Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Gra która mnie wciągnie i nie będę sie przy niej nudził.

Haru
 Share

Recommended Posts

Hejka mali i duzi ludzie.

Szukam Gry która mnie wciągnie i przy której  na pewno nie będę się nudził przynajmniej przez jakiś czas.Grałem już w wiele gier i już nie mam w co grać. 

Grałem w Wiedźmina,Assasina,GOW,GTA. i tego typu gry. Wiedźmin na jakiś czas mnie wciągną,ale po jakiś 2 tygodniach znudził mnie totalnie.  

Czekam na jakąś grę wartą uwagi z fajną fabułą która mnie wciągnie przynajmniej na jakiś czas tak jak wiedźmin xD 

Czekam na wasze propozycję. Dziękuje za uwagę! :lol:

Przeciwne Uderzenie - Globalna Ofensywa no polecam serdecznie. W skrócie wcielasz się w policjanta albo terroryste. Temat ogólnie znany na całym świecie xDxD

SuPEr atmosfera, zarąbiste comjunity itd. SZCZEGÓLNIE NA TYM SERWERZE IP: 80.72.38.186:27015

Więcej o gierce może powiedzieć tobie @Thunder . Z tego co pamiętam to pisał gdzieś recenzje tej gry :)) 

14 godzin temu, Haru napisał:

Hejka mali i duzi ludzie.

Szukam Gry która mnie wciągnie i przy której  na pewno nie będę się nudził przynajmniej przez jakiś czas.Grałem już w wiele gier i już nie mam w co grać. 

Grałem w Wiedźmina,Assasina,GOW,GTA. i tego typu gry. Wiedźmin na jakiś czas mnie wciągną,ale po jakiś 2 tygodniach znudził mnie totalnie.  

Czekam na jakąś grę wartą uwagi z fajną fabułą która mnie wciągnie przynajmniej na jakiś czas tak jak wiedźmin xD 

Czekam na wasze propozycję. Dziękuje za uwagę! :lol:

Jak wiedźmin Cię znudził to ja nie widzę dla Ciebie nadziei.

GOW, że God of War czy Gears of War?

Dead Space?

The Evil Within?

Final Fantasy?

Darksiders?

Lords of the fallen?

Middle-earth: Shadow of Mordor?

Rust? Postal?

DUNGEONS?

Kholat?

Enemy front?

Wolfenstein?

Dark Souls?

Wasteland 2?

15 godzin temu, Haru napisał:

Bardziej chodzi mi o gry na komputer a nie gry mobilne :) 

To niezły śmieszek. Rzeczywiście tibia ma bardzo ciekawą fabułę. Wiciu jeżeli taki z ciebie żartowniś to możesz sobie iść hhhh tfu -.-

Skoro River Raid i Boulder Dash to wg. Ciebie gry mobilne to może lepiej żebyś Ty się ewakuował