Popular Post ✪ Thunder Posted November 18, 2017 Popular Post Report Share Posted November 18, 2017 Pytanie bardziej do @Jaśnie Pan, aczkolwiek jeżeli macie jakieś informacje na ten temat to pytanie również do organizatorów. Oczywiście mamy GOTV, które jest streamowane, natomiast czy jest możliwość nagrywania demka gotv z każdego meczu/mapy? Nagrywanie demek POV niestety raczej nie wchodzi w rachubę, ponieważ niemożliwe jest, żeby każdy z graczy z osobna o tym pamiętał, a poza tym nawet jeśli mielibyśmy plugin wymuszający nagrywanie demek POV, ważą one kosmicznie dużo w CSGO w porównaniu do 1.6, a nie każdy ma tyle miejsca na dysku itd. Pytacie po co demka? A no jeżeli mamy 10 zawodników na mecz, w dodatku mecz jest streamowany i oglądają go jacyś widzowie, to na bank ktoś zapamięta mniej więcej, że w danym meczu, na konkretnej mapie, +/- w którejś tam rundzie coś ugrał ładnego (a to się będzie zdarzać), więc warto mieć to na demku. Nie chodzi mi o shoty ze streama tylko o demo. Demo, które następnie (z podanym mniej więcej czasem) mogę zgrać i obrobić. Każdy team gra jeden meczyk w weekend, więc raczej zawodnicy zapamiętają, że coś ugrali, więc jeśli te demka nagrywałyby się np. automatycznie i gdzieś uploadowały (marzyciel, jak za starych czasów Krasula nagrywała), wtedy można zrobić temacik, w którym ktoś da info, że np. "FFAchowcy vs master.bait, de_aztec około 13 rundy Kisiel ace z p90". Wtedy ja pobieram demko i znajduję akcję (a najlepiej jakby mi podali czas/tick kiedy się akcja zaczyna, o yea plz) i po skończonym turnieju zlepię fragmovie. Zawsze gdzieś tam chciałem takie fragmovie zlepić, gdzie pojawiliby się gracze z wiejskiej, ale nie byłoby to w stricte wiejskim klimacie. Po prostu albo coś bardziej zwykłego i schludnego, ew. jakby mnie poniosło to coś innego, ale nie chciałbym w to pchać na siłę motywów jak z PROMO. Jakieś info ktoś, coś? Jeden meczyk już niestety przepadł bobe', ❤ Vivianna, D1ma and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Trzeba Rekina zapytać, złapiemy go dziś w tym temacie mam nadzieję Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 19, 2017 Author Report Share Posted November 19, 2017 @Jaśnie Pan helou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Dema sa nagrywane, jesli w ustawieniach setupowych meczu wlaczy sie taka opcje. Z tego co widze, mamy wczorajsze dwie mapki i dzisiejsze. Jeden mecz faktycznie przepadl bo w setupie nie byla zaznaczona taka opcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 19, 2017 Author Report Share Posted November 19, 2017 2 godziny temu, Jaśnie Pan napisał: Dema sa nagrywane, jesli w ustawieniach setupowych meczu wlaczy sie taka opcje. Z tego co widze, mamy wczorajsze dwie mapki i dzisiejsze. Jeden mecz faktycznie przepadl bo w setupie nie byla zaznaczona taka opcja. To zajefajnie! Będzie opcja pobrania ich? Jeśli tak to założę jakiś temat, gdzie gracze będą mogli dawać mi info, czy była jakaś akcja czy nie i może cuś z tego kliknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ muFas Posted November 19, 2017 Popular Post Report Share Posted November 19, 2017 jak kisiel zrobi ace z p90 to nie wale konia do kwietnia! Dr Wiciu, ✪ Thunder, ✪ Vivimorte and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 nie mam przygotowanego skryptu, ktory by je gdzies uploadowal niestety. Ale mozemy sie umowic, ze gdzies je wrzuce, zeby mozna bylo pobrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 19, 2017 Author Report Share Posted November 19, 2017 Spoko, one mogą być do pobrania nawet po całym turnieju, jakaś paczka czy coś. Najważniejsze, że jest taka możliwość, że się nagrywają i będzie można je dostać, założę zaraz temat, żeby mi fragi zgłaszali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Po turnieju bez problemu moge wszystko wrzucic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts