Popular Post ✪ adi Posted November 17, 2017 Popular Post Report Share Posted November 17, 2017 Tymczasowo taka prosta tabelka z punktacją GRUPA A # Nazwa Mecze Punkty 1. WSG 2 2 2. Pandy Haru 2 2 3. Blanty 2 0 4. EKIPA REMONTOWA 1 0 5. FFAchowcy 1 0 GRUPA B # Nazwa Mecze Punkty 1. Rotting Heads eSport 2 1 2. Lanowice 1 1 3. Ekipa zielonego Jeepa 1 1 4. Master.Bait 1 0 5. Dziewczyny Kaszany 1 0 ✪ Kubul, ✪ Thunder, ♔ Counter and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post D1ma Posted December 5, 2017 Popular Post Report Share Posted December 5, 2017 Aktualne wyniki: GRUPA Ahttps://imgur.com/YLZfmlH GRUPA Bhttps://imgur.com/xeCMlPU ✪ Kubul, ✪ Thunder, ♔ Counter and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Cieszę się że liczycie stosunek map wygranych do przegranych, bardzo cenne to będzie w ustaleniu końcowych miejsc;), jak wiecie tutaj będzie to roztrzygające (grupa A) ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Mógłby ktoś na bieżąco aktualizować informacje?? Nawet nie idzie (wiadomo teraz to już chuj) policzyć sobie kto ile ma map, kto wyjdzie, czy są jakieś szanse gdyby np ta drużyna przegrała, ta wygrała... Haru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 2 godziny temu, muFas napisał: Mógłby ktoś na bieżąco aktualizować informacje?? Nawet nie idzie (wiadomo teraz to już chuj) policzyć sobie kto ile ma map, kto wyjdzie, czy są jakieś szanse gdyby np ta drużyna przegrała, ta wygrała... Ktoś wyraźnie się opierdala albo komuś opierdala :C ✪ muFas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 W mojej rozpisce WSG vs EkipaRemontowa grają o 2miejsce jeżeli wygra ER. to ma przewagę w mapach za to obie drużyny po 2pkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 2 minuty temu, PanPP napisał: W mojej rozpisce WSG vs EkipaRemontowa grają o 2miejsce jeżeli wygra ER. to ma przewagę w mapach za to obie drużyny po 2pkt Chuj mnie obchodzi twoja rozpiska. Gęba trochę tak bo wiadomo, ale nic innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 1 minutę temu, muFas napisał: Chuj mnie obchodzi twoja rozpiska. Gęba trochę tak bo wiadomo, ale nic innego Po chuj się sapiesz jebany kretynie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Godzinę temu, PanPP napisał: Po chuj się sapiesz jebany kretynie? Ty się lepiej za matmę bierz dałnie jebany, bo nawet nie umiesz dobrze map policzyć XDDD ✪ Thunder and bobe' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOORD45 Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 W mojej rozpisce WSG vs EkipaRemontowa grają o 2miejsce jeżeli wygra ER. to ma przewagę w mapach za to obie drużyny po 2pkt ???? Przeciez to nie mozliwe ? oO Jezeli obie druzyny maja po tyle samo pkt to liczy sie bezposredni mecz. Ten kto wygral bezposrednie starcie jest wyzej. Jedyna ewentualnosc jest taka ze np. 3 druzyny maja po 2 pkt i tu nastepuje liczenie wspolczyninku W/L map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 2 godziny temu, Counter napisał: Ty się lepiej za matmę bierz dałnie jebany, bo nawet nie umiesz dobrze map policzyć XDDD Chuj z mapami jebany debilu, skoro mapy nie mają tu znaczenia jeżeli wygra moja drużyna, po 2 masz i kurwa popraw mnie jeżeli źle rozpisałem 1mecz 2mecz 3mecz 4mecz 5mecz(ZAŁOŻENIE) PKT (W/L) stosunek 1. Pandy 2:1 2:0 2:0 2:0 - 4pkt (8:1) 8 2. WSG 2:0 2:0 2:1?? 0:2 - 0:2 2pkt (4:4) 1 3. FFA - 0:2 czy 1:2?? 2:1 0:2 2:0 2pkt (4:5) 0,8 4. Remonty 1:2 - 1:2 2:0 2:0 2pkt (6:4) 1,5 5. Blanty 0:2 0:2 - 0:2 0:2 0pkt (0:8) 0 1 godzinę temu, LOORD45 napisał: W mojej rozpisce WSG vs EkipaRemontowa grają o 2miejsce jeżeli wygra ER. to ma przewagę w mapach za to obie drużyny po 2pkt ???? Przeciez to nie mozliwe ? oO Jezeli obie druzyny maja po tyle samo pkt to liczy sie bezposredni mecz. Ten kto wygral bezposrednie starcie jest wyzej. Jedyna ewentualnosc jest taka ze np. 3 druzyny maja po 2 pkt i tu nastepuje liczenie wspolczyninku W/L map. 1 naucz się cytować 2 nie chciałem się rozpisywać bo myślałem że nie jestem jedyną osobą która policzyła sobie czy się opłaca grać 3 Remonty wygrają z WSG zachodzi sytuacja gdzie są 3 drużyny z 2pkt ale ale mapami najlepiej wychodzą remonty także GG 4 WSG wygrywa mają 2 miejsce kurwa prosta logika. @Counter przeanalizuj mecze i mnie kurwo popraw ✪ Klaun and kokac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 jaka spina w czekoladzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Aktualne wyniki: GRUPA Ahttps://imgur.com/a/zJXNA GRUPA B https://imgur.com/a/lZSlO W przypadku identycznej ilości wygranych, porównujemy rundy (bilans). następnie liczymy bezpośredni mecz. kokac and ✪ PanPP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Rudy obsrał zbroję chyba;). Tak jak mówiłem, dzięki @Dymitr za podsumowanko w grupie B jedna z drużyn ma chyba 3 mecze a reszta po 4 rozegrane nw czy to dobrze, czy wkradł się jakiś błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@C@ Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Ekipa ma 3 mecze rozegrane bo my nie gralismy z kaszanami i powinnismy miec 6-0 bilans ✪ Klaun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 3 godziny temu, PanPP napisał: Rudy obsrał zbroję chyba;). Tak jak mówiłem, dzięki @Dymitr za podsumowanko w grupie B jedna z drużyn ma chyba 3 mecze a reszta po 4 rozegrane nw czy to dobrze, czy wkradł się jakiś błąd Ty nie bądź taki pewny tego wina z nami Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 49 minut temu, Counter napisał: Ty nie bądź taki pewny tego wina z nami Nigdzie nie napisałem że jestem pewien wygranej, za to ty byłeś pewien że moja drużyna już odpadła (beka) kto tutaj dobry z matmy jest? Siejesz ferment i ośmieszasz tylko samego siebie najeżdżając bez powodu, powodzenia;) ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts