xDDDD Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 1. Nick w grze: Lech Wałęsa (maks Swierzaku) 2. Steam ID: STEAM_0:0:175332194 3. Imię: Maks 4. Wiek: 14 powiecie ze za młody i ze zamykasz ale jestem ograniety i dużo gram na serwie 5. Czy byłaś/eś adminem na serwerze CS:GO?: nie ale chce zostać bo jestem ogarniety 6. Dyspozycyjność: codziennie po 15-16 do20 a w wekkendy wczesniej 7. Znajomość map Zombie Mod: znam wszystkie secrety ale dawno nie gralem wiec musze sobie przypomnieć mapy rowniez 8. Czy jesteś fanem serialu The Walking Dead i Fear The Walking Dead?: czasami ogladam 9. Ulubione filmy o tematyce zombie: Night of the Living Dead 28 Days Later 10. Ulubione gry o tematyce zombie: The Walking Dead: A New FrontierThe How to Survive 2 The Forest (ale to bardziejo kanibalach) 11. Czy jesteś w stanie wspierać serwer 5 zł. miesięcznie?: jestem wsatnie nawet 6 placic dla admina 12. Dlaczego Ty?: czestogram jestem ogarnięty dużo osob jest wsatnie mnie polecić jak serwer się znowu rozwinie jak wczesniej 13. Link'i do 10 stron z reklamą serwerowni: wujek gogle nie wiedział sory Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Na prawie każde pytanie odpowiadasz, że jesteś "ogarnięty". A ogarniasz tak, że nawet nie wiesz co to SteamID, i co ma wspólnego z tym @MISIA ?! MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 31 minut temu, xDDDD napisał: 2. Steam ID: misa ma mnie w znaj Nie znam tego dialektu i Ciebie też nie znam 31 minut temu, xDDDD napisał: 4. Wiek: 14 powiecie ze za młody i ze zamykasz ale jestem ograniety i dużo gram na serwie Za młody i na dodatek analfabeta.. co kłamiesz ze dużo grasz skoro długo serwer był nieczynny Jestem na nie bo będzie kociołek patologixa na serwerze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 3 minuty temu, adi napisał: Na prawie każde pytanie odpowiadasz, że jesteś "ogarnięty". A ogarniasz tak, że nawet nie wiesz co to SteamID, i co ma wspólnego z tym @MISIA ?! Na pewno nie ogarnia pisowni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Godzinę temu, MISIA napisał: co kłamiesz ze dużo grasz skoro długo serwer był nieczynny mowie ze jak był czynny a poza tym daj próbny to zobaczymy czy bedzie Godzinę temu, MISIA napisał: Jestem na nie bo będzie kociołek patologixa na serwerze.. a poza tym daj próbny to zobaczymy czy będzie kociołek patologixa na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 i tak tylko czarny wchodzil od święta a reszta nie miała czasu a na serwie był rozpierdol Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 2 minuty temu, xDDDD napisał: pozatym 2 minuty temu, xDDDD napisał: poza tym to w końcu jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 5 minut temu, adi napisał: to w końcu jak? tak lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 2 godziny temu, xDDDD napisał: 2. Steam ID: misa ma mnie w znaj Niestosowanie się do poleceń służbowych, nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 2 godziny temu, xDDDD napisał: 1. Nick w grze: Lech Wałęsa (maks Swierzaku) 2. Steam ID: 76561198310930116 3. Imię: Maks 4. Wiek: 14 powiecie ze za młody i ze zamykasz ale jestem ograniety i dużo gram na serwie 5. Czy byłaś/eś adminem na serwerze CS:GO?: nie ale chce zostać bo jestem ogarniety 6. Dyspozycyjność: codziennie po 15-16 do20 a w wekkendy wczesniej 7. Znajomość map Zombie Mod: znam wszystkie secrety ale dawno nie gralem wiec musze sobie przypomnieć mapy rowniez 8. Czy jesteś fanem serialu The Walking Dead i Fear The Walking Dead?: czasami ogladam 9. Ulubione filmy o tematyce zombie: Night of the Living Dead 28 Days Later 10. Ulubione gry o tematyce zombie: The Walking Dead: A New FrontierThe How to Survive 2 The Forest (ale to bardziejo kanibalach) 11. Czy jesteś w stanie wspierać serwer 5 zł. miesięcznie?: jestem wsatnie nawet 6 placic dla admina 12. Dlaczego Ty?: czestogram jestem ogarnięty dużo osob jest wsatnie mnie polecić jak serwer się znowu rozwinie jak wczesniej 13. Link'i do 10 stron z reklamą serwerowni: wujek gogle nie wiedział sory tak lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 a kiedy rekin serwer naprawi powie mi ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Ej dobra dajcie mu szansę będę się mu przyglądał :/ a po drugie ja go też znam i ehh... niech ma chłopak swoje 5 minut Jak coś będzie mi nie odpowiadało to dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 a właśnie Lech ... steam ID czyli STEAM_0:0:4021698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 i znowu ps: Rekina niema a miał dać i zapomniał i tera napisał żebym dał ale miałem z/w i jego też niema więc jak byście mogli wy dać to macie tu steam id STEAM_0:0:4021698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Koleś nie wie co to steamid, a ty prosisz o danie szansy. Bo to Twój ziomek... Niech wypowie się @MISIA XDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Ej Adi nie obrażaj mnie to nie mój ziomek ja go tylko znam xDDDDD To Maks pedał tak go nazywałem kiedyś Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 No ma racje mówił tak do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 ej ale to przeszłość i obaj wiemy z jakiego to było powodu ty zdrajco Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Ja wiem jak to będzie.. dostanie admina, będzie nadużywał komend, zaczną się skargi na forum i tyle się skończy jego kariera. Klasyq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Ehh jak Pani #MISIA tak mówi to wolę się nie wtrącać Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Lepiej żeby spec majster technik naprawił serwer, ludzie się zbiorą, gostek więcej pogra, wyrobi opinie wśród graczy serwera i ewentualnie można pomyśleć nad adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 no to co napisałem na globalny chat mam na dzieje że za miesiac wszystko się ładnie ułoży , gracze wrócą jak i starzy i nowi będą grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Ale ja jestem ogarniety jak będę czegoś nadużywać to po prostu mnie wyjebiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Fajnie by było gdyby ruszył pełną para ogarnięty niż raczkował z błędami technicznymi. To nie jest taki prosty serwer. I wątpię że za miesiąc wszystko fruwało Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDD Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Czarny Bedzie nadzorował proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts