Babinc Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Witam, Otóż dostałem gaga od admina (Bojanek) poniżej przedstawię sytuację Bojanek mnie zabił więc w ramach "śmieszku" napisałem mu "O ty Bojanek kurwo" po czym dostałem gaga, nwm czy admini tutaj nie mają poczucia humoru czy po prostu czują się jak bogowie przez co nie można do nich nic "obraźliwego" napisać ale trochę śmieszna sytuacja. PS.Skoro nasz Pan bóg i stwórca Bojanek nie chcę żeby do niego nic obraźliwego pisać/mówić to niech sam nie obraża innych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Kiedyś było głośno o tym, ale widzę nie każdy czytał... Jeżeli ktoś kogoś nie zna (to tylko założenie) i ta osoba obca napisze mu, np. ty kurwo to chyba logiczne jest, że dostanie gaga... Ja to od zawsze praktykuje, nie znam kogoś, jakiś ma problem do mnie to na pw albo zaczyna się rzucać to ban i tyle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted September 26, 2017 Author Report Share Posted September 26, 2017 @Counter Może to działać w sytuacji gdy ty sam nie wyzywasz ludzi których "nie znasz" a nie Bojanek sam potrafi takich ludzi obrażać ale w drugą stronę to od razu gag bo przecież on ma "władzę" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Czekamy na @Bojanek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted September 26, 2017 Author Report Share Posted September 26, 2017 Plus napisałem mu tylko to jedno zdanie potem ani się do niego nie odzywałem anie nie pisałem więc. Rozumiem jakbym cały ciąg mu napisał albo po rodzicach jechał albo jeszcze innego PS.Trochę dystansu to siebie też trzeba mieć a nie tylko spięte poślady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mum1to Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Gag jest na 1 mecz tylko więc w sumie nie wiem po co pisać takie coś no chyba że perm .Ja tam sie czasem powyzywam z kimś ale jak przyjdzie jakiś frajer i sie spruje do mnie to mu dam muta albo gaga,ale babnic znany na serwerze więc na luzie możesz się wyzywać tylko nie przesadzaj ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted September 27, 2017 Author Report Share Posted September 27, 2017 @mum1to Mi chodzi tylko i wyłącznie o sam fakt gaga a nie o jego długość.Napisałem mu tylko jedno zdanie i bez żadnego ostrzeżenia niczego poleciał od razu gag . PS.Nwm czy specjalnie/przez przypadek przekręcenie mojego nicku, ale uważam że to czy ktoś jest znany lub nie na serwerze ma coś wspólnego z "możliwością" przezywania (raczej jestem mało znany na serwie), ponadto jedno zdanie pt. "O ty Bojanek kurwo" nie jest przesadą ani zbyt obraźliwe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 E tam.. nowy regulamin powinien być.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Nie chcę wprowadzać nowego regulaminu, bo to w jakimś tam stopniu odłączy serwer od tradycji WCH. Caly czas przypierdalacie się o coś jak byście mieli po 14-15 lat (A może macie?). Wystarczy trochę pomyśleć, przemyśleć i wszystko samo się wyjaśni... Zaraz coś sie stanie to od razu na forum lecicie... Ludzie, ogarnijcie się... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted September 27, 2017 Author Report Share Posted September 27, 2017 @Counter Forum chyba po to jest żeby zgłaszać rzeczy które dziać się nie powinny tylko widzę że ty masz z tym jakiś problem (zamiast przynajmniej od czasu do czasu podjąć męską decyzje, pociągnąć kogoś do konsekwencji to tylko piszesz "nic się nie stało" albo "ogarnijcie się") . Jak dla Ciebie nadużywanie władzy jest git nie ma problemu i zamknij ten temat (nadużywanie władzy czyli (ja mogę obrażać ale jak ktoś mnie obrazi to gag od razu) ). Zgodzę się tu z @M1Koo daj jasny regulamin i albo całkowicie zakaż przezywania albo na nie zezwólcie (oczywiście bez przesady) tylko na równych zasadach a nie admin może ale w drugą stronę to nie bo admin to bóg przecież. PS.Tak chcę zauważyć że temat dotyczy Bojanka (post wisi już 1 dzień) on dalej się nie wypowiedział PS.Jak zwykle widzę zwalanie na wiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 To nie jest chowanie wszystkiego pod dywan, tylko po prostu klimat wiejskiej... Coraz bardziej 4maps zaczyna wybiegać poza wch i robi się z tego niezły młyn... Ale jeżeli cały czas sytuacja będzie się powtarzać to po prostu do regulaminu dodam odnośnik tylko i wyłącznie do 4mapsa ; typu: ZAKAZ WYZYWANIA, OBOWIAZEK WYKONYWANIA CELOW MAPY ITP..., ale czy to warto tak faszerować serwer? Zrobi się tak sztuczny jak moje nogi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jak wchodzę na server i widzę rudą kulkę to od razu jest zdanko " kunter ty jebany lewaku" (to tak dla śmieszku) Ogólnie jak go raz w taki sposób "obraziłeś" , to moim zdaniem powinien Ci napisać, że nie życzy sobie wyzwisk czy coś a nie od razu gag ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted September 27, 2017 Author Report Share Posted September 27, 2017 8 minut temu, PanPP napisał: Jak wchodzę na server i widzę rudą kulkę to od razu jest zdanko " kunter ty jebany lewaku" (to tak dla śmieszku) Ogólnie jak go raz w taki sposób "obraziłeś" , to moim zdaniem powinien Ci napisać, że nie życzy sobie wyzwisk czy coś a nie od razu gag ;> Właśnie o tym pisze że przynajmniej jakieś ostrzeżenie że nie życzy sobie żebym go "obrażał" a nie gag od razu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 No taak, ale nie rudy dalej będzie szedł w zapartę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojanek Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 Wybaczcie zamieszanych w tą sytuację za brak mojej odpowiedzi w tym temacie. Nie wiem dokładnie co wtedy między nami zaszło, to było tak jak jak wstawiłeś ten post pewnie, czyli we wtorek. Z mojej strony sytuacja wygląda inaczej, te osoby, z którymi się trzymam bliżej na serwerze czy też nawet poza (są takie) wiedzą, że są momenty, kiedy naprawdę można się ze mną pośmiać. Nie wiem, czy dałem Ci gaga wtedy tylko za ten tekst do mnie czy za coś więcej, w każdym bądź razie Tobie byłoby miło gdyby ktoś, kogo w sumie nie znasz wyzywał Cię na serwerze wśród innych? Co, mam się stać pośmiewiskiem na tle graczy, tym bardziej, że jestem administratorem? No chyba nie. Ja mogę wyciągnąć do Ciebie pierwszy rękę, nie pamiętam czy Cię zabiłem dla śmiechu czy też nie, w każdym bądź razie jeżeli tak było to przepraszam Coś więcej w tym temacie? Raczej nie, nie chcę na przyszłość od Ciebie takich tekstów do mnie a wszystko będzie dobrze. Jeżeli coś jeszcze mam wyjaśnić to mnie oznacz Counter, jak wszystko to wszystko. ♔ Counter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts