Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

thunder

xDDDD
 Share

Recommended Posts

mogę dostać unbana bo chce o admina wysc gdyż  wiekszosc czasu od kiedy znalazłem ten serwer siedziałem na kompie i napier toznaczy gralem w zombie moda

jeszcze jedno znam serwer tak jakos od swiat

Edited by xDDDD
musialem dodac jeden wers

1 godzinę temu, MISIA napisał:

w poprzednim poście napisałeś że chcesz vipa bo miałeś niby wykupiony od maja do września a teraz chcesz unbana? czegoś tu nie rozumiem..

Ja nie wiem jak cokolwiek można z tego zrozumieć xD Ale postaram się coś z tego wyciągnąć!

2 godziny temu, xDDDD napisał:

1.mogę dostać unbana

2.bo chce o admina wysc

3.gdyż  wiekszosc czasu od kiedy znalazłem ten serwer siedziałem na kompie

4.i napier toznaczy gralem w zombie moda

5.jeszcze jedno

6.znam serwer tak jakos od swiat

Pozwolę sobie podzielić to na fragmenty!

1. Tutaj wiadomo gracz chce dostać UB!

2. Chce gdzieś wyjść lub coś wyścielić. Na dodatek ma brać w tym udział jakiś nasz farmer

3. Od czasu kiedy gracz zaczął grać na serwerze. Siedzi na komputerze prawie cały czas cMoOvDy.jpg

4. Tutaj miało być chyba słowo "napierdalam" lecz po dokładnym przeanalizowaniu, gracz stwierdził, że nichuja mu się nie opłaci przeklinać bo stara może zrobić rajd na jego kwadrat!

5. Mocne podkreślenie, że to jeszcze nie koniec!

6. Zna serwer jakoś od świąt! Teraz pytanie jakich?

Ogólnie rzecz biorąc dał nam do myślenia! Nie można dokładnie stwierdzić o co biega. Bardzo ładnie napisane. To prawdziwy poeta! 

11 godzin temu, muFas napisał:

Ja nie wiem jak cokolwiek można z tego zrozumieć xD Ale postaram się coś z tego wyciągnąć!

Pozwolę sobie podzielić to na fragmenty!

1. Tutaj wiadomo gracz chce dostać UB!

2. Chce gdzieś wyjść lub coś wyścielić. Na dodatek ma brać w tym udział jakiś nasz farmer

3. Od czasu kiedy gracz zaczął grać na serwerze. Siedzi na komputerze prawie cały czas cMoOvDy.jpg

4. Tutaj miało być chyba słowo "napierdalam" lecz po dokładnym przeanalizowaniu, gracz stwierdził, że nichuja mu się nie opłaci przeklinać bo stara może zrobić rajd na jego kwadrat!

5. Mocne podkreślenie, że to jeszcze nie koniec!

6. Zna serwer jakoś od świąt! Teraz pytanie jakich?

Ogólnie rzecz biorąc dał nam do myślenia! Nie można dokładnie stwierdzić o co biega. Bardzo ładnie napisane. To prawdziwy poeta! 

dziekuje muFas za piękny plan wydzarzen chodzi mi o unbana na wiejskiej bo thunder mi dal bana za spam jeszcze lepszym poetom jesteś ty muFas i tylko ty narzie mnie rozumiesz

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.