Czarunio:* Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Tym razem moją propozycją było by karanie za przekleństwa. Nie mówię, że ich nie lubię bo sam jestem płci męskiej i ich czasami używam, lecz to jest czasami okropne gdy ktoś w kółko powtarza jedno słowo: ''ku**a''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mulato Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Nie. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Dnia 15.11.2017 o 21:45, Czarunio:* napisał: Tym razem moją propozycją było by karanie za przekleństwa. Nie mówię, że ich nie lubię bo sam jestem płci męskiej i ich czasami używam, lecz to jest czasami okropne gdy ktoś w kółko powtarza jedno słowo: ''ku**a''. Weź typie wypierdalaj bo cię wyjaśnię na pizdę. Kolejny kurwa spedalony, ciepły chuj, który ma zamiar robić zakaz przeklinania. Weź sobie @Grzesiu i razem wyszorujcie sobie pizdeczki szczotkami własnej roboty. Pewnie kupione podrażniają wasze sromy. Nie podoba się to cześć i czapka... ❤ Vivianna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts