HayabusaStaraGwardia Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Witam, chciał bym podrzucić administracji Nowy pomysł na serwer co może sprowadzać nowych ludzi którzy szukają czegoś nowego i nietypowego. Przechodząc do sedna chodzi mi o to że chciał bym przedstawić Nowy pomysł na serwer. Wszyscy wiedzą że są tzw ARENY, ONLE AWP itd. Mój pomysł polega na tym żeby stworzyć serwer na który można się także dobrze bawić niż pokazywać swoje umiejętności skillowe i pokazywać swoją wyższość. Serwer mógł by zostać stworzony z rund które działają jak na serwerze ARENY ale z niespodziankami takimi jak 1hp i walka na wabiki, zwiekszona grawitka, wzmocniony pancerz, na same granaty odlamkowe, onle hs itd jest wiele pomyslow ale co by było gdyby taki serwer powstał? Sam z chęcią zagrał bym na takim serwerze "for funny" ze znajomymi. Jeśli były już podobne posty to przepraszam ale mogłem nie zauważyć a chciał bym opublikować ten post by spytać o zdanie innych graczy. Jeśli temat spodobał by się z chęcią bym to rozwinął w szczegółach. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Nie będę flejmował za pomysł, ale następnym razem znajdź odpowiedni dział. ❤ Vivianna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mum1to Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Ja bym chętnie zobaczyl DM na wiejskiej HayabusaStaraGwardia and kokac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 @mum1to ciebie kolego juz chyba z nami nie ma ? [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts