✪ PanPP Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 [lOGO] W TRAKCIE TWORZENIA [NAZWA] : EkipaRemontowa [SKŁAD / RANGA] : Ogólna informacja dot. drużyny, otwarta rekrutacja, dlatego możecie się zgłaszać B) [wiem że się nikt nie zgłosi dlatego mam wyjście awaryjne] 1. PanPP. [t] 2. Szy. a turnieju (zabójca klasy Buu z DBZ) 3. ♠ Unknown™ z ostatniej chwili rafixon dołączył w szeregi Agenta!! 18:30 czasu MieszkaII 4. Kokac 5. ClownEngel /GE/CZOŁEM 6. SyPA [MOTTO] Dziobaka drużyna, was w pień dziś pozarzyna. Rozkładamy asortymenty i was zalejemy na ament w cementy Taka to krótka nowinka, że wpierdol nie ominie żadnego wsioka ani muminka [OPIS] Zorganizowana jednostka specjalna pod wodzą jedynego i prawdziwego PP. Jedziemy na wiejskie rejony i rozkurwiamy z przeciwnej szony. O więcej informacji proszę się zgłosić w sekcji wpierdolu i bólu dupy. Pozdrawiam serdecznie. Odsyłam was do filmu prezentującego Agenta Pe we własnej osobie: https://www.youtube.com/watch?v=w93WBawDzvA ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 3 razy unknown... Aż tak gruby nie jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 6, 2017 Author Report Share Posted November 6, 2017 @ASDFpro najszybciej będziesz padać, to będziesz botami sterować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Chcialem tylko napisac ze Dziobak to pindol. Powodzonka! ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 22 godziny temu, PanPP napisał: [NAZWA] : EkipaRemontowa [SKŁAD / RANGA] : 4. Kokac Zmarnowany potencjał gracza, ta drużyna podcina Ci skrzydła brachu! kokac and ✪ muFas 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 7, 2017 Author Report Share Posted November 7, 2017 8 godzin temu, bobi napisał: Chcialem tylko napisac ze Dziobak to pindol. Powodzonka! dzięks 9 minut temu, Thunder napisał: Zmarnowany potencjał gracza, ta drużyna podcina Ci skrzydła brachu! u ciebie nie ma co podcinać, nie masz polotu ;v Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 3 godziny temu, Thunder napisał: Zmarnowany potencjał gracza, ta drużyna podcina Ci skrzydła brachu! To była pierwsza (i na razie ostatnia) oferta to przyjąłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 Aktualizacja rang, kokac poprawił i szy. potwierdził maina :D. SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 @PanPP Ile chcesz za szanownego @kokac'a?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 @muFas potrzebny Ci do twojej układanki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts