ero3x Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Nick:Wint3r Nick admina: Nie wiem Opis Sytuacij:Dostałem bana za nic prubowałem wejśc na serwer:Dostęp do serwera został dla ciebie zablokowany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:23344332&advType=steamid&Submit Serio Unnamed? Ban za aimbota na DR? Gdzie gra polega na bieganiu... Dawajcie proszę normalne powody, a nie spam 1, żeby tylko jak najszybciej zbanować... Czekamy na wyjaśnienie, inaczej poleci unban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ero3x Posted August 24, 2017 Author Report Share Posted August 24, 2017 Dokładnie...Nie dawno zakupiłem elite a w tym momencie ją trace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Vortea Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Bugowałeś na moich oczkach kolego ^^ Jak i obrażałeś mnie i innego gracza ero3x 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mulato Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 8 godzin temu, adi napisał: Serio Unnamed? Ban za aimbota na DR? Gdzie gra polega na bieganiu... Dawajcie proszę normalne powody, a nie spam 1, żeby tylko jak najszybciej zbanować... @adiPrzepraszam za to zamieszanie, na fona musiałem się przenieść i że leniwy, to dałem to co było. A teraz... . . . Mój drogi graczu! Bana dostałeś za bycie złym przykładem dla innych! Rozpiszę dla ciebie listę popełnionych przez ciebie wykroczeń poniżej! 1. Notoryczne bugowanie Vipa (ban do 4h, naliczyłem min. 10x) 2. Ideologia: "Brak admina, brak kultury" 3. Cwaniactwo + prowokowanie (Ban do 7dni) 4. Obraza (Ban do 7 dni) Z tego co widzę, maksymalny ban za twoje wykroczenia (nie wliczając ideologię) to ponad 2wk! Ze względu na moje dobre serduszko, maksymalny ban został skrócony o ponad 2x tyle! Proszę, aby posty o UB nie zawierały słów: "Za nic". Z poważaniem, admin który cię zbanował. PS. Jakby ktoś chciałby demko, PM me. ero3x 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 2 godziny temu, El Mulato napisał: @adiPrzepraszam za to zamieszanie, na fona musiałem się przenieść i że leniwy, to dałem to co było. A teraz... . . . Mój drogi graczu! Bana dostałeś za bycie złym przykładem dla innych! Rozpiszę dla ciebie listę popełnionych przez ciebie wykroczeń poniżej! 1. Notoryczne bugowanie Vipa (ban do 4h, naliczyłem min. 10x) 2. Ideologia: "Brak admina, brak kultury" 3. Cwaniactwo + prowokowanie (Ban do 7dni) 4. Obraza (Ban do 7 dni) Z tego co widzę, maksymalny ban za twoje wykroczenia (nie wliczając ideologię) to ponad 2wk! Ze względu na moje dobre serduszko, maksymalny ban został skrócony o ponad 2x tyle! Proszę, aby posty o UB nie zawierały słów: "Za nic". Z poważaniem, admin który cię zbanował. PS. Jakby ktoś chciałby demko, PM me. 1- jebać go w pukle jak buguje, 2- nawet jak jest to powinien hajać każdego kogo może 3- lubię takie sprawy, 4- przecież każdy musi hajać każdego, no chyba że ktoś nie chce yandere, ❤ Vortea and El Mulato 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ero3x Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 2.skad admin moze wiedziec czy jestem kulturalny jezeli go nie ma i za to jest ban haha... 3.jakie cwaniarstwo i prowokowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 To wiejska chata mozna pluc na kazdego kurwa ile sie chce zaraz wejde na DR i bede wyzywal kazdego !!! Buśka and ero3x 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Vortea Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Dnia 25.08.2017 o 11:16, ero3x napisał: 2.skad admin moze wiedziec czy jestem kulturalny jezeli go nie ma i za to jest ban haha... 3.jakie cwaniarstwo i prowokowanie? Kochanie istnieje takie coś jak demko :* "No to daj mi bana już z 15 miałem dostać" :*** El Mulato and yandere 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts