xDDDD Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 czy jeśli miałem vipa do września to będę go miał tylie ile minelo od maja do września bo wtedy mi się skonczyl a i rekin Tu masz ten przepis na bigos co mnie prosiłeś SKŁADNIKI 2 kg kapusty 0,5 kg boczku świeżego 0,5 kg karkówki lub łopatki 0,5 kg kiełbasy głogowskiej (śląskiej) 20 dag kiełbasy jałowcowej 30 dag pieczarek lub grzybów suszonych 4 sztuki śliwek suszonych (bez pestek) ziele angielskie, liście laurowe, pieprz, sól 2 cebule 1 słoiczek koncentratu pomidorowego SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Kapustę zalać wodą, dodać ziele angielskie i liście laurowe. Mięso podsmażyć na tłuszczu, pokroić w kostkę i dodać do kapusty. Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć razem z cebulką na tłuszczu, dodać do kapusty. Następnie dodać pieczarki pokrojone lub grzybki suszone (wcześniej namoczone i obgotowane w wodzie, w której się moczyły) oraz śliwki. Gotować bigos na wolnym ogniu, pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy, dobrze wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 gdy rekin się zjawi to o tym z nim porozmawiam bo kilka osób o to samo mnie pyta ps: stan jaki akurat jest na serwie to przepraszamy ale wystąpił błąd jak rekin się zjawi to się naprawi i jutro 04.11.2017 o godzinie 15:00 mam zamiar zrobić ogólne zebranie na serwie żeby grać na nim bo problem będzie teraz taki że ktoś sobie wejdzie i wyjdzie bo nikogo aktualnie niema na serwie i będzie problem odbudować graczy którzy grali zawsze z rana i ciekali na większą ilość ludzi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 3, 2017 Author Report Share Posted November 3, 2017 wow odpisal hehe fajna liczba postow Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Typo napisal w innym poście że ma bana wiec jaki chuj chce vipa za tamtem wykupiony czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 kurwa mam bana przez thundera za spam na wiejskiej a nie na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 ostrzeżenie a nie ban durniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 przez to nie mogę o admina isc KURWA Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 jestem nawet wstanie placic 6 zl za miesiąc vipa xDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 i jestem swierzakiem a chce być farmerem a jak nie to ciekawe jakim swierzakem może rzodkiewka zaneta? xDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Upośledzony jesteś? Nie masz bana ani na serwerze ani na forum. Napisz podanie o admina w odpowiednim dziale, CZYLI KURWA TU: http://forum.wiejska-chata.pl/forum/309-rekrutacja-on/ i finito.. ✪ adi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 ale nie moge pisze ze musze mieć przynejmiej 10 postow Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 chyba działa sory Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 zamkij temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 i nie spamuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts