10zlotych Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Co za Admin komar @ psychodelic pleyah´ Wez czlowieku idz sie wypaluj i powiedz jak bylo tyle ci powiem. Po wejsciu na serwer, napisalem od razu, ze gra moj kuzyn, ze sie uczy i to jest jego pierwsza gra w CS oraz prosze nie banowac. po jakiejs chwili gry(staty 2 - 7) Tenze ADMIN (co wogole bot jak dla mnie) dal bana az na 600 minut :evil: :evil: Pytam sie w takim razie teraz tak, osoby ktore sie ucza nie moge wejsc na serwa i grac powoli sie uczac o co chodzi, to nie moga. Bo na waszym serwerze jest smieszny dla mnie pajac - admin ktory zbanuje za to ze sie uczysz grac. Teraz pytanie do niego, czy ty NOOBIE Juz nie pamietasz jak sie uczyles ? Jak grales na poczartku? No chyba ze jestes piata woda po kisielu ale polales sie budyniem i od razu grales ze statami 100 na 0 TY bocie(sory za epitety ale tylko to mi przychodzi na mysl o tym adminie) Wyzywam cie chodz esl 1 on 1 !!! Zobaczysz co to jest lamienie jak zobaczysz swoja gre!!! Zerowcu to w skrocie do ciebie!! Gram na tym serwie co jakis czas, nigdy nie spotkalem sie z takimi adminami jak ty. Wnosze o unbana bo gram na serwerku i chce nadal grac. Sory za cisnienie ale typ mi je podniosl.... Wiek admina pewnie 17 lat moze max.... Jeszcze raz Prosze o unbana bo to smiech na sali 600 minut, Zrozumialbym jak by bylo na chwile, czy upomnienie ... ale nie bylo bo po co. Dorwal sie leszcz do admina i mysli ze kozak wielki z niego ... Nosz qwa.. ale sie rozpisalem ale ...... nie bede komentowal bo musi byc cenzura... C CZEKAM NA TWOJA RIPOSTE MISTRZU!!!!! hahahahahaahhaah PODBIJAJ :] Pozdro dla wszystkich innych adminow serwa - dla ciebie mam tylko srodkowy palec reki :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Co za Admin ... CHUJ CIE TO KURWA OBCHODZI PAJACU. WON KURWA Z TAKA KULTURA ZA DRZWI GNOJU. Ban zostaje bos kurwa nie kulturalny, smieciu :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Co za Admin komar @ psychodelic pleyah´Wyzywam cie chodz esl 1 on 1 !!! Zobaczysz co to jest lamienie jak zobaczysz swoja gre!!! Zerowcu to w skrocie do ciebie!! Powodzenia ci ¿yczê ,ju¿ jeden cwaniak by³ i dosta³ piêknie w dupe Co za Admin ... CHUJ CIE TO KURWA OBCHODZI PAJACU. WON KURWA Z TAKA KULTURA ZA DRZWI GNOJU. Ban zostaje bos kurwa nie kulturalny, smieciu :evil: Le¿eeee xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 zuoooooooo kuzyn jak nauczy sie odrozniac t od ct moze wrocic :* a admina kupilem na allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 komar zniszcz go na eslu ;] niech sie nauczy ze dobry gracz to nie bot ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 jeszcze bede sie pierdolil z jakims esl zeby pograc z malym chujkiem 1v1 na aistrtip, nosz kurwa az tak to mi sie nie nudzi :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ja moge zagrac za komara ;p bo mnie dzis pyta swyndzi ;D i w chuj mi sie nudzi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts