AxieR Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Ostatnio odpaliłem 1.6 i taki pomysł mnie naszedł czy może dodać by do obiegu mapy z 1.6, a wiem że to może przejść bo mamy piranesi . Konkretnie myślę o pierwotnym "coblu", "nuke", oraz de_dust (nie DD2 ). Ferdynand Kiepski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 11 minutes ago, AxieR said: Ostatnio odpaliłem 1.6 i taki pomysł mnie naszedł czy może dodać by do obiegu mapy z 1.6, a wiem że to może przejść bo mamy piranesi . Konkretnie myślę o pierwotnym "coblu", "nuke", oraz de_dust (nie DD2 ). Długo grasz na ffa?Bo cobble jest już od dawna nawet teraz wbiłem na serwer to był grany A co do reszty map to nie wiem.Możliwe,że nuke nie jest dodany(albo i jest nie orientuje sie) bo dla wielu osób ze słabszymi komputerami fps by spadały i nie dało by sie grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxieR Posted August 20, 2017 Author Report Share Posted August 20, 2017 Mówię o wersjach map z 1.6 wczytaj się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 9 minut temu, Haru napisał: Długo grasz na ffa?Bo cobble jest już od dawna nawet teraz wbiłem na serwer to był grany A co do reszty map to nie wiem.Możliwe,że nuke nie jest dodany(albo i jest nie orientuje sie) bo dla wielu osób ze słabszymi komputerami fps by spadały i nie dało by sie grać. XDDDDDDDDDDDDD, widzę kolega mało domyślny Co do tych mapek to kiedyś była lekka dyskusja o tym, ale ucichło. Dla mnie propozycja bardzo fajna, klimacik z 1.6 itp ✪ muFas, bobe' and Kaosu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Po co? Jak wy tylko d2 grywacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 24 minutes ago, AxieR said: Mówię o wersjach map z 1.6 wczytaj się Wybacz mój błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxieR Posted August 20, 2017 Author Report Share Posted August 20, 2017 10 minut temu, adi napisał: Po co? Jak wy tylko d2 grywacie Wypraszam sobie , jak zdarzy się, że jest więcej ludzi powyżej 16roku życia (tak zdarza się) to dd jest w odstawce więc takie mapy też mogą się przyjąć niczym zimna Finlandia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Ja to bym wszystkie mapy z 1.6 ściągnął a te z GO wypierdolił w pizdu, ale no cusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT | Just_Sed Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 7 godzin temu, PanPP napisał: Ja to bym wszystkie mapy z 1.6 ściągnął a te z GO wypierdolił w pizdu, ale no cusz Dobrze gada polać mu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Moim zdaniem aktualna mieszanka map jest bardzo dobra. Mamy mapy turniejowe, GG, aim/awp, klasyki z 1.6. Więcej map nie sprawi, że będą one grane. Można dodać coś/wymienić mapę metzel ( która jest bardzo rzadko grana, mimo, że jest z 1.6 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 @Ichi To ze mapki fajne to prawda, ale co do tych gg to trzeba ogarnac bo sie bugują chyba Pozdrowionka Twoj BoHatur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 1 godzinę temu, Ichi napisał: która jest bardzo rzadko grana, mimo, że jest z 1.6 Jest rzadko grana. Bo tych kurew 15-letnich ostatnią kroplą zrobionych jeszcze nawet nie było w planach swoich spierdolonych starych, 1.5 czy 1.6 znają tylko z opowieści. MISIA, bobe' and Buśka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Nie no, szczerze mówiąc jeszcze zwykłe mapy turniejowe są okej, inne aim/awp- nie narzekam, ale wiadomo niektórych map się nie zastąpi tak jak to było w 1.6, np aim_crazyjump miał kilka wersji a w GO to jest po prostu gówno nie mapa (moja opinia). Kiedyś poruszyłem temat odświeżenia listy map, można by to zrobić z nowu, nadal widać gołym okiem co jest grane a co nie, dla przykładu 1/2 strona map jest najczęściej grywana dla przykładu awp i zwykłe turniejówki mają najelpszą grywalność z tego co widzę, czasami jakieś przypadki są że są ciekawsze mapy typy scouty/granaty i glass war, GG to juz dawno nie widziałem xdd. Kilka miesięcy temu jeszcze ludzie napierdalali w to . DAŁOBY SIĘ CRAZYJUMPA Z 1.6 ŚCIĄGNĄĆ!!!~~~? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxieR Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 Tak jeszcze myślę ten sever lubi grę na awp więc mapa de_dust2002 co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 38 minut temu, AxieR napisał: Tak jeszcze myślę ten sever lubi grę na awp więc mapa de_dust2002 co wy na to? Kurwa pierdolisz bez sensu. Jeżeli chodzi o zmiany to najpierw przekonaj ludzi do zmian, później rzucaj mięsem, tzn rzucaj co zmienić i jak zmienić licz na to że się uda, ja poruszyłem temat zmian to już nawet nie pamiętam ile się zmieniło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts