X4N3 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Dnia 10.11.2017 od okolo 15:30 do 15:50 gralem na retakes. Potem wbija na serwer opalony dal mi poprzedniego razu bana na inne konto za "haxy" ale mi tam wisialo juz tamto konto. Odrazu idzie na spectakes i oglada moja gierke no i co pozniej? ban za co? zapewne za to ze on nie umie kontrolowac spray a ja umiem przez co zrobilem 3 fragi. powod bana? a jakze "to samo za co wczesniej" czyli za nic. powizanie kont w przyszlsoc nie ma prawa multikonto tym bardziej bo ani nie ten sam nick ani nie avatar (skrocony nick to nie ten sam dla twojej wiadomosci) + nowy komp czyli nowe ip. demka nie mam bo nawet nie wiem gdzie sa + nie mam zamiaru szukac wystarczy to ze np haru byl na serwerze albo klaun. powiem tak jeszcze jak macie przyjmowac admina ktory daje bana za byle gowno to dziekuje taka administracje 10/10 polecam 0 ogaru jak mu cos nie pasuje to daje bana ciekawe czy jakbym wbil na serwa i nic nie fragowal to tez by mi dal bana? a no i wspomne ze mialem jakies 30 5 staty takze pozdro dla cb opalony skoro taki slaby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 opalony to super admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 3 godziny temu, X4N3 napisał: spectakes Ciekawe połączenie spectate i retakes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4N3 Posted November 10, 2017 Author Report Share Posted November 10, 2017 40 minut temu, Thunder napisał: Ciekawe połączenie spectate i retakes Tak sie kończy szybkie pisanie wkoncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 Dawaj @MrOpalony Zaskocz nas dawno dobrej zadymy nie było. Na dodatek Adako ostro podniósł poprzeczkę. Musisz się postarać. ✪ Thunder and bobe' 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 23 hours ago, X4N3 said: powiem tak jeszcze jak macie przyjmowac admina ktory daje bana za byle gowno to dziekuje taka administracje 10/10 polecam 0 ogaru jak mu cos nie pasuje to daje bana ciekawe czy jakbym wbil na serwa i nic nie fragowal to tez by mi dal bana? a no i wspomne ze mialem jakies 30 5 staty takze pozdro dla cb opalony skoro taki slaby Masz przegrane niecałe 7h na tym serwerze a wypowiadasz sie na temat administracji.Ban nie był za byle gówno. Co do Opalonego nie mam zastrzeżeń jest ogarnięty. Wcale tak słabo nie gra ;( muszę Cie zasmucić. 23 hours ago, X4N3 said: ban za co? Ban za multikonto jak i za haxy. Na pierwszym koncie miałeś bana za cheaty. Sprawa oczywista,że na drugim wyrwiesz instabana. To tyle z mojej strony.Skarga zbędna. Cheater zawsze pozostanie Cheaterem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 @muFas Spoko dredziarz już się robi! Cytuj Dnia 10.11.2017 od okolo 15:30 do 15:50 gralem na retakes. Potem wbija na serwer opalony dal mi poprzedniego razu bana na inne konto za "haxy" ale mi tam wisialo juz tamto konto. No ładnie sobie grałeś nie powiem, że nie.| Skoro "wisiało" ci na tamto konto to chyba nie ma problemu żebyś pożegnał się również z tym kontem co? Cytuj Odrazu idzie na spectakes i oglada moja gierke no i co pozniej? ban za co? zapewne za to ze on nie umie kontrolowac spray a ja umiem przez co zrobilem 3 fragi. powod bana? a jakze "to samo za co wczesniej" czyli za nic. powizanie kont w przyszlsoc nie ma prawa multikonto tym bardziej bo ani nie ten sam nick ani nie avatar (skrocony nick to nie ten sam dla twojej wiadomosci) + nowy komp czyli nowe ip. No spray czasem mi nie wyjdzie ale nie płaczę nie ma potrzeby. Skoro uważasz że dostałeś bana za nic to raczej byś nie dostał bana tak na chłopski rozum, Sam mówiłeś do mnie donośnym i wyraźnym głosem jak od razu wszedłem na retake'a żebym cie nie banował bo złożysz skargę i brawo! udało Ci się to, ale spamienie mi tym na profilu w komentarzach i dodawanie mnie na steamie żeby trochę sobie też tym pospamić i popisać obrażliwe rzeczy dotyczące mojej osoby to sobie daruj. Skontaktowałem się również z Biolosem, bo co mi wiadomo jesteś jego znajomym. Prosiłem żeby sam to z tobą załatwił, ale dostałem odpowiedź, żebym Cie zbanował i to zrobiłem. W sumie mówiąc mi na retake'ku było oczywiste że jesteś to samą osobą, gdybyś zmienił nick na Mariola1234 a nie usunął tylko koniec nicku i zostawił oczywisty początek po którym Cie pamiętamy "X4N3". I Gratuluję, że masz nowy komputer podziwiam! Cytuj powiem tak jeszcze jak macie przyjmowac admina ktory daje bana za byle gowno to dziekuje taka administracje 10/10 polecam 0 ogaru jak mu cos nie pasuje to daje bana ciekawe czy jakbym wbil na serwa i nic nie fragowal to tez by mi dal bana? a no i wspomne ze mialem jakies 30 5 staty takze pozdro dla cb opalony skoro taki slaby Dla twojej informacji, gdybym był nie ogarnięty to raczej admina bym nie otrzymał. Decyduję o tym społeczność retake . Jakbym dawał każdemu bana za to, że mi coś nie pasuję to mało osób by grało na retake. Te twoje staty 30/5 to też nie jest jakieś duże osiągnięcie. TAK JESTEM SŁABY, idę się pociąć bo mi tak powiedziałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4N3 Posted November 11, 2017 Author Report Share Posted November 11, 2017 Ban za haxy zakładając ze je mam. Udowodnij mi jak możesz oglądając mnie sprawdzic ze mam aima używajac psilent i aimsilent? Nie ma szans żeby jakis admin mający 1500h skapl sie ze cos takiego istnieje (Google -> co to psilent i aimsilent). A co do godzin przegranym na serwerze ma to jakieś znaczenie? NIE MA mogę miec 0godzin albo 100godzin co za problem wbic na serwer i isc afk albo do oglądających? Skoro robicie bany za multikonta to spytam - czemu na main koncie nie mam bana na serwerze? Przecież multikonto to sie zalicza albo powiazanie w przyszlosc. Co do tego gadania do opalonego było to wiadome ze zaraz da mi bana za nic tak naprawdę wiec i tak cislem z niego bekę na serwerze. Zobaczymy jaki wasz system jest banowania za multikonta bo skoro admin musi dac ręcznie a nie Bot to pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 10 minutes ago, X4N3 said: Skoro robicie bany za multikonta to spytam - czemu na main koncie nie mam bana na serwerze? Wbij to Ci dam zaraz Gofen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 31 minut temu, X4N3 napisał: Ban za haxy zakładając ze je mam. Udowodnij mi jak możesz oglądając mnie sprawdzic ze mam aima używajac psilent i aimsilent? Nie ma szans żeby jakis admin mający 1500h skapl sie ze cos takiego istnieje (Google -> co to psilent i aimsilent). A co do godzin przegranym na serwerze ma to jakieś znaczenie? NIE MA mogę miec 0godzin albo 100godzin co za problem wbic na serwer i isc afk albo do oglądających? Skoro robicie bany za multikonta to spytam - czemu na main koncie nie mam bana na serwerze? Przecież multikonto to sie zalicza albo powiazanie w przyszlosc. Co do tego gadania do opalonego było to wiadome ze zaraz da mi bana za nic tak naprawdę wiec i tak cislem z niego bekę na serwerze. Zobaczymy jaki wasz system jest banowania za multikonta bo skoro admin musi dac ręcznie a nie Bot to pozdro Standardowa popisówka pseudowiedzą. Ciota Jeszcze napisz, że właśnie włączasz podświadomy super-intelekt, dzięki któremu będziesz mógł się przed "kumplami" popisać, jak to omijasz zabezpieczenia microsoftu. Btw. w sumie jebie mnie ten temat, ale przypomniało mi się tylko, że była pewna akcja, w której dwóch przedmówców uznało kogoś za 100% cheatera na podstawie jednej akcji na jednym demku, mam nadzieję, że tutaj nie działaliście podobnie : > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4N3 Posted November 11, 2017 Author Report Share Posted November 11, 2017 Haru gram cały czas tylko problem mnie rozpoznać jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 29 minutes ago, Thunder said: Btw. w sumie jebie mnie ten temat, ale przypomniało mi się tylko, że była pewna akcja, w której dwóch przedmówców uznało kogoś za 100% cheatera na podstawie jednej akcji na jednym demku, mam nadzieję, że tutaj nie działaliście podobnie : > Tutaj działa tylko jedna osoba w tej sprawie kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 24 minutes ago, X4N3 said: Haru gram cały czas tylko problem mnie rozpoznać jest Zaraz Cie znajdę Sorki zapomniałem o takim czyms jak edit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts