Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

UNBAN

SeemsNegative
 Share

Recommended Posts

Nick: SeemsNegative
Nick Admina, który Ciebie zbanował: Zostałem zbanowany poprzez konsolę
Data bana: 08-18-17 20:49
Powód bana: Oszustwa w rankingu
SS (dowody w sprawie): Nie posiadam
Opis sytuacji: Przed dostaniem bana czyli około w godzinach 17/18, Pipi zaczął mnie wypytywać skąd mam tyle punktów w rankingu. Później gdy wszedłem na serwer, po 5/10 minutach otrzymałem bana.

4 minuty temu, SeemsNegative napisał:

jest opcja zresetowania

Ludzie czekali na tym serwerze ponad dwa miesiące na zrestartowanie poprzedniego rankingu! A ty go im po prostu rozjebałeś bo jesteś OSZUKISTĄ! Po ciul w ogóle kantowałeś? Myślałeś, że fajny będziesz i nikt tego nie sprawdzi?!

8 minut temu, SeemsNegative napisał:

Skąd mam wiedzieć kto. Wiem tylko to, że na pewno nie jestem jedyną osobą która to robiła.

Tylko ich cięzko złapać bo mają rozum w głowie... Ty jesteś obwius w chuj. Najgorszy sort! tak jak Ci murzyni co są w stanach

24 minuty temu, Pepe napisał:

Moim zdaniem jak żałuje to może unban ? Jak stwierdzi, że już tak więcej nie zrobi...

Pepe. Niech ban zostanie do 30. Jak ludzie nadgonią i wyrówna się trochę ranking.. Takie moje zdanie.

16 minut temu, w0mbat napisał:

Kurwa, 9 osób w radzie, H@, dodatkowo opiekun serwera, ale nie, rekin musi przyjść i zadecydować. Pizda nie administracja. Oszukiwał to beton, przynajmniej do zakończenia konkursu.

To było celowe :D Ty serio się starzejesz!

2 godziny temu, muFas napisał:

A na co liczysz?? 14 fragow i 800 punktów. Nabijanie pkt na pace.

Ranking.PNG

@muFas Pozwe Cię, prawa autorskie xD

1 godzinę temu, SeemsNegative napisał:

@adi Mówisz o mnie, że ,,Jasny Pan sobie wlazł na serwa i sobie punkty dodał" A bo ja jestem jedyną osobą, która bugowała punkty?

@SeemsNegative Możesz mi powiedzieć kto Ci powiedział o bugu, czy może sam go znalazłeś?

Godzinę temu, Pepe napisał:

Moim zdaniem jak żałuje to może unban ? Jak stwierdzi, że już tak więcej nie zrobi...

@PepeZabije człowieka i będę żałował to mnie wypuszczą z więzienia??Pewnie twój znajomy ;)