mum1to Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Zmieniłem sobie na chwilke nick i co widzą moje oczy?Znowu pan y sobie daje moj nick tym razem prawdziwy pozdrawiam http://steamcommunity.com/id/FFDSFY3R23UF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mum1to Posted July 30, 2017 Author Report Share Posted July 30, 2017 @Counter @muFas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skspta Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Lekka hipokryzja panie majster dajesz sobie nick "gofer" który tyczy się innego gracza tego serwera, "żydson to ziomal" pseudo rapera, oraz pod Grzegorza Dziamałka się podszywasz także ten ps. i jeszcze żebrzesz na serwie żeby ludzie pisali Ci pod profilem prośby o podpis bo chcesz wyglądać na legitnego szpero X QRWA D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mum1to Posted July 30, 2017 Author Report Share Posted July 30, 2017 xDDDDDDD to ty prowokujesz mnie dając mój nick (znanej osoby na serwerze)i mnie wyzywasz itp.Co do podpisywania profili robilem to jak mialem nick mum1to.A jesli chodzi o gofra to on używał mojego imienia nazwiska na serwerze,zrobilem to samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mum1to Posted July 30, 2017 Author Report Share Posted July 30, 2017 xDDDDDDD to ty prowokujesz mnie dając mój nick (znanej osoby na serwerze)i mnie wyzywasz itp.Co do podpisywania profili robilem to jak mialem nick mum1to.A jesli chodzi o gofra to on używał mojego imienia nazwiska na serwerze,zrobilem to samo Tak jescze jedno jeśli dana osoba prosi cię o nie używanie jego nicku nie powinienes tego robić,nie widzialem żeby szpero cos takiego mówił tymbardziej żydson ahahahh,co do gofra już sobie to wyjasnilismy.I jescze dałeś sobie zeby nikt nie mogł odnalesc twojego profilu,bana się boisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ luk1 ★ CSGO-SKINS.COM Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Typ którys raz z rzędu wkurwia go zmieniając sobie nick i jescze pisze do niego ''hahah mum1to co tam kotku''. Przesada troche. XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts