Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zmiana mapek itp

mum1to
 Share

Recommended Posts

3 godziny temu, M1Koo napisał:

4.Mufas wchodzi raz na miesiąc. 

A Tobie G do tego, Mufas pisał podanie, żeby wesprzeć brak aktywności adminów na serwerze (gracze się na to skarżyli), i tylko po to. Jak może to wchodzi, jak potrzeba pomocy, to wchodzi, to że akurat Ty jesteś raz w miesiącu, kiedy on jest - zupełnie inna sprawa.

18 godzin temu, M1Koo napisał:

4.Mufas wchodzi raz na miesiąc. 

Ty już serio zaczynasz mnie wkurwiać. Drugi miesiąc mówię wam, żebyście sobie jakiś adminów poszukali itp.. ja mam wpisany urlop więc wypierdalaj ode mnie. Tylko kurwą chodzicie i narzekać potraficie. Jest was 2 na serwerze, a pierdolcie za 10. Może jest jakiś powód tego, że ludzie nie chcą być "kimś" na serwerze, gdzie na innych serwerach są 2 podania tygodniowo. W sumie to im się nie dziwie bo kutwa 10 razy mówiłem i jeszcze mało. Gdybym wiedział, że jesteście aż tak bardzo spierdoleni to bym do was ręki nie wyciągał.  Chociaż teraz sram na ten serwer z góry. Już pisałem, że nie chce tam flag. Robicie z tego serwera gowno! Po x razy spamujecie na forum. Ewidentnie coś tam jest nie tak. Counter powinien was troszkę ogarnąć i siebie przy okazji.  Pewne sprawy można załatwić na pw.

Kurwa ja nie wiem jak to jest, ale co patrzę na listę graczy online to was też tam nie ma. Ale to pewnie wina tego, że mufas nie wchodzi. 

@Counter weź ogarnij pizdę i te twoje pieski. Pozmieniaj mapy, ogarnij co możesz/potrafisz, ale w pierwszej kolejności poszukaj sobie tam jakiś osób, które oprócz płakania będą chciały coś zrobić.

Elo.

Czekam na zmianę map i resetu ranku... Teraz jestem w chuj mało na serwerze, bo nie mam po prostu czasu i chęci... Od rana zapierdalam jak wół w robocie i wracam zmęczony... Mufas ma urlop i odpierdolcie się od niego (tak samo jak ja, urlop elegancko wpisany itp)... Od września kończę robotę, także moja aktywność powróci. Do końca sierpnia mogę wam tylko obiecać, że mapy zmienimy, a z resetem to jest już gorzej... czekamy na @Jaśnie Pan, ale chuj wie co z nim także nic wam nie poradzę, także nie spinajcie sie do mnie KURWA CUNTER KIEDY RANKING KIEDY MAPY KIEDY TO KIEDY TAMTO, BO SKĄD MAM KURWA WIEDZIEĆ KIEDY REKIN WRÓCI DO CHUJA...

PS. Nie obrażajcie się za bardzo, bo jestem skacowany... :/

11 godzin temu, Counter napisał:

Czekam na zmianę map i resetu ranku... Teraz jestem w chuj mało na serwerze, bo nie mam po prostu czasu i chęci... Od rana zapierdalam jak wół w robocie i wracam zmęczony... Mufas ma urlop i odpierdolcie się od niego (tak samo jak ja, urlop elegancko wpisany itp)... Od września kończę robotę, także moja aktywność powróci. Do końca sierpnia mogę wam tylko obiecać, że mapy zmienimy, a z resetem to jest już gorzej... czekamy na @Jaśnie Pan, ale chuj wie co z nim także nic wam nie poradzę, także nie spinajcie sie do mnie KURWA CUNTER KIEDY RANKING KIEDY MAPY KIEDY TO KIEDY TAMTO, BO SKĄD MAM KURWA WIEDZIEĆ KIEDY REKIN WRÓCI DO CHUJA...

PS. Nie obrażajcie się za bardzo, bo jestem skacowany... :/

" Jesteś kurwą i tyle " ~ Franciszek 2017