Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pomysł na NOWY serwer!!

Recommended Posts

Witam, chciał bym podrzucić administracji Nowy pomysł na serwer co może sprowadzać nowych ludzi którzy szukają czegoś nowego i nietypowego. Przechodząc do sedna chodzi mi o to że chciał bym przedstawić Nowy pomysł na serwer. Wszyscy wiedzą że są tzw ARENY, ONLE AWP itd. Mój pomysł polega na tym żeby stworzyć serwer na który można się także dobrze bawić niż pokazywać swoje umiejętności skillowe i pokazywać swoją wyższość. Serwer mógł by zostać stworzony z rund które działają jak na serwerze ARENY ale z niespodziankami takimi jak 1hp i walka na wabiki, zwiekszona grawitka, wzmocniony pancerz, na same granaty odlamkowe, onle hs itd jest wiele pomyslow ale co by było gdyby taki serwer powstał? Sam z chęcią zagrał bym na takim serwerze "for funny" ze znajomymi. Jeśli były już podobne posty to przepraszam ale mogłem nie zauważyć a chciał bym opublikować ten post by spytać o zdanie innych graczy. Jeśli temat spodobał by się z chęcią bym to rozwinął w szczegółach. Pozdrawiam. 

Nie będę flejmował za pomysł, ale następnym razem znajdź odpowiedni dział.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.