fikus Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Moje propozycje zmian : -dodanie jakiegoś anty-rushu na mapach typu AIM np.USP bo nie są to mapy do raszowania tylko do ćwiczenia swojego aima -losowanie freevipa co mapę dla innej osoby (ludzie zobaczą co daje VIP i może skuszą się na kupno) -usunięcie tego darcia mordy po wejściu na server np."jak ojciec wchodzi to ty masz dupe wypiętą ) wiem ze to przeszkadza wielu osobom i nie jest to przyjemnym doświadczeniem -dodanie spadochronu na mapie Westwood - możliwość przyciszenia roundsounda ( czy jakoś tak ) ponieważ gdy chcesz posłuchać muzyki to jest za głośno i nie słychać innych graczy a gdy nie ma muzyki to juz nie jest tak przyjemnie Zmiana na forum: Zamiast reputacji można dawać komuś widły :hehe: bedzie klimat ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Takie pytanko, można wprowadzić coś w stylu autobalansowania drużyn? Pamiętam ze coś takiego było w 1.6 o ile mnie pamięć nie myli, wtedy wiadomo żadna ze stron by takiego wpierdolu nie dostawała, bo zazwyczaj bywa tak że lepsi zbiorą się w jednej drużynie a druga wpierdol dostaje bo nikt nie gra. Jakby to było to by było milutko B) fikus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Cieszę się, że postanowiłeś dać coś od siebie i zaproponować Godzinę temu, fikus napisał: Moje propozycje zmian : -dodanie jakiegoś anty-rushu na mapach typu AIM np.USP bo nie są to mapy do raszowania tylko do ćwiczenia swojego aima Odpada, to jest FFA nie TP. Godzinę temu, fikus napisał: Moje propozycje zmian : -losowanie freevipa co mapę dla innej osoby (ludzie zobaczą co daje VIP i może skuszą się na kupno) Każdy może wpisać komendę !vip i dowiedzieć się co się dostaje. Jest to opisane całkiem jasno, a z racji braku specjalnych udziwnień tak na prawdę nie ma co testować. Godzinę temu, fikus napisał: Moje propozycje zmian : -usunięcie tego darcia mordy po wejściu na server np."jak ojciec wchodzi to ty masz dupe wypiętą ) wiem ze to przeszkadza wielu osobom i nie jest to przyjemnym doświadczeniem Nie. Godzinę temu, fikus napisał: Moje propozycje zmian : -dodanie spadochronu na mapie Westwood Proponowałem to kiedyś, to jest dobry pomysł. Ta mapa jest raczej 4funowa mimo wszystko, a spadochron tam nie niszczy żadnego balansu itp., więc na tak. Godzinę temu, fikus napisał: Moje propozycje zmian : - możliwość przyciszenia roundsounda ( czy jakoś tak ) ponieważ gdy chcesz posłuchać muzyki to jest za głośno i nie słychać innych graczy a gdy nie ma muzyki to juz nie jest tak przyjemnie Jeżeli CSGO nie ma takiej komendy (1.6 miało) to ciężko. Będzie trzeba zrobić wszystkie RSy od nowa, więc odnotuję to sobie i następne nieco bardziej jeszcze przyciszę. fikus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 A pro po spadochronu na westwood jak najbardziej za! I jednocześnie fajnie by było, gdyby spadochrony były też na de_piranesi . Niejednokrotnie gracze są zdziwieni, kiedy wyskakują z "korony" a tu BĘC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 1 godzinę temu, Ozze napisał: A pro po spadochronu na westwood jak najbardziej za! I jednocześnie fajnie by było, gdyby spadochrony były też na de_piranesi . Niejednokrotnie gracze są zdziwieni, kiedy wyskakują z "korony" a tu BĘC. W sumie nie pomyślałem o piranesi, dobry pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 I kolejna propozycja to wyrzucić tuscana. Raz od wielkiego dzwonu zbierze się banda maniaków co chcą go zagrać a później server pustoszeje przez baaaaaaardzo długi czas oczekiwania na ściągnięcie mapy. S!kor and ✪ Ichi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 -odświeżenie listy map (lajkujcie to zobaczymy ile osób jest za zmianą, wiadomo kolejną bo już kilka miesięcy nie było zmian) ✪ Vivimorte and ASDFpro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Dnia 2.11.2017 o 18:04, fikus napisał: -dodanie spadochronu na mapie Westwood Dnia 3.11.2017 o 17:27, Ozze napisał: I jednocześnie fajnie by było, gdyby spadochrony były też na de_piranesi . Spadochrony włączone na westwoodzie i piranesi. Co do zmian w mapcycle to na dniach zrobię przesiew Jaśnie Pan, Ozze and Haru 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts