NesQuik Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Rezygnuje z funkcji admina na serwerze ffa. ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 tosz to szok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Jaka szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted August 24, 2017 Popular Post Report Share Posted August 24, 2017 5 minut temu, Grzesiu napisał: Jaka szkoda Bez jakiejś spiny, ale na fali ostatnich wydarzeń widzę tutaj trzy możliwości jeśli chodzi o znaczenie Twojego posta: a) Jaka szkoda - Piszesz to, by pokazać nieprawdziwą reakcję na temat tego, że stało się coś, co Cię nie interesuje. b) Jaka szkoda - Naprawdę Ci przykro, że Nesquik odszedł z administracji FFA. c) Jaka szkoda - Sarkazm. Zacierasz ręce ciesząc się, że jeden z Twoich wrogów się wykruszył. Zaczepny, ale ciekawski post z mojej strony. A Nesquik cóż - jak powiedziałeś tak zrobiłeś. Napiszę Ci krótki wierszyk z racji Twojego zadminodejścia. Kiedy w życiu kicz i kicha, Gdy Cię swędzi rozklapicha, Gdy Cię swędzi Twoja pała, Wskocz na mego kinderbaua. Mats, El Mulato, Glados and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted August 24, 2017 Author Report Share Posted August 24, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted August 24, 2017 Author Report Share Posted August 24, 2017 7 godzin temu, Thunder napisał: Bez jakiejś spiny, ale na fali ostatnich wydarzeń widzę tutaj trzy możliwości jeśli chodzi o znaczenie Twojego posta: a) Jaka szkoda - Piszesz to, by pokazać nieprawdziwą reakcję na temat tego, że stało się coś, co Cię nie interesuje. b) Jaka szkoda - Naprawdę Ci przykro, że Nesquik odszedł z administracji FFA. c) Jaka szkoda - Sarkazm. Zacierasz ręce ciesząc się, że jeden z Twoich wrogów się wykruszył. Zaczepny, ale ciekawski post z mojej strony. A Nesquik cóż - jak powiedziałeś tak zrobiłeś. Napiszę Ci krótki wierszyk z racji Twojego zadminodejścia. Kiedy w życiu kicz i kicha, Gdy Cię swędzi rozklapicha, Gdy Cię swędzi Twoja pała, Wskocz na mego kinderbaua. Co do idioty nie wiem w ogole po co sie tutaj odzywa jak jest scierwem Wypierdalaj lamusku na swoje areny gdzie kazdy ma Cie w pizdzie ;* Nawet boisz sie odpisac na posty zwiazane z Toba haha. @Thunder wierszyk Przepiekny <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 CO KURWA? NesQuik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mats Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Witam Z racji, iż nie jestem doświadczony w pisaniu długich i rozwlekłych postów (tak jak na przykład druga połówka składu pepperoni), postanowiłem załączyć swoje stanowisko w tej sprawie, w pliku audio. Plik załączam poniżej. Z wyrazami szacunku Ja Stanowisko.mp3 NesQuik and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 [*] Wpisujcie miasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayabusaStaraGwardia Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Trudno, może ja zajmę miejscę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts