Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Admina Haru N

ALEKS!
 Share

Recommended Posts

Witam chciałbym złożyć skargę na Admina Haru N. Ten "człowiek" dawał swojemu koledze noclip'a aby ten mógł rozbroić bombę pod ziemią, dodatkowo pisał do mnie cytuje "Ruchałem Ci matkę kiedy spała". Na mapie mirage zobaczyłem, że dawał komendy koledze więc postanowiłem na trainie odpalić nagrywanie demka oto demo: http://www42.zippyshare.com/v/xSgmo24c/file.html

FP1sh2P.png

eww6ji1.png

#Down. Proszę o dowód, że Cię obraziłem. Zobacz na rozmowy na Steam... Starałem się z Tobą dyskutować na poziomie kiedy ty najzwyczajniej spamowałeś tylko "rucham ci matke". 

16 minutes ago, ALEKS! said:

Witam chciałbym złożyć skargę na Admina Haru N. Ten "człowiek" dawał swojemu koledze noclip'a aby ten mógł rozbroić bombę pod ziemią, dodatkowo pisał do mnie cytuje "Ruchałem Ci matkę kiedy spała". Na mapie mirage zobaczyłem, że dawał komendy koledze więc postanowiłem na trainie odpalić nagrywanie demka oto demo: http://www42.zippyshare.com/v/xSgmo24c/file.html

Został ostatni to se dałem mu noclipa :) po za tym paki nie rozbroił bo był w ziemi zablokowany. xD  Święty też nie jesteś bo również wyzywałeś go i mnie xD 

To tyle z mojej strony dziękuje za uwage :) 

Ten screen jest już dawno po akcji.To raczej nie powinno sie pojawić na forum no,ale jak chcesz.Mi to tam obojętnie mogę Ci tutaj jeszcze napisać,że bym Cię opluł jak bym Cie spotkał. :) 

7 minutes ago, M1Koo said:

@Haru widziałem jak dawałeś noclipa swojemu koledze innych wyrzucałeś za to ,że zapytali się czemu dajesz noclipa. Żałosne zachowanie jako Admin. Do tego jak ktoś coś mówił bo byłeś tylko oburzony. #Pozdro

Czekaj czekaj?Że kurwa co sie pytam? xD O  czym ty teraz człowieku gadasz bo nie wiem.Nigdy takie zdarzenie miejsca nie miało,że kogoś wyrzuciłem za zapytanie sie czemu noclipa daje wiec kurwo nie kłam.Nie wiem co próbujesz osiągnąć tym kłamstwem. :) 

Teraz, Haru napisał:

Czekaj czekaj?Że kurwa co sie pytam? xD O  czym ty teraz człowieku gadasz bo nie wiem.Nigdy takie zdarzenie miejsca nie miało,że kogoś wyrzuciłem za zapytanie sie czemu noclipa daje wiec kurwo nie kłam :) 

Znów pokazujesz swój poziom... Mehh jakim cudem ty w ogóle dostałeś tą rangę? Jak dużo musiałeś zapłacić?!

Jakbym miał dowód odrazu kleiłbym :). Nie udawajmy Ale świętym to ty nie jesteś. Teraz udajesz głupiego ale widać jak jest naprawdę. Przejrzałbym twoje loga na czacie i zobaczylibyśmy co tam wypisujesz. Ale ty tylko używasz mikrofonu. "Nie kłam" Kto tu teraz kłamie? Obrażasz innym matki. Zachowujesz się jak typowy 10latek. 

Jak ty chcesz wyzywać się z Haru to chyba mózgu nie masz,oglądając to demko straciłem 16 minut życia,szkoda że na demku nie słychać twojego głosu jak prawdopodobnie wyzywałeś  "clucherinho" i "Haru" po czym dostałeś slaya po ten znów rzucałeś się dostałeś kolejnego. Chyba nie wiesz jaka panuję atmosfera na wiejskiej? poczytaj trochę. I jeszcze prowokując go "Haru co taki spokojny odwal coś jeszcze" po czym dostałeś slaya sam się prosiłeś a płaczesz. @M1Kooz tego co wiem to Haru nikogo nie wyrzucał w realnym życiu też tak liżesz dupę znajomym jak @ALEKS!? A no tak w tych czasach to przecież normalne jak wyzywanie Matek,ojców itp. Słyszałem również śmiechy jak gracz dostał noclipa poza tym i tak nie mógł rozbroić bomby. Jest czas na wygłupy i zabawę :) 

9 minut temu, ALEKS! napisał:

Znów pokazujesz swój poziom... Mehh jakim cudem ty w ogóle dostałeś tą rangę? Jak dużo musiałeś zapłacić?!

Płaci tyle co każdy czyli 5zł miesięcznie może dla ciebie to dużo może to mało nie wiem jaki jest twój poziom ale masz fajnego przydupasa @M1Koo to chyba masz tyle pieniążków @M1Koo #pozdro!

PS gdyby ludzie zaczęli by nagrywać na ffa skargi to każdy miałby tam bana xD

25 minut temu, M1Koo napisał:

Przydupas xD Kto tu kolegą jest? Pierwszy raz widzę @ALEKS! :D  To ty masz Admina Retakes i on. Zabawne. Gdzie jest opiekun Retakes? Mam tyle pieniędzy* Pieniążków? 12lat masz czy ile? Wypowiedź Opiekuna..

Opiekun retakes, czyli ja jestem na wyjeździe. Jednak nie bój się demo sprawdziłem i zgadzam się z Opalonym. Pozdrawiam serdecznie 

Ja pierdole

Serio aż tak długo mnie nie było żeby tak się pozmieniało

Kiedyś takie akcje to była normalka i było to śmieszne

COORVA KIEDYŚ TO BYŁO

Chodzi np o te noclipy i w ogóle śmieszne akcje

Gdzie się podziała stara wiejska ja się pytam

Aleks synku wystarczy tego co napisałeś bo kompromitacja słuchaj

Nie podoba Ci się na wiejskiej

To wypierdalaj 

Godzinę temu, ALEKS! napisał:

FP1sh2P.png

eww6ji1.png

#Down. Proszę o dowód, że Cię obraziłem. Zobacz na rozmowy na Steam... Starałem się z Tobą dyskutować na poziomie kiedy ty najzwyczajniej spamowałeś tylko "rucham ci matke". 

Chłopcze co do ssów, nie trudno jest podrobic :) , wystarczy zmienić Nick i awatar, A to wydaje mi się nie za trudne...

Według mnie to, że ktoś ma admina nie prowadzi do tego, że nie może sobie na nic pozwolić. Ja sam pamiętam jak sobie z @Pr1nT zmienialiśmy nicki i co ktoś się tam przyczepił, ale co z tego to była jednorazowa akcja. Jak dla mnie każdy admin co jakiś czas może sobie na coś pozwolić, jakieś uderzenie czy podpalenie gracza, który rozbraja raz na jakiś czas to nic złego. Powiedzmy raz na 3 mapy jak jest do tego jakiś powód, gdy ktoś wlanie jakiegoś super clucha.

Może gdyby na @Haru wypłynęło więcej skarg powiedzmy ludzie napisali by że robi to przy każdym wejściu na serwer wtedy można byłoby wyciągnąć konsekwencje. Uważam, że ten noclip to nie było nic złego. Co do wyrzucania nie było na to dowodów przynajmniej tak wnioskuje z tego co napisaliście bo demka nie oglądałem.

Ostatni aspekt trochę nie jest sprawiedliwy bo admin obraża gracza serwera, wydaje mi się, że to nie jest na miejscu :/ . Admin powinien być jednak opanowany w stosunku do graczy reatakes.

Ja nie wyciągał bym żadnych konsekwencji JAK NA RAZIE, ponieważ, to jeszcze za mało. Najbardziej przyczepił bym się wyzwisk, a nie noclipa bo jak dla mnie to nic złego dać to ostatniemu graczowi na ostatnie sekundy rundy. A szczególnie koledze czy innemu adminowi.

Pozdrawiam :)

W życiu bym się nie spodziewał, że dla Administracji takie zachowanie jest normalne. Czuje tutaj osoby pokroju Daniela Magicala... To, że sieć nazywa się wiejska-chata nie znaczy, że wszyscy muszą się tutaj zachowywać jak typowe wieśniaki. Szczerze mówiąc już chyba nigdy tu nie zawitam. 

Chciałbym Wam "Administracjo" dać przykład nad którym prosiłbym abyście zastanowili...

Zwyzywaliście komuś matkę, gracz odpowiedział, że złoży skargę... Co robicie?

1) Macie wywalone, bo i tak nikt was nie zdegraduje.

2) Wyzywacie go dalej.

3) Utrudniacie mu grę, aż gracz nie wytrzyma i wyjdzie.

Te 3 opcje zastosował "20 latek"... Jedyne co mogę sobie zarzucić, to moją odpowiedź, kiedy ten napisał mi, że "rucha mi matkę"... Odpowiedziałem wtedy, że może mi possać... Po czym nie powiedziałem do niego nic co mogło go urazić a mimo to dalej starał się utrudnić mi grę... Czyli jak to wygląda? Admin może mi wyzywać matkę, a ja mogę się tylko śmiać, bo jak odpowiem to będzie mi utrudniał grę? To nie jest śmieszkowanie to jest najzwyczajniej w świecie faworyzacja.

Ale taka prawda, też ogranicz swoje słownictwo, bo to Wiejska Chata - fakt, ale tak samo jest wyraźnie napisane, że możesz się z kimś obrażać za obopólną zgodą. Jeśli jednak ktoś nie życzy sobie ubliżania, szczególnie w stosunku do własnej matki, to nie masz prawa tego robić. Tyle.

15 godzin temu, Vivimorte napisał:

@Haru Ty też jesteś nowy na W-CH, średnio to wygląda żeby tak wjechać na gracza który TYLKO zwrócił uwagę co robisz,

Dokładnie XDDD, co do wyzywanie tych matek i ojców to trochę tak słabo. Ciekawe jak by podeszła jakaś mama do mikrofonu i co byś powiedział. Pewnie byś osrał gacie i się nie odzywał :V. Dla mnie zbyt dużo wyzwisk..., @Haru pamiętaj, że ffa rządzi się innymi prawami niż retakes itp.

Dnia 2.09.2017 o 16:42, ALEKS! napisał:

FP1sh2P.png

eww6ji1.png

Rudy z blok ekipy to chyba twój sąsiad xD Nie ma co sie wyzywac, wszystkie żale na serwie rozwiążcie strzelajac sie