukac pracy to pomysle moze jako bonus dorzuce zyciorys ale z tego co wiem tu raczej pracowac nie bede wiec cv + fotak odpada... na BANK !! Xander - jesli mialbym byc adminem to bym byl.. na bank nie w moim stylu jest wkupienie sie poza tym zapytalem tylko gdzie jest taki dzial - jesli niema to przydaloby sie aby ktos powiedzial nie ma i koniec tematu... dziekuje ale swoimi chorymi tekstami nie pomagacie w niczym tylko robicie tzw. off'topy badz najprosciej nabijacie posty - LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Nie pierdol kurwa bo chcesz napisac do mnie. napisz teraz a Ci bana dam ty 24 letni chujku mlody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 no to huj daj mi bana. a co do chujka to possij mi jajka. dac ci steam id ?w sumie masz na statystykach wez sobie sam - masz tez tam IP ! pozdrawiam. fajny byl ten serv. elo nastki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 tutaj admina dostaje sie uzaniowo od h@ a nie za dupowlazenie. zadne podanie itp sie nie przyda napisze ci misiek albo vsx "po adminow zglosimy sie sami" i taka prawda:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 i tyle by wystarczylo a nie pierdolenie pajacow kurwa co prosto od dupy konia odeszli z talerzem. siedzcie w brazie po same uszy tam was nawet ruski mroz kurwa ciule nie ruszy dzieki rzotkiewka.. pozdrow marchewe i caly twoj ogrod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 pierdol sie frajerze. kurwa czlowiek napisze kulturalny post a ten wjazd. co za kurwa pierdolony tepak. no to tyle:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake5kkk Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 co to za pokrĂŞcony pojeb haahahah Kurwa widzisz gdzieÂ? napis SZUKAMY PEDZIĂ?W NA ADMĂ?W? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 WIDZE NAPIS DRAKE ROBI LACHE POD STOLE ZA KOPA NA RYJ BO JEST CIULEM pierdol sie drake na cyce stara rozpadowo co ? odpierdol w lewo prosto ryjem na drzewo i pedz nygusie w pizdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 24 latek ? cos kurwa nie wierze jebany smarku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 baton nie trawie takich kurwa pajacow jak wy.. a jesli chcesz aby ci udowodnic ile mam lat to ci cipo przesle skan dowodu osobistego prawa jazdy paszportu ksiazeczki wojskowej badz huj wie czego. a w sumie - huj w was wbijam bo pojebany moze i jestem ale wy macie huj zamiast mozgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake5kkk Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 kurwa teksty ma mocne jak uÂ?cisk i ssanie GoÂ?ciu dojebaÂłeÂ? se ÂżeÂ? drewniany. Trza byÂło powiedzieĂ? " nie dam zdjĂŞcia bo brzydki, ale mogĂŞ Ci na maila przesÂłaĂ? nagie" albo coÂ? takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeq. Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 i tyle by wystarczylo a nie pierdolenie pajacow kurwa co prosto od dupy konia odeszli z talerzem. siedzcie w brazie po same uszy tam was nawet ruski mroz kurwa ciule nie ruszy dzieki rzotkiewka.. pozdrow marchewe i caly twoj ogrod. haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 sobie kurwa mozesz przesylac.... wojskowy pajacu od podnoszenia mydla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalona_Asia Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 napisz do mnie na gg - 5267403 pogadamy, zagramy esl czy sie ustawimy, zobacyzmy i dostaniesz adma nie spamowac kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 drakee... moge ci podeslac zdjecie jak robisz mojemu psu loda.. chcesz? wiec zamknij juz jape kurwa i nie pisz nie rob off topow.. nabijaczu postow. temat jest prosty - POMOC ! nie szukaja admina to nie i huj koniec kropka. a nie pierdolenie za uchem - z tego forum robicie spam attack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 nie szukamy kurwa, bedzie trzeba wiecej to sie odezwiemy.. ja pierdole , tak ciezko zrozumiec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 baton ale trzasnij kurwa jape juz ja pierdole.. jebac was off topy i huj ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 jakie kurwa oftopy? jestem jednym z adminow i wiem co jest grane.. ZROZUM KURWA CZLOWIEKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 a ja jestem moderatorem na forum i pierwszy raz widze zeby ktos robil taki burdel jak wy tu ! i pierdol sie na lep... chcesz mi dac bana to wal na server - siedze i gram. masz moderatora skasuj mi konto. mam na ciebie wyjebane ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoN Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 sluchaj dzieciaczku w wieku 24 lat. To jest serwer z atmosfera.. na forum jest to co jest i dlatego jest zajebiscie.. To ze Ty masz takie widzimisie i chesz miec admina to Twoja sprawa, idz na to swoje forum , na ta swoja piaskownice i tam sie kurwa mac Twoja baw, a Nas zostaw w spokoju :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 tylko zwroc uwage ze wszedlem tu jako nowy - napisalem o pomoc a wy sie zjebaliscie jak tanie dziwki z trasy na poznan... wiec dzieciak co do piaskownicy to ty musisz zapierdalac bo masz morde wyszczekana tylko ci w piachu ja przetazac ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts