ωεεκιγ Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 [LOGO] [NAZWA] : TrapNation [SKŁAD / RANGA] : 1. ωєєкℓу [GE] 2. Czmielnik™ [GE] 3. єѕρσѕιτσ [SUPREME] 4. MLODY♨ [LEM] 5. ☆♥мєитσѕєℓєℓєℓє☆♥ [LEM] 6. Abivardo [SUPREME] [MOTTO] Raz się wygrywa , a raz się wygrywa ! [OPIS] Generalnie Trap, to dobre Shoty robi. ¯\_(ツ)_/¯ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Dobrze, ze przeczytaliscie regulamin btw. nie musicie robic nowego tematu zeby sie zapisac ωεεκιγ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Wg. Mnie tak jest ładniej (każda drużyna ze swoim tematem) ωεεκιγ and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ωεεκιγ Posted November 3, 2017 Author Report Share Posted November 3, 2017 @bobi Akurat regulamin czytałem i ja wiem, że jest tam napisane na temat 1 Globala / Suprema w teamie i Rangi w granicach s1-g4 itd. Lecz postawiłem wszystko na jedną kartę, dlaczego ? . Bo moim zdaniem, jeżeli nie mam innych znajomych którzy mają niższe rangi to znaczy, że nie mogę wystartować z moją ekipą w tej lidze ? Skoro liga jest tworzona w formie zabawy, to nie widzę problemu żeby startowały troszkę większe rangi niż Gold 4 czy Szeryfy. Jestem pewien, że nie jestem z tym problemem tylko ja, ponieważ na pewno niektórzy gracze z serwerowni ,,WCH" mają swoją "Złotą 5 " i grają na troszkę wyższym poziomie, zatem oni też chcieli by się pobawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ otis Posted November 3, 2017 Popular Post Report Share Posted November 3, 2017 No wlasnie, liga jest tworzona w formie zabawy, zeby kazdy mogl czerpac jakas przyjemnosc z tej gry, bedac silverem czy globalem, dlatego ustalono jakis tam sredni wymagany poziom. Co to bedzie za zabawa dla goldow zagrac przeciwko lemom+? To bedzie wtedy przyjemnosc dla nich? Myslisz beda czerpac z tego fun? Ja mysle ze poczuja sie zgwalceni doslownie, jesli masz tak swietny team i mocny, to moze najwyzsza pora sprawdzic swoje sily troche wyzej niz na ligach serwerowych ze srednim poziomem mg, czy mg2. Ale jak juz tak bardzo chcesz, to ja Ci sprowadze zlota 5, moze zobaczysz jak to jest wtedy grac i nie czerpac z tej gry przyjemnosci. Ja osobiscie zmierze sie z kazdym kto sie zapisze, mi to z wora czy bedzie 5 ge, czy 5 szeryfow, tylko pomyslcie o innych. ✪ Kubul, Gofen, ✪ Vivimorte and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ωεεκιγ Posted November 3, 2017 Author Report Share Posted November 3, 2017 @otis Rozumiem Cię w 100 % , masz rację jeżeli chodzi o mecz pomiędzy goldami a Globalami nie było by z tego żadnej frajdy, lecz popatrz na to z drugiej strony, że pomysł tej ligi powstał po to żeby po 1. Dobrze się bawić a po 2. znaleźć " Tych najlepszych". Więc skoro turniej ma być organizowany między goldami a szeryfami itd. To nie wydaje mi się żeby Ci, co wygrają na tych rangach byli tymi ,,najlepszymi" z WCH .Bo jednak grają w te grę osoby które naprawdę trzymają poziom i powinni oni w jakiś sposób zakwalifikować się do tej ligi i starać się ją wygrać. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. Generalnie ja mając Globala nie uważam się za jakiegoś super gracza który na tym serwerze się panoszy " Jaki to ja nie jestem dobry w tą grę " bo wiem, że są ode mnie gracze 100 razy lepsi, ja wiem jak dużo muszę jeszcze ćwiczyć i trenować żeby osiągnąć poziom do tej " Złotej piątki "(O ile to możliwe ^^ ) , odnosząc się do mojego Świetnego i Mocnego teamu, to nie jest tak jak myślisz , że nasz team powinien startować w jakiś Eslach czy innych , wręcz przeciwnie nasz team jest założony po to, żeby razem miło spędzić czas grając w CS'a, my w tym "Teamie" gramy 4Fun w 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ otis Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 57 minut temu, ωεεκιγ napisał: pomysł tej ligi powstał po to żeby po 1. Dobrze się bawić a po 2. znaleźć " Tych najlepszych". może przeoczyłem gdzieś, że liga ma wyłonić najlepszych. Zacytujesz? Natomiast wyczytałem coś takiego Cytuj 16. Podstawową zasadą Ligi jest zabawa, nie traktujcie tego jak walkę o życie I myślę na tym skończę, bo jak już wspomniałem mi nie zależy na tym jakie rangi będą grać. Jeśli chcesz przedstawiać dalej swoje racje komuś, to może zacznij rozmawiać z organizatorami, bo to ich decyzja N0rth and ✪ Kaiser 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 A możeby tak zrobic Tiery? T1 bez limitu rang i T2 z limitem? ✪ Kaiser 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 14 minut temu, Jaśnie Pan napisał: A możeby tak zrobic Tiery? T1 bez limitu rang i T2 z limitem? I JESZCZE KUWA STATUS LEGEND I PRETENDENTÓW... - . - SzyNa♚, bobe' and ✪ muFas 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Teraz, adi napisał: I JESZCZE KUWA STATUS LEGEND I PRETENDENTÓW... I frytki z ketchupem monieczku, ✪ adi and ✪ muFas 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Teraz, MISIA napisał: I frytki z ketchupem TAK! MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Nie no Tier I i Tier II to dobry pomysł.. tylko chujowe wykonanie.. Byłoby lepsze coś takiego jeżeli byłoby z 20drużyn to Tier pierwszy czyli drużyny z najwiecej zdobytymi punktami 10(pierwszych drużyn) jest w Tierze I a w Tierze II 10pozostałych. W Tierze I 3ostatnie drużyn będą zmieniać się z 3 pierwszymi w Tierze II. Może to jest jakiś sposób? (O ile byłoby dużo drużyn) ✪ Kaiser 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anf Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 @M1Koo, pomysł brzmi fajnie, ale w praktyce uważam, że nie ma szans na powodzenie. Problemem jest tutaj czynnik ludzki, który lubi zawodzić. To jest projekt długoterminowy i nie ma szans utrzymać wszystkich drużyn do końca, a w związku z tym traci swój sens. Im prostsza maszyna tym mniejsza szansa, że coś się zepsuje i łatwiej to naprawić. SzyNa♚ and ✪ PanPP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esposito Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Moim zdaniem można zrobić te Tiery to nie jest głupi pomysł, lecz można zrobić też tak że zbierze sie te wszystkie drużyny i zagra się przykładowo 5 kolejek w tej lidze tak? I najlepsze druzyny rozstawi sie w Tierze 1 a te gorsze którym nie pójdzie zbyt dobrze w Tierze 2 i gdy kazda drużyny z oby dwóch Tierów rozegra mecz z każdym to 4 pierwsze drużyny i z pierwszego i z drugiego Tieru zagrają tak jakby ćwierćfinały i wszyscy będą sie eliminować w fazie BO3 i takim sposobem dojdą do finału Ci najlepsi. Jak coś daje tylko swój pomysł na wykonanie ωεεκιγ, ✪ Kaiser and GaNsKi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 @Anf mówi dobrze, a sam pomysł tierów brzmi świetnie z tymi tierami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaNsKi Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Witam, Moim zdaniem wykluczanie chłopaków tylko dlatego,że mają wyższą rangę jest trochę niesprawiedliwie.Siedzią godzinami na serwerach,trenują i to się powinno cenić.Moim zdaniem @Jaśnie Pan te Tiery to bardzo dobre wyjście. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Może i dobry pomysł @GaNsKi,ale "prawo" które tu panuje jest inne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jaśnie Pan Posted November 12, 2017 Popular Post Report Share Posted November 12, 2017 @M1Koo co przez to rozumiesz? Zamiast wielokropkow napisz jak mezczyzna co Ci nie pasuje a nie kropkujesz jak cipa. Chłopaki wpadli na pomysl rozegrania ligi na swoich zasadach i nie widze nic w tym zlego. Jesli pierwsza edycja sie uda, zrobimy drugą, z tierami. Tier 1 bez limitow i Tier 2 w obecnej formie. Piszecie o niesprawiedliwosci, jak zatem sprawiedliwe jest rozgrywanie meczu 5 globali na suprima z kalachami? Spokojnie, do wszystkiego dojdziemy. Zobaczmy jak pierwsza edycja wypali. Jesli bedzie fajnie i ludzie beda chcieli to ogladac, zrobimy druga edycje z tireami a zasieg rozszerzymy poza serwerownie. D1ma, ✪ muFas, ✪ PanPP and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esposito Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Uwierzcie mi że grałem mega dużo razy z kałachami itp i czasami one naprawde grają nawet jak orzełki lub wyżej. Jeśli się nawet niema tej wysokiej rangi już jebać to ale gdy masz swoją zgraną ekipe to naprawde możesz czynić cuda z nimi. Można powiedziec ze prawie każda gra zalezy od tego czy umiecie grać jako ekipaalbo czy poprostu macie lepszy lub swój słabszy dzień. Zobaczymy jak to się wszystko potoczy. Powodzenia wszystkim drużyną w lidze oraz życze miłej nocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts