Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Reaktywacja.

Recommended Posts

Witam.

Dawno nic nie pisałem na forum i chce to zmienić czemuż tak.. nawet sam tytuł samo mówi...macie tu linka do odcinka w którym wypowiadam się co do Serwera by uświadomić WSZYSTKIM graczom z Zombi moda dla czego serwer nie istnieje [wyłączony] i co o tym myślę 

OD razu mówię że to jest moja opinia i to co uważam i tam nikogo nie chce obrażać i szkalować ale to są moje domysły jak i innych osób które się pytały o serwer a było pełno co najmniej 29 osób się pytało i spamowało...

Jak widać komuś zależy bardzo na ten serwer tak samo jak mi bo kochałem tam grać i spędzać a tu chuj zamknięty..więc błagam jak oglądniecie ten odc. to proszę o odpisanie co do tego bo jak ja i inni czekają na to a i przepraszam jak tam będę się nie wyraźnie wypowiadał ale nagrywałem to ponad 5-6 razy więc proszę o wypowiedzenie na ten temat bo chce żeby wrócił..jesli trzeba coś zrobić to zrobię..będę płacił by serwer się trzymał żaden problem

Film -  https://youtu.be/jHH3y3u4jEM

Jesteśmy w trakcie przetwarzania tego filmu. Zajrzyj tu później.

idę się umyć

MIAŁEM IŚĆ WCZEŚNIEJ SPAĆ, ALE NIE ŻAŁUJĘ, ŻE NIE POSZEDŁEM I ZOSTAŁEM OBEJRZEĆ DO KOŃCA. Cholera gościu, ponad 7 lat tu siedzę i jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Szanuję. Napisałbym, że się wzruszyłem, ale to forum przeglądają kobiety, więc po prostu przygryzłem wykałaczkę, przysłoniłem oczy kowbojskim kapeluszem, wyszeptałem: "Nieźle" i zasiadając na koniu wyruszyłem galopem w stronę zachodzącego słońca.

10/10 Filmweb

Nie oglądałam i nie obejrzę bo nie mam na to czasu. Oplacaj serwer co miesiąc tak jak ja to robiłam przez kilka lat i ogarniaj sprawy techniczne to i bedzie serwer. Na dzień dzisiejszy nie ma osoby co by to wszystko robiła. 

Nudne to juz wszystko albo ja za stara :(

2 godziny temu, MISIA napisał:

Nie oglądałam i nie obejrzę bo nie mam na to czasu. Oplacaj serwer co miesiąc tak jak ja to robiłam przez kilka lat i ogarniaj sprawy techniczne to i bedzie serwer. Na dzień dzisiejszy nie ma osoby co by to wszystko robiła. 

Nudne to juz wszystko albo ja za stara :(

Chyba komuś pindole się już nudzą :/

4 godziny temu, MISIA napisał:

@Counterw swojej wąskiej d... 

Po Krakowie kanter zapomniał co oznacza "wąska". 

Pogłoski mówią, że Counter siadając na ten barmanski stołek zjada go dupą i siada na podłodze... ile w tym prawdy wie on sam 

8 godzin temu, MISIA napisał:

zazdroscisz bo sam byś chciał pindole w swojej wąskiej d... :P

Widać jesteś nowa w temacie jego dupsztyla. Jego pseudonim to "lejpobombie" - uwielbia sypiać z kolegami w jednym śpiworze, a co za tym idzie montować ich penisy w swojej dupie. Ostatnio zmieścił ich osiemnaście.

I obejrz filmik! :D

Aha...i to wszystko...zostanie wyrzucony i bez poinformowania czemu? i dla czego nie wróci do serwerów nie no spoko widzę że większość administracji jest zjebana i nawet nie raczy poinformować mnie albo na poście że ta sprawa zostaje zamknięta Dla tego Dla tego itp i zostanie wyrzucone ZAJEBIŚCIE :)

Thx za granie i Pierdolcie się ci którzy mieli na to wyjebane...nie dziwię że większość z adminów olała ten forum nie dziwie się..oby ten forum upadł ;) 

Ty serio jestes taki zjebany czy udajesz? 
To Ciebie jeszcze trzeba informowac? Skoro nie ma odpowiedzi "z góry"  - to nie ma decyzji proste. Jestes taki dobroduszny to sam kontaktuj sie na wlasny rachunek z Rekinem, dogadaj to, ze sam oplacisz server a potem wypisuj bzdury.
Takiś biedny miś był bo ZM nie ma. Tak ci zalezy na ZM.. ale zeby przyjsc i zwyzywac reszte ekipy WCH to ty wiesz jak :D
Na koniec zapierdoliłeś wykwintnym cytatem "oby ten forum upadł". Nie dziwie się, ze nikt nie chcial Ci odpisac.

4 godziny temu, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał:

Aha...i to wszystko...zostanie wyrzucony i bez poinformowania czemu? i dla czego nie wróci do serwerów nie no spoko widzę że większość administracji jest zjebana i nawet nie raczy poinformować mnie albo na poście że ta sprawa zostaje zamknięta Dla tego Dla tego itp i zostanie wyrzucone ZAJEBIŚCIE :)

Thx za granie i Pierdolcie się ci którzy mieli na to wyjebane...nie dziwię że większość z adminów olała ten forum nie dziwie się..oby ten forum upadł ;) 

Jakbyś ciulu potrafił czytać, to dawno byś wyczytał co trzeba. Z pyskiem to se możesz kurwa do logopedy, bo po pierwszej minucie filmiku wertowałem książkę telefoniczną szukając numeru do tłumacza, żeby cokolwiek zrozumieć. NIKT nie dostaje żadnych odpowiedzi, nie jesteś tu żadnym wyjątkiem, a że przegapiłeś co się działo parę miesięcy temu i nie doczytałeś informacji na temat swojego ulubionego serwerka (na który miałeś wyjebane) to Twój problem. Jeszcze parę dni temu tak kochałeś wiejską, a teraz piszesz, że administracja jest zjebana i ma się pierdolić + "oby ten forum upadł" (co to jest kurwa za rodzaj wypowiedzi, zjebizm?). Wypierdalaj dwulicowa kurwo. Idź dopieść swój kanał jutuberku, rozpaczaj że na jednym Twoim skurwiałym filmiku jest 50 wyświetleń, a na drugim 30 co ewidentnie oznacza spadek widowni. Kurwa nikt o zdrowych zmysłach nie ogląda ciula, który przez pół godziny gra w jakąś spierdoloną grę i pierdoli sam do siebie w niezrozumiałym dla nikogo dialekcie. Żeby jeszcze kurwa nie wiedzieć nawet ile dni ma rok to ja nie wiem, jakie Ty masz bagno we łbie. Odstaw gry, weź książkę, idź pobiegaj, motyle połap albo coś. Nikt nie ma zamiaru słuchać szczyla, któremu w dzieciństwie stary chuja zamiast grzechotki dawał. Już to widzę, jakby dalej serwer stał, byłbyś adminem, coś by Ci odjebało albo się nie spodobało i w ramach buntu wszystko byś zaczął rozpierniczać. Chuju z waty, daj wyloguj i nie wracaj. Narta.

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.