Popular Post ✪ Thunder Posted August 14, 2017 Popular Post Report Share Posted August 14, 2017 A więc witojcie. Prawdopodobnie w środę spodziewajcie się resetu rankingu hlstatsx, a wraz z nim start wiejskiego konkursu! Dokładna godzina nie jest jeszcze znana, a dzień rozpoczęcia konkursu może ulec zmianie (w zależności od @Jaśnie Pan), wszelkie informacje będę starał się podawać na bieżąco w tym temacie, więc sprawdzajcie częściej. NA CHWILĘ OBECNĄ RESET PLANOWANY JEST PO GODZINIE 21:00. ALE MOŻE SIĘ TO ZMIENIĆ! KONKURS WYSTARTOWAŁ, POWODZENIA! Zasady konkursu są proste. Gramy, gramy, gramy i pniemy się do góry w rankingu. Możliwe, że zmienimy delikatnie system przyznawania punktów, ale to kwestia jeszcze do ustalenia (i znów zależna do Virusa). O tym też poinformuję. Konkurs będzie trwał do 3 Września do godziny 20:00. Konkurs będzie trwał do soboty 16 Września do godziny 24:00. Wtedy też "zatrzymamy zegar" i rozpiszemy zwycięzców konkursu. Pamiętajcie, że swój progres możecie śledzić na bieżąco pod adresem: http://hlx.wiejska-chata.pl/hlstats.php?mode=players&game=csgo WAŻNE! Wszelkie próby oszustwa, w szczególności nabijanie punktów paką itp. nagradzane będą nawet miesięcznym banem (bądź dłuższym jeśli sytuacja będzie tego wymagać). Oczywiście przyłapanie na czitach równoważne będzie z permanentnym zabetonowaniem śmiecia. A teraz chyba to, po co większość z Was tu przyszła, czyli... NAGRODY! 1st: ____________________________________ - VIP(FFA+4FUN) na 3 miesiące, - 4 klucze do gier Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium, - 1 wybrana gra na Steam do 100zł (DZIĘKUJEMY @MISIA ), - AWP ASIIMOV BS - wartość około 25Euro (DZIĘKUJEMY @muFas ), - MYSZKA STEELSERIES RIVAL 100 CZARNA (DZIĘKUJEMY @adi ), 2nd: _______________________________________________ - VIP(FFA+4FUN) na 2 miesiące, - 3 klucze do gier Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium - 1 wybrana gra na Steam do 50zł (DZIĘKUJEMY @MISIA ), - AK-47 POINT DISARRAY FT - wartość około 11Euro (DZIĘKUJEMY @muFas ), 3rd: __________________________________________ - VIP(FFA+4FUN) na miesiąc, - 3 klucze do gry Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium - 1 wybrana gra na Steam do 50zł (DZIĘKUJEMY @MISIA ), - USP-S CAIMAN FN - wartość około 5Euro (DZIĘKUJEMY @muFas ), 4th: - 2 klucze do gry Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium 5th: - 2 klucze do gry Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium 6th: Klucz do gry Steam z puli Thundera, Kod ESEA Premium 7th: Klucz do gry Steam z puli Thundera, Kod ESEA Premium 8th: Klucz do gry Steam z puli Thundera, Kod ESEA Premium 9th: Klucz do gry Steam z puli Thundera, Kod ESEA Premium 10th: Klucz do gry Steam z puli Thundera, Kod ESEA Premium Teraz trochę więcej szczegółów. VIP (tak jak mówi nawias) zostanie przydzielony na serwerze FFA+4FUN, czyli oczywiście na tym, na którym nabijaliście punkty (WOW THUNDER, DZIĘKI ŻE WYJAŚNIŁEŚ). Jeżeli zwycięzca posiada już VIPa, zostanie on wydłużony o czas, który zgarnął w wygranej. Więcej informacji na temat VIPa i jakie daje korzyści można przeczytać tutaj -> http://forum.wiejska-chata.pl/topic/7319-vip-csgo/ Klucze do gier Steam na chwile obecną nie są sprecyzowane, mam ich trochę (spisane w listę, ale muszę jeszcze dokładniej przeanalizować). Jak przewertuję to wkleję listę. Powinna się pojawić jeszcze przed startem konkursu. Natomiast możecie grzać łapki nawet na tytuły AAA (w większości nieco starsze, ale konkretne) więc jest o co się bić. Zwycięzcy będą mogli wybrać odpowiednią ilość kluczy, zgodnie z wygraną. Priorytet wyboru kluczy zależny jest oczywiście od zajętego miejsca (czyli 1st miejsce wybiera klucze jako pierwszy, 2nd jako drugi itd.) więc im wyższe miejsce, tym lepsze tytuły można "wyhaczyć". Kody ESEA Premium to kody subskrypcji pozwalające na 7 dni darmowej rozgrywki w ligach i drabinkach ESEA. Serwery 128TR między innymi w Warszawie, Sztokholmie, Frankfurcie i innych miastach, najdokładniejszy system zwalczania cheaterów oraz możliwość grania z najlepszymi. Jeżeli znajdzie się jeszcze jakiś sponsor, bądź jeśli uda mi się skombinować więcej nagród (kto wie, może nawet jakieś skiny?), niezwłocznie pojawi się tutaj nowa informacja. Śledźcie na bieżąco chujki. Oczywiście jest możliwość zrezygnowania z danej nagrody bądź ze wszystkich jeżeli ktoś nie potrzebuje/nie chce (wtedy nagrody przesuną się o miejsce w dół). Jeśli są też osoby, które nie zamierzają brać udziału w konkursie, po prostu napiszcie post poniżej i nie będziemy brać Was pod uwagę przy wynikach w rankingu. Pierwszymi osobami, które zrzekają się udziału są: Thunder i Mats. Ja ze względów oczywistych, Mats by Was rozjebał i top1 byłoby nieosiągalne. Tak jak już wspominałem kilka razy wyżej, wszelkie newsy, update'y, dodatkowe informacje i zmiany będę umieszczał w tym temacie. Adi nie bij, jeśli będę pisał post pod postem, ale w tym przypadku będzie to konieczne. Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania, propozycje, chętki na sponsoring i inne takie, to zapraszam, piszcie tutaj w temacie, bądź na priv (możecie też pisać Steam, ale mogę mieć wyjebane albo coś mi się zbuguje i nie zauważę wiadomości, a na forum to pewniak). Rozsyłajcie link do tematu wśród znajomych, zapraszajcie ludzi, powodzenia wszystkim! UDZIAŁU W KONKURSIE ZRZEKLI SIĘ: @Thunder @Mats @Ichi @muFas Pula Thundera - lista gier (mogą pojawić się zmiany [głównie więcej kluczy]): Spoiler - Orcs Must Die! 2: Complete Pack - Girls Like Robots - Monaco: What's Yours Is Mine - The Bridge - Lexica - Deadly Premonition: The Director's Cut - Deadly 30 - The Book of Legends - Battle Group 2 - Small World 2 - Quest of Dungeons - Anomaly Defenders - SpellForce 2: Demon of the Past - Black Mirror - AquaNox 2: Revelation - AquaNox - Zenbound 2 - Super Hexagon - Dustforce DX - AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome - Eldritch - Urban Trial Freestyle - Euro Truck Simulator 2 - NiGHTS Into Dreams - Ravensword: Shadowlands - Paper Monsters Recut - Hitman: Absolution - Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut - Mass Effect™ 2 - Dragon Age™: Origins - Dead Space™ 2 - Platformines - PAC-MAN™ Championship Edition DX+ All You Can Eat Edition Bundle - Grim Fandango Remastered ! ✪ Aga, ✪ Ichi, Glados and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Gotowi do startu Edit: Co do tych nabijanych punktów, to też ostrzegam, że będą bany. Więc koniec z tekstami co rundę: "rzuć mi pakę itp" ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 SYSTEM ZMIENIĆ - MÓDLMY SIĘĘĘĘ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ORZEH Posted August 14, 2017 Popular Post Report Share Posted August 14, 2017 8 minut temu, Thunder napisał: Pierwszymi osobami, które zrzekają się udziału są: Thunder i Mats. Ja ze względów oczywistych, Mats by Was rozjebał To wersja oficjalna. Nieoficjalnie wiem że na chwile obecną jesteście w sobie zakochani i nie macie czasu na granie. Randki, wypady do kina, łapanie się za dłonie i te sprawy. Pedały jebane. El Mulato, ✪ muFas, ✪ Thunder and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Kurwa miałem kończyć robotę za 2 tygodnie, ale chyba Thunder mnie przekonał żeby wcześniej zrobić sobie wakacje ✪ Thunder and S!kor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Ja też zrzekam się udziału w konkursie, pragnę jednocześnie zaznaczyć, iż nabijanie punktów paką kończy się... PERMEM AndiSZ., MISIA, ✪ Thunder and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 O prosze ciekawie ciekawie sie zapowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 12 minut temu, Ichi napisał: Ja też zrzekam się udziału w konkursie, pragnę jednocześnie zaznaczyć, iż nabijanie punktów paką kończy się... PERMEM Jak widzicie miśki jestem pobłażliwy, ale twarda ręką (i nie tylko ręka) Ichiego czuwa nad naszymi dupskami. Hala Ichi! Oczywiście zrzekanie się z konkursu po prostu sprawi, że nie będziemy liczyć Was w rankingu podczas sprawdzania wyników konkursu, ALE MACIE GRAĆ CHUJKI, nikt Was nie wygania (tak tylko dopisuję jakby ktoś nie był pewien) ✪ Ichi and ✪ inż. Tynka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 A ja sie nie zrzekam! TEN WIP JEST MUJ! ✪ Thunder, ✪ muFas and ✪ inż. Tynka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Kurwa, jeszcze 160 osoby, które są przede mną w rankingu muszą się wycofać z konkursu i top1 będzie mój A tak przy okazji mam pytanie. Przypuśćmy, że ktoś wygra skina. Jeśli nie ma odblokowanego sklepu steam to nie odbierze nagrody. Co wtedy? ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 6 minut temu, w0mbat napisał: A tak przy okazji mam pytanie. Przypuśćmy, że ktoś wygra skina. Jeśli nie ma odblokowanego sklepu steam to nie odbierze nagrody. Co wtedy? Na chwilę obecną nie ma skinów w puli nagród, aczkolwiek jest szansa, że się pojawią. W jaki sposób ktoś nie ma odblokowanego sklepu Steam? Można mieć zablokowany? Niech sobie odblokuje zatem, a jeśli się nie da, to dogadamy się inaczej (lub jeśli ma zablokowany ze swojej winy, to cóż... nie wiem). Wszystko wyjdzie w praniu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Sklep jest standardowo zablokowany przez valve. Musisz kupić coś ma steam, koniecznie kupić a nie wpisać kod promocyjny i poczekać 30 dni, wtedy odblokowują sklep. Ja nic nie kupowałem i mam blokadę , więc pewnie znajdą się też inni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 AAAA KURWA, MARUDZISZ WOMBAT JAK ZAWSZE MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Dzięki hojności pewnych sponsorów, pula nagród wzbogaci się o nie lada nagrody. Więcej info wkrótce! <3 ✪ inż. Tynka, MISIA and ✪ muFas 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Zrzekam się udziału Pomysł mega fajny! AndiSZ. and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Godzinę temu, w0mbat napisał: Sklep jest standardowo zablokowany przez valve. Musisz kupić coś ma steam, koniecznie kupić a nie wpisać kod promocyjny i poczekać 30 dni, wtedy odblokowują sklep. Ja nic nie kupowałem i mam blokadę , więc pewnie znajdą się też inni. Jeżeli ktoś zakupił cs:go przez steam to rynek jest odblokowany, jeżeli jednak zakupił grę na stronach typu fabrykakluczy, G2A, to rzeczywiście trzeba doładować 5 juro, żeby odblokować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Hmm coraz więcej osób się zrzeka... Może jest szansa dla mnie MISIA, ✪ adi and ✪ Thunder 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 4 minuty temu, Ichi napisał: Jeżeli ktoś zakupił cs:go przez steam to rynek jest odblokowany, jeżeli jednak zakupił grę na stronach typu fabrykakluczy, G2A, to rzeczywiście trzeba doładować 5 juro, żeby odblokować. Jak on kilka lat żydził, żeby csgo kupić to pewnie przez darkneta z jakichś najczarniejszych, podziemnych keyshopów kupował. ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Po chuj się zrzekać jak i tak byście w pałkę dostali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Z racji nadchodzących dodatkowych nagród wydłużamy czas trwania konkursu do 16 Września! Godzina jest w trakcie ustalania. Jak zwykle, więcej info wkrótce. kokac and ✪ muFas 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 @adi nigdy nie będę tak zajebisty jak Ty, więc zostaje mi być marudą MISIA and ✪ adi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Co do konkursu jeszcze sporo się pozmienia, jestem zaskoczony i zadowolony, bo nie sądziłem, że znajdą się takie sponsorskie dobre duszyczki, spodziewajcie się sporych zmian w nagrodach, i to jak najbardziej na plus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 15, 2017 Author Report Share Posted August 15, 2017 Dzięki hojności kochanych sponsorów pozwoliłem sobie zupdate'ować listę nagród. NAGRODY! 1st: ________________________________ - VIP(FFA+4FUN) na 3 miesiące, - 2 klucze do gier Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium, - 1 wybrana gra na Steam do 100zł (DZIĘKUJEMY @MISIA ), - AWP ASIIMOV BS - wartość około 25Euro (DZIĘKUJEMY @muFas ), - MYSZKA STEELSERIES RIVAL 100 CZARNA (DZIĘKUJEMY @adi ), 2nd: __________________________________ - VIP(FFA+4FUN) na 2 miesiące, - 2 klucze do gier Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium - 1 wybrana gra na Steam do 50zł (DZIĘKUJEMY @MISIA ), - AK-47 POINT DISARRAY FT - wartość około 11Euro (DZIĘKUJEMY @muFas ), 3rd: _________________________________ - VIP(FFA+4FUN) na miesiąc, - klucz do gry Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium - 1 wybrana gra na Steam do 50zł (DZIĘKUJEMY @MISIA ), - USP-S CAIMAN FN - wartość około 5Euro (DZIĘKUJEMY @muFas ), 4th: - Klucz do gry Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium 5th: - Klucz do gry Steam z puli Thundera, - Kod ESEA Premium 6th: Kod ESEA Premium 7th: Kod ESEA Premium 8th: Kod ESEA Premium 9th: Kod ESEA Premium 10th: Kod ESEA Premium Dziękujemy serdecznie wszystkim sponsorom <3 kokac and Glados 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Thunder taki kochliwy, ze ciagle serduszkuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 15, 2017 Author Report Share Posted August 15, 2017 Poprawiłem ceny, dzięki @muFas, jestem ślepym ciulem 11 minut temu, Aga napisał: Thunder taki kochliwy, ze ciagle serduszkuje Zesrany, ale fakt, przesadziłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts