Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

no kurwa baran !!

fuksradom
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] Zbanowany przez @jadom swinie |Andrzej S.

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'wkurwia

gramy kurwa na mapce SKI - jebane debile jak zwykle raszuja i wytlumaczenie serv FFA. huj a nie ffa serv jest kurwa 4 FUN a admin co lepszy gosc napierdala kicki tym co nie raszuja a mowia zeby inne pizdy nie raszowaly - poczym jak mu powiedzialem ze jest tego kurwa pala i zeby ogarnal glowe dal mi zjeb bana ! co za kurwa patologiczny kurwa zjeb ja pierdole... !!

domagam sie sprawiedliwosci i wbicia huja mu w plecy xD

nie chciaÂłem, nic pisac bo jestescie tempymi matoÂłami ale macie miec ze cos napisze :D czy sÂłyszesliscie z moich ust w kierunku eltona cos w stylu "zajebiscie to zrobiles " , "ale bania" , "fajny tekst" .... bo wg mnie to jest lizanie dupki :> to wy wielkie napinatores i darcie ryja jestescie matolami bo nie umiecie umiejetnie drzec ryja bo dostajecie bany a po dostaniu bana jest placz i lizanie pupy z przeprosinami :> ale nie mowmy juz o DC ... to teraz coÂ? o wch i jak wy sie odnosicie do koli :>:D wiec nie pierdolcie tu o lizaniu dup bo to wy jestescie w tym masterami a ja tekstami kurwa "dyrek ty kurwo a twoja stara..." to jest lizanie dupy H@ wiec poklony jak macie takie myslenie :D

a tak btw od poczatku to ja wam lizaÂłem pupcie czy wy mi :>

nokaut :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.