Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Reset rankingu hlstatsx - ankieta

Thunder
 Share

Robimy reset statystyk?  

27 members have voted

1. 1. Czy zgadzasz się na reset statystyk HLSTATSX?

• Tak.
      21
    • Nie.
      0
    • Mam to w dupie.
      6

Recommended Posts

Siemanko.

Ostatni reset rankingu był w Styczniu, a mamy Sierpień. Do "dzisiejszej" topki już bardzo ciężko się wbić ludziom z dołu, a topka traci sporo punktów za śmierć, więc pada pytanie: Robimy reset? Dodatkowo chciałem zachęcić do głosowania za - jeżeli zrobimy reset, zorganizowany zostanie konkurs z nagrodami. Na chwilę obecną w puli nagród znajdą się m. in. VIPy na serwerze FFA, klucze Steam do gier oraz kody ESEA Premium. Więcej szczegółów na temat konkursu pojawi się po zakończeniu ankiety (no i wynik musi być pozytywny). Zapraszam do głosowania, komentowania (jeżeli ktoś ma jakieś "ALE" lub popiera pomysł) i do rozsyłania ankiety wśród znajomych z serwera oraz do informowania o niej innych graczy.

Wyniki ankiety przeanalizuję prawdopodobnie po weekendzie, najpóźniej w środę, żeby dać ludziom chwilę czasu na odkrycie tematu.

Pozdrawiam.

Godzinę temu, w0mbat napisał:

Mam to w dupie. Jestem za słaby na top. Przeważnie okupuje dół tabeli więc do konkursu też się nie załapię.

:( Smutno mi się zrobiło Wombacik :(

http://forum.wiejska-chata.pl/topic/6969-czy-tander-ma-kohones?-ankieta/

Jestem na tak, zarazem mam pytanie, czy nie dałoby się zrobić rankingu działającego na zasadzie:

-zabójstwo +2pkt

-śmierć -2pkt 

Bo jeżeli tak to by było lepsze moim zdaniem :V 

Jeżeli nie, to nie zawracajmy sobie tym dupy tylko reset i haja :V 

15 minut temu, PanPP napisał:

Jestem na tak, zarazem mam pytanie, czy nie dałoby się zrobić rankingu działającego na zasadzie:

-zabójstwo +2pkt

-śmierć -2pkt 

Bo jeżeli tak to by było lepsze moim zdaniem :V 

Jeżeli nie, to nie zawracajmy sobie tym dupy tylko reset i haja :V 

Takie cos bylo by lepsze a nie ze ktos wejdzie z malym rankingiem zabije i -10 -20 punktow troszke lipa ;D Nie patrze na rank ale ogolnie liptonik.

PS @Thunder dawaj nagranie !!!

Na chwilę obecną widzę:

20 na TAK

0 na NIE

6 ma to w dupie.

Ankieta jeszcze powisi, ale wątpię, żeby wiele się zmieniło, więc prawdopodobnie robimy reset około środy. Jutro napiszę temat w sprawie konkursu.

33 minuty temu, PanPP napisał:

Powtarzam pytanie w sprawie punktacji zabójstw i zginięć!

Ja nie mogę tego zmienić

Ale ogólnie, nie można zmienić systemu punktacji, tak? Bo to jest wkurwiające, ktoś by sobie zrobił 500 fragów miałby przyrost +1000pkt zginąłby 200 razy spadek -400 i to by miało sens, żeby wyklarować najlepszy ranking według mojej opini, a tu kurwa jakiś baton cie zajebie za 20pkt i musisz napierdalać 10 fragogów żeby odbić te zginięcie przez batona xD... 

Czyli problem tkwi w tym że to musiałby zrobić jakiś magik (czytaj Rekin[król])? Czy też wgl nie da się zmienić działania punktacji :)) ?

2 godziny temu, PanPP napisał:

Czyli problem tkwi w tym że to musiałby zrobić jakiś magik (czytaj Rekin)?

Prawdopodobnie tag.