mum1to Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Siema wszystkim szukam gry mmorpg cos podobnego do wowa ktoś cos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 TERA - myślę, że słyszałeś o tej zajebistości ALLODS ONLINE - wypisz wymaluj world of warcraft Archlord 1/2 - grałem długo, zajebiste coś mi się obiło o uszy, że umiera ale serwery chyba stoją Black Gold Online - steampunkowa wersja mmo, chyba tylko amerykańskie serwery Cabal - DZIECIŃSTWO PRZEGRAŁEM W TEJ GRZE Dekaron Dungeons & Dragons Online - action mmo Perfect World - kolejny klon wowa Neverwinter Online Requiem: Memento Mori - gra jak dla mnie wygrywa klimatem nawet z tropikami. RIFT R.O.H.A.N. BLOOD FEUD - typowy grinder Scarlet Blade - dużo skaczących cycków i sci-fi Tu masz trochę gier sprawdzonych przeze mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 NosTale - Bajkowa grafika,ale ma swój klimat. 4story - Przyjemna gra. Grało się kiedyś za czasów dzieciństwa. Metin2 - Chyba znasz a jak nie to polecam. Conquer Online - Grafika może nie zadowala,ale ma to coś w sobie. Polecam. Elsword - Bajkowa grafika.Side-scroller,Ciekawy system combosów. MapleStory - Bajkowa grafika.Side-scroller (2D) Aion - Typowa gra MMO polecam sprawdzić Blade & Soul - Koreańska produkcja. Bardzo fajny kliamt. To nie wszystkie gry,ale nie chce mi sie już więcej wypisywać. W każdą z tych gier grałem i miło wspominam czas spędzony na nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts