Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Dodanie map

AxieR
 Share

Recommended Posts

11 minutes ago, AxieR said:

Ostatnio odpaliłem 1.6 i taki pomysł mnie naszedł czy może dodać by do obiegu mapy z 1.6, a wiem że to może przejść bo mamy piranesi . 

Konkretnie myślę o pierwotnym "coblu", "nuke", oraz de_dust (nie DD2 ). 

Długo grasz na ffa?Bo cobble jest już od dawna nawet teraz wbiłem na serwer to był grany  :) A co do reszty map to nie wiem.Możliwe,że nuke nie jest dodany(albo i jest nie orientuje sie) bo dla wielu osób ze słabszymi komputerami fps by spadały i nie dało by sie grać. ;)

9 minut temu, Haru napisał:

Długo grasz na ffa?Bo cobble jest już od dawna nawet teraz wbiłem na serwer to był grany  :) A co do reszty map to nie wiem.Możliwe,że nuke nie jest dodany(albo i jest nie orientuje sie) bo dla wielu osób ze słabszymi komputerami fps by spadały i nie dało by sie grać. ;)

XDDDDDDDDDDDDD, widzę kolega mało domyślny :V

Co do tych mapek to kiedyś była lekka dyskusja o tym, ale ucichło. Dla mnie propozycja bardzo fajna, klimacik z 1.6 itp :wub:

10 minut temu, adi napisał:

Po co? Jak wy tylko d2 grywacie xD

Wypraszam sobie , jak zdarzy się, że jest więcej ludzi powyżej 16roku życia (tak zdarza się) to dd jest w odstawce więc takie mapy też mogą się przyjąć niczym zimna Finlandia . :D

Moim zdaniem aktualna mieszanka map jest bardzo dobra. Mamy mapy turniejowe, GG, aim/awp, klasyki z 1.6. Więcej map nie sprawi, że będą one grane. Można dodać coś/wymienić mapę metzel ( która jest bardzo rzadko grana, mimo, że jest z 1.6 )

Nie no, szczerze mówiąc jeszcze zwykłe mapy turniejowe są okej, inne aim/awp- nie narzekam, ale wiadomo niektórych map się nie zastąpi tak jak to było w 1.6, np aim_crazyjump miał kilka wersji a w GO to jest po prostu gówno nie mapa (moja opinia). 

Kiedyś poruszyłem temat odświeżenia listy map, można by to zrobić z nowu, nadal widać gołym okiem co jest grane a co nie, dla przykładu 1/2 strona map jest najczęściej grywana dla przykładu awp i zwykłe turniejówki mają najelpszą grywalność z tego co widzę, czasami jakieś przypadki są że są ciekawsze mapy typy scouty/granaty i glass war, GG to juz dawno nie widziałem xdd. Kilka miesięcy temu jeszcze ludzie napierdalali w to :D.

DAŁOBY SIĘ CRAZYJUMPA Z 1.6 ŚCIĄGNĄĆ!!!~~~?

38 minut temu, AxieR napisał:

Tak jeszcze myślę ten sever lubi grę na awp więc mapa de_dust2002 co wy na to? 

Kurwa pierdolisz bez sensu.

Jeżeli chodzi o zmiany to najpierw przekonaj ludzi do zmian, później rzucaj mięsem, tzn rzucaj co zmienić i jak zmienić licz na to że się uda,

ja poruszyłem temat zmian to już nawet nie pamiętam ile się zmieniło :D