Bociek112pl CSGO-SKINS.COM Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Pani w szkole podstawowej pyta dzieci kim chciałyby być w przyszłości. Dziewczynka- Chciałabym być pielęgniarką. Pani- Bardzo dobrze, ale powiedz dlaczego. Dziewczynka- Bo chcę pomagać chorym ludziom, opiekować się nimi, pomagać wrócić do zdrowia. Pani- Dobrze, a ty Mariuszku kim chciałbyś być w przyszłości? Mariusz- Policjantem. Pani- Bardzo dobrze, ale powiedz dlaczego. Mariusz- Bo chcę bronić ludzi przed przestępcami, kradzieżami, tępić chuliganów itd Pani-Bardzo dobrze, no a ty Jasiu kim chciałbyś być w przyszłości? Jasiu- Seksuologiem. Pani z zastanowieniem- Noooo... dobrze, ale powiedz dlaczego. Jasiu- Bo mnie interesują dewiacje seksualne proszę Pani! Pani z zastanowieniem- Noooo... dobrze, tylko nikt w klasie nie wie co to są dewiacje seksualne - możesz to wyjaśnić? Jasiu- Tak proszę Pani, wyjaśnię na przykładzie. Niech Pani spojrzy przez okno. Tam na ławce siedzą trzy kobiety i jedzą lody. Pani- No widzę. Jasiu- Niech Pani dobrze się przyjrzy. Jedna liże loda, druga gryzie a trzecia ssie. Jak Pani myśli, która z nich jest mężatką? Pani nieco zakłopotana- Noooo... chyba ta, która liże. Jasiu- Nie! proszę Panią, ta która ma obrączkę na palcu! A to o czym Pani myśli to są właśnie dewiacje seksualne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts