PepeKOZAK Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Witam! Chciałem zapytać co w końcu ze zmianą dusta 2 na cobblestone. Miał on być zmnieniony, nawet ankieta była. A dust jak był tak jest. Ostatnio pojawiła się propozycja aby wprowadzić rękawiczki. W tej sprawie z tego co mi wiadomo czekamy już trochę czasu na @Jaśnie Pan. Z 1 lipca miał być zresetowany ranking, a resetu dalej nie ma :/ @Counter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Odpowiedzi się chyba nie doczekasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted July 26, 2017 Author Report Share Posted July 26, 2017 @chiken meh właśnie widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Mapy do końca tygodnia zostaną zmienione, rękawiczki to tylko i wyłącznie zależy od @Jaśnie Pan . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted July 27, 2017 Author Report Share Posted July 27, 2017 Okej dzięki za info. @Jaśnie Pan co ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Oni dalej rękawiczki wałkujooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Jedyne rękawiczki jakie uznaję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 6 minut temu, muFas napisał: Jedyne rękawiczki jakie uznaję A takie rasta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Cytuj Ostatnio pojawiła się propozycja aby wprowadzić rękawiczki. Tak tak wiem nie mów dział ! kappa Ale coś słyszałem że tych rękawiczek ma nie być wgl . Na arenach miały być ale @Jaśnie Pan mówił że raczej nie będzie . Więc wątpię ze u was będą . Mogę się mylić Mówił do was Pan GladosZS. Lubię Gdy się uśmiechasz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubię Gdy się uśmiechasz Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 1 minutę temu, GladosZS napisał: Tak tak wiem nie mów dział ! kappa Ale coś słyszałem że tych rękawiczek ma nie być wgl . Na arenach miały być ale @Jaśnie Pan mówił że raczej nie będzie . Więc wątpię ze u was będą . Mogę się mylić Mówił do was Pan GladosZS. Polać temu panu dobrze mówi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 3 minuty temu, Lubię Gdy się uśmiechasz napisał: Polać temu panu dobrze mówi Lubie gdy zamykasz morde i się nie wpierdalasz! Godzinę temu, Thunder napisał: A takie rasta? Przerobisz mi na takie? Zostawiając kolory? ✪ Thunder and Glados 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts