Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Znowu ranking

Babinc
 Share

Recommended Posts

Witam,
To znowu ja :)
Mam podejrzenie że nasz drogi administrator "PepeKOZAK" używa buga z paką aby dodawać sobie punkty bo jak inaczej można wyjaśnić że posiada 162 kille mniej od osoby na drugim miejscu ma gorsze K/D ale i tak więcej o 200 pkt.Raczej nie możliwe że plantuje każdą pakę w grze :P 

Oczywiście to tylko moje podejrzenia więc mogę się mylić ;) 

Przechwytywanie23.PNG

Wy tak na poważnie?  z tego co zauważyłem m1koo rzadko plantuje bomby, natomiast ja staram się jak leży na ziemi ją podnosić. Za każdą bombę jest 10 pkt więc wystarczyłoby zaplanować 20 bomby aby go przescignąć. Dzisiaj jak wbijem na serwer miałem do mikiego około 250 pkt zdobyłem to jakoś na 2-3 mapach, a drugie 200 w około półtorej godziny. Poza tym mam od mikiego z tego co pamiętam 3 godziny więcej przegrane, więc jest to bardzo możliwe, że jestem pierwszy w rankingu. Pozdrawiam serdecznie. 

@Pepe Tak na poważnie. Nic się nie wypowiedziałeś na oskarżenia o używanie bugu! Pozwolę sb wrzucić ss twoich statystyk z serwera. Czarno na białym widać ze lubisz bomby. Jak można zauważyć masz podniesionych 208 pak, 68 splantowałeś + 52 upuszczone czyli łącznie 120 pak gdzie jest 86 pozostałych .SeemsNegative nawet na serwerze mówił że on i Ty bawiliście się bugiem z paką. A co do bomb to już nie pamiętasz jak zachowywałeś się z chikenem? Lataliście za graczami, którzy mieli bomby i ich blokowaliście jak wam nie chcieli rzucić. Utrudniałeś innym grę, bo chciałeś być 1 w rankingu, a strzelając i zabijając nie dawałeś rady. Trzeci dzień z rzędu wchodzę w statystyki i zawsze rano mnie magicznie wyprzedzasz, a gówno zabijasz. Była również sytuacja, ze były administrator serwera wszedł "wizard" i zaczął ostro was wyzywać za to co robicie. Wystarczyło aby wspomniał ze zna rekina, obsrałeś zbroje i nawet nic nie napisałeś. Jeżeli koleżka SeemsNegative otrzymał kare wydaje mi się ze tez na nią zasługujesz.

pzdr.

@Thunder

sdasda.PNG

@pipi Widzę, że ktoś ma ból dupki. Po pierwsze. Nigdy nie bawiłem się w bugowanie ranku. Raz sobie wybrałem skin do bomby dla beki. Czyli tam 2 pkt do przodu. Co do akcji z chiken. Ja z nim nikogo nie blokowaliśmy specjalnie. Przynajmniej ja nie. Nigdy nie widziałem, żeby chiken blokował. Raz mnie zblokował, ale to na jaja bo mu paczki nie chciałem dać. Chiken podczas tej "akcji" pisał, żeby mu dropnąć bombę. To chyba nic złego. Chyba chodzenie i eskortowanie paki do bsa i dodatkowo planowanie nie jest zabronione? Plus dodatkowo drużyna ma 800 hajsu więcej. Więc nawet to nie jest trolling. Skarga jest o używanie bugu, a nie o używanie bomby w celach haniebnych (granie w grę?). Nie wiem czy ty myślisz, że jak wizard wspomniał, że zna rekina to się tym przejąłem. Pewnie myślisz, że schowalem się pod stół czy coś. Nic złego nie robiliśmy, więc to olałem. Nawet jak on zna rekina aka Jaśnie Pana, to za plantowanie bomby mielibyśmy mieć bana? Przypominam skarga o bugowanie, a nie, że macie ból dupy, że więcej plantujemy i gonimy was w rankingu. Dużo osób może potwierdzić, że grałem na serwerze uczciwie i dużo miałem bomb zaplantowanych. Dzisiaj kd też nie miałem złego, więc trochę pkt też za to wpadło. @pipi ty byś mnie już najchętniej ukrzyżował. Nie wiem czy wiesz, ale w Polsce są takie zasady w sądach. Jedna z nich mówi, że oskarżony jest niewinny, jeżeli wina nie została mu udowodniona. Ty już wiesz od razu, że jestem winny, praktycznie bez dowodów. Masz tam screeny, które nic nie wnoszą do sprawy. Pozdrawiam hejterów. Elo.

@Counter

Ps. Jak dla ciebie "rano" to jest godzina 15 to pozdro. 

Pps. O około 15 przegoniłem m1kiego w ranku. Czyli wbiłem 250 pkt, bo tyle do niego miałem. 

Ppps. O około 17 miałem od m1ka 200 pkt więcej. 

Tak jak pisałem w pierwszym poście są to tylko moje podejrzenia i mogę się mylić, chciałem je rozwiać lub zobaczyć czy są prawdziwie ;)

Co do bólu dupy o gonienie w ranku ja tam jestem na jakimś 7 miejscu i jest mi tam dobrze xD

Ps.Co do tej "zasady" w sądzie ona powiada że do póki nie udowodni się winny oskarżonego to domniemuje się że jest nie winny a nie z góry zakłada się że jest niewinny (taki mały szczegół + nie zawsze w Polskich sądach stosowana "zasada")

Pps.Pojebało mnie żeby o tej godzinie posta wstawiać na forum :P

Ppps.Dużo tych "p"  xd, sprawę zostawiam służbą specjalnym inaczej zwanych administracją ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.