Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Hu Hu Ha, nasza zima zła!

ORZEH
 Share

Recommended Posts

Godzinę temu, PanPP napisał:

jedynie zamiast cbble wyjebałbym np tuscan czy tam piranesi bo to kurwa mało grane mapy w porównaniu do cbble <3 

1-1,5 miesiąca bez cobblestona, mirage, cache czy innego nuka chyba krzywdy nikomu nie zrobi. Zresztą i tak administracja zadecyduje.

Orzech to by tylko scouty grał najlepiej :D . Generalnie nie wywalamy żadnej mapy turniejowej, ale chętnie bym je zamienił na wersje zimowe. Zaznaczę tylko, iż mapy po odświeżeniu muszą mieć nową wersję zimową. Jakaś mapka zimowa aim by się przydała ( zamiast aim_farma, który jest... ), zdecydowanie india musi być zimowa, bo jest kozak :) . Tuscana jak zaznaczył PP można wywalić, bo nikt jej nie gra - za duża jest do ściągania, a na jej miejsce którąś z w/w lub alternatyw + jeszcze jedną dodatkową.

2 godziny temu, Ichi napisał:

Generalnie nie wywalamy żadnej mapy turniejowej

Według mnie słabo. Zostanie zachowana sytuacja która ma obecnie miejsce. Będą grane mapy turniejowe, później awp i może z dwa razy mapki aim... następnie ponownie ludzie będą nominować turniejowe. Ja bym zostawił powiedzmy 5 stron do nominacji, w sumie 25 map.

Pierwsza strona duże świąteczne mapy (de_aztec_winter, de_dust2_winter, inferno_winter, cs_aldi2k_go_xmas, cs_manison_w).

Druga turniejowe mapy, które były do tej pory (np. de_cache, de_mirage, de_cobblestone, de_overpass, de_train).

Trzecia strona świąteczne małe mapy (awp_india_winter, fy_wiejski_ski, fy_iceworld, zimowe awp lego od @Sh!rou, fy_night_before_xmas).

Czwarta strona małe mapy, które były do tej pory (aim_deagle_xfire , aim_usp, scoutzknivez_css, aim_farm, sk_slayer).

Piąta strona to reszta map które nie pasują wyżej i były do tej pory (de_rats_1337_v2, de_westwood_csgo, de_eldorado_csgo_b3, glass_floor i jeszcze jakaś jedna).

Według mnie to miało by jakiś sens zakładając że daną mapę można ponownie nominować po rozegraniu 13-14 innych map.

Dzięki Orzeszku kochany za to, miałem w weekend przegrzebać mapy, ale widzę sporo propozycji, bardzo mi to ułatwi działanie :D

Z Ichim rozmawialiśmy już wcześniej o świętach i troszkę więcej dziś, postaramy się odpowiednio przygotować FFA na nadchodzący okres świąteczny (mam na myśli już tam początki Grudnia czy nawet jeszcze przed). Postaram się informować o wszystkim na bieżąco :))

Czysto informacyjnie, większość zimowych map jest na serwerze z poprzedniego roku ;) Trzeba po prostu sprawdzić które. Wiem, że na pewno był dust2, inferno i chyba nawet cobble oraz parę 4fun mapek. Świąteczny zestaw rs'ów też jakiś jest. No ale zawsze można coś świeżego dać :>

1 godzinę temu, adi napisał:

Czysto informacyjnie, większość zimowych map jest na serwerze z poprzedniego roku ;) Trzeba po prostu sprawdzić które. Wiem, że na pewno był dust2, inferno i chyba nawet cobble oraz parę 4fun mapek. Świąteczny zestaw rs'ów też jakiś jest. No ale zawsze można coś świeżego dać :>

Tak wiem, grzebałem trochę w plikach, w szczególności przy RSach i widziałem świąteczne, ale Ichi sprawdzał je dokładniej i trzeba je poprawić, ponoć są poucinane byle jak, za głośne czasem i czasem dwukrotnie różnią się długością.

Godzinę temu, Thunder napisał:

Tak wiem, grzebałem trochę w plikach, w szczególności przy RSach i widziałem świąteczne, ale Ichi sprawdzał je dokładniej i trzeba je poprawić, ponoć są poucinane byle jak, za głośne czasem i czasem dwukrotnie różnią się długością.

W takim razie do boju! xD:>

• 2 weeks later...
  • 2 years later...