kamil1234 Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 twój nickNick Admina/Gracza na którego chcesz złożyć skargę: Pepe kozakOpis sytuacji: (konkretnie i na temat):A więc tak szagii i MASZ SIE ZAJEB mnie przezywają pisze do Pepe pisze do żeby ich zbanował o nic z tym nie zrobił PO!ECAM TEGO ADMINA!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, nic nie rozumiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Co tu się odjaniepawliło. 16 minut temu, kamil1234 napisał: (konkretnie i na temat) Chyba nie 17 minut temu, kamil1234 napisał: pisze do Pepe pisze do żeby ich zbanował o nic z tym nie zrobił Najebany to spać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Vivianna Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 SzyNa♚, Bojanek, monieczku and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Cytuj 27 minut temu, kamil1234 napisał: (konkretnie i na temat):A więc tak szagii i MASZ SIE ZAJEB mnie przezywają Ja nie wiem co tu się odjebało. Ale każdy się wyzywa. Ja już mam dość tych skarg na wyzywanie. Trochę dystansu do Siebie.. A poza tym Wyzywanie jest dozwolone ^^ #edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 W tej sprawie jednak coś zrobiłem. Wbiłem do nich do teamu i mówiłem, że jak sobie tego nie życzysz to żeby nie wyzwala. Wyzwanie dozwolone więc za co miałem dać bana? Nie wyzywali przesadnie więc nie rozumiem. Ps. Ja też siebie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Podsumowanie. Takich graczy jak ty Kamil nam potrzeba! Dzięki tobie cała społeczność wch będzie lepsza. Dzięki tobie takie mendy jak pepe będą wydupcane(doslow Elfik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babinc Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Oplutet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts