Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ile mozna pepe

pipi
 Share

Recommended Posts

@pipi Szkoda, że uciąłeś ten film :D (albo nie nagrałeś najważniejszego momentu). Zaczynając od początku. Ten typek, co nie miał mutacji mówił info, a pipi zaczął go z dupy wyzywać. Słowa typu : "spierdalaj", "zamknij pysk", "zamknij się dzieciaczku". Później była taka sytuacja, że powiedział do niego Szymon, bo tak miał na imię. Szymek odpowiedział : "Co?", a pipi do niego, z tego co pamiętam "Weź spierdalaj". No chłopak się wkurwił, pipi go prowokować, to powiedział "żeby twoja stara nie usłyszała". Szymek dostał pmuta, no bo nie można takich rzeczy mówić, chociaż Cię ktoś prowokuję. Stwierdziłem, że za prowokację ban na 30 min. W tym meczu pipi obrażał innych graczy, co też spowodowało tego bana. Myślę, że to wystarczy.  @pipi, czy musisz być takim toxiciem ? Nie wiem, jak ci się chce pisać takiego rzeczy, robić dowody i pisać na forum jak wina była też po twojej stronie. No cóż niektórzy muszą się wyżyć.

@Pepe Z tego co pamietam to te dzieciaki nie dawały info, lecz napierdalaly przez mikrofon rowno. Gowno z tym robiles. Siedzisz tylko na tym serwerze, zeby dawac jakies useless bany, bo przeciez musisz sie jakos pokazac z dobrej strony jako admin. Dziwi mnie to, ze kurwa tylko ty mnie kickujesz i banujesz. A i tak chce mi sie pisac tutaj bo wkurwia mnie ze jakis 'gowniarz' mnie banuje.

pzdr

36 minut temu, M1Koo napisał:

@muFas Grzesiek na opiekuna?  Dobry pomysł..  Bo na Arenkach i Awp nie widać takich "częstych problemów ".

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, chyba ktoś nie w temacie

A może @M1Koo Ty byś chciał być opiekunem?