Dr Wiciu Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Glados lubi dawać dupy, kiedy chodzi na zakupy. To przysłowie nie jest głupie, Glados grzebie palcem w dupie. Nigdy nie daj siebie zwieść, Glados lubi jądra gnieść. Glados ma dziś urodziny, będzie trzepał pół godziny. Glados anal ma rozparty gdy przegrywa z Thunderem w karty. Niebywała jest to rzecz, Glados mały ma swój miecz. Może Glados miecz ma mały, za to odbyt wytrzymały. Glados lubi swego ojca, gdy go ten wypuszcza z kojca. Kiedy Glados się zezłości, jego dupa w gotowości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaosu Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Słabe.... zamieniłeś MICHAŁ na GLADOS i myślisz, że masz talent... ✪ Kubul, ❤ Vivianna, Dr Wiciu and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted July 29, 2017 Author Report Share Posted July 29, 2017 Godzinę temu, adi napisał: Słabe.... zamieniłeś MICHAŁ na GLADOS i myślisz, że masz talent... Ba i przy okazji sprawdzam kto pamięta pierwsze empetrójki jakie gościły na polskich telefonach z obsługą tegoż formatu. Ale zjadłeś mnie. Idę płakać. Zadowolony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Tyś jest jednak kurwa ! Dr Wiciu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Agniecha matka Gladosa, Mieści cały chuj do nosa. bobe', Dr Wiciu and Glados 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 @Thunder O to chodziło z tym jednym zdaniem XDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Agniecha daje nam tu skrina, Ze urodzila przystojnego syna. Na fejsiku fotki, wypady, Nikt juz jej nie daje rady. Chodzi, dyszy, dmucha, sapie, Glado za kuciape lapie. I tak mija dzien w Bedzinie, Glados maca starsze swinie. Jedna z nich to jego matka, Dla niejednego to wielka gratka. Troche czasu juz minelo, Torba pusta po wsze czasy, Kilku sie juz przewinelo, Aga chytra na kutasy. To zostaje tam bez zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W u Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 JA NIE NAPISZĘ FRASZKI PO PROSTU KURWA JEBAĆ ZAGŁĘBIE PIERDOLONE GOŁĘBIE CKS CZELADŹ TEŻ I TEN BĘDZIN A GLADOS MIESZKA NA TARGU W BĘDZINIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 @W u No witam. Przeczytałem że masz 19 lat. Byłem przekonany że ludzie w twoim wieku wymyślą coś bardziej ambitnego a nie pojadą po klubie Ale jak masz kompleksy związane z B-klasą twoja sprawa. Dzięki za wieszyk/fraszkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 @Glados Kto Ci kurwa wymyślił tak zjebany Nick ??? i masz plecy ujebane na porfilowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 2 minuty temu, S!kor napisał: @Glados Kto Ci kurwa wymyślił tak zjebany Nick ??? i masz plecy ujebane na porfilowym @Glados - od gladiator, wielki, silny, męski, plecy nie ujebane tylko przepocone, bo napięte mięśnie stykają się z materiałem koszulki @S!kor - taki mały ptaszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 1 minutę temu, Thunder napisał: @Glados - od gladiator, wielki, silny, męski, plecy nie ujebane tylko przepocone, bo napięte mięśnie stykają się z materiałem koszulki @S!kor - taki mały ptaszek mały ale wariat,trzeba umieć sie posługiwać sprzętem bo każdemu stoi-chyba bo @ORZEH podobno tylko leży i nawet nie pluje ) dlatego nazwałem sie S!kor hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 @S!kor obiecywałeś że nie będziesz udzielał się na forum po denaturacie. Zachowaj się jak prawdziwy Dżentelmen i dotrzymaj obiecanego słowa. S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 21 godzin temu, S!kor napisał: @Glados Kto Ci kurwa wymyślił tak zjebany Nick ??? i masz plecy ujebane na porfilowym Brudne to ty masz kurwa spodnie Nick ja sobie sam wymyśliłem. U cb w nicku ,,!" To za dildo ci robi? ✪ Kubul, ✪ inż. Tynka and ✪ Thunder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 @S!kor to D!ldor S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts