Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

UB by Knight :D

Knight123
 Share

Recommended Posts

Nick: Knight
Nick Admina, który Ciebie zbanował:  Pepe
Data bana: 06.09.2017
Powód bana: Aimbot
SS (dowody w sprawie):  http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:145087501&advType=steamid&Submit
Opis sytuacji:  Grałem grałem no nie pyk pyk kille w ciało czasami headzik i po chwili dostałem bana : D

Jak dla mnie czysto jak najbardziej. Knightcik pykpykpyk gra normalnie, pewnie wysoka ranga.
Po kulturze wypowiedzi w tym temacie, moge swtierdzić, że wasze wypowiedzi są nierzetelne i moim zdaniem za bardzo sobie folgujecie.
Szacunek do ludzi do podstawa, lecz najwidoczniej duzo ludzi o tym zapomniało.

Pozdrawiam Serdecznie,

Z Poważaniem

Po pierwsze dostałeś bana to się cwelu zachowuj jeśli prosisz o unbana, a nie wyjeżdżasz z takimi tekstami na sb.

Po drugie Pepe dajesz demko albo leci unban.

4 minuty temu, Pepe napisał:

Dowodów nie mam, jednak potrafię stwierdzić czy gracz ma aimbota czy go nie ma. Celownik ewidentnie mu przeskakiwal na "body" (no w sumie szyja bardziej, bliżej główki)  lub na "head". 

Ja potrafię stwierdzić, że @Counter'a matka chapie dla @w0mbat'a! Co nie zmienia faktu, że bez nagrania nikt w to nie uwierzy!

To kurwa pierdolony nierobie napraw krasuke i będzie po problemie. Na chuj dupowłazie dostałeś tego global admina? Każdy płacze że dema nie ma, a krasuli odbyt już pajęczynami zarósł od stania odłogiem.

3 godziny temu, Knight123 napisał:

Grałem grałem no nie pyk pyk kille w ciało czasami headzik i po chwili dostałem bana : D

Za samo, tak w chuj niepoprawnie, napisane zdanie ban zostać powinien. Niech się cwel po polsku pisać nauczy a nie gra w counter srtike`a