Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wasze akcje z Wiejskich Meczów

Thunder
 Share

Recommended Posts

Pierwsza "kolejka" za nami, na pewno co nieco było ugrane, sam parę konkretniejszych akcji widziałem. Jeżeli ktoś pamięta, że miał akcję wartą wspomnienia, wypiszcie ją proszę tutaj. Podajcie mi info jaki mecz, jaka mapa i jaka to była akcja (w sensie, że np. ace'a ugraliście z m4 czy coś). Ja sobie potem spróbuję wyszukać to na demku i po turnieju prawdopodobnie zlepię fragmovie.

Proszę kapitanów o pytanie swoich graczy czy coś pamiętają, będę co kolejkę o tym przypominał, żeby ludziom nie wyleciało z głowy i żeby na bieżąco to wypisywali. Jeśli kilka/kilkanaście akcji do końca turnieju nazbieramy to byłoby super!

@GladosZS @bobi @Dr Wiciu @SwagMeister @M1Koo @PanPP @Ojciec Przeworski Blant :D @Haru @AndiSZ10

Ewentualnie ludzie, którzy oglądali stream też mogą tu pisać, to jeszcze bardziej nam ułatwi sprawę!

13 minut temu, kokac napisał:

Akcje z rozgrzewki też się liczą ?

Raczej nie aczkolwiek... zależy co to będzie, bo zawsze można to odpowiednio "zamaskować" :D

@kokac @Thunder co do rozgrzewki... to ruchanie  @GladosZS  za każdym razem było kamerowane? B) 

Po za tym, ktoś zrobił od nas Ace na jednej z ostatnich map nie pamiętam dokładnie ale wiem że był Ace

dużo akcji miały pandy czasami, 

unknown na cache 4kille + clutch 1v3? 

cache-ticq 1v3 clutch?

haru 4k na inferno na b

dużo tego bylo xD

szy. clutch 2v1 na cache, 

19 godzin temu, muFas napisał:

Sie śmiali... jak mówiłem meczów... bekę cisneli.... teraz sami tak piszo....

Sam nie wiedziałem i jak zwykle w takich sytuacjach odnoszę się do Miodka, a on uznaje obie wersje za poprawne

16 godzin temu, bobi napisał:

@Thunder to chyba od nas na druga kolejke poczekajo. Bo pierwszy mecz chyba sie nie nagral. No chyba ze shota ze strimka wezmiesz ;) to akcje z przeworem na trainie moja :D

shoty mogą mi jedynie pomagać znaleźć akcję na demku, jeśli nie ma demka to nie nagram

@GladosZS @bobi @Dr Wiciu @SwagMeister @M1Koo @PanPP @Ojciec Przeworski Blant :D @Haru @AndiSZ10

Zapraszam ponownie do wypisywania akcji, oznaczyłem nawet tych, którzy nie grali w tym tygodniu, poinformujcie swoje drużyny

Znowu, wiem, że w tym tygodniu mniej meczy i streamów było, no i że nie wszyscy grali itp. itd., ale i tak oznaczam. Może teamy/zawodnicy, którzy jeszcze nic nie wystawili mają coś w pamięci. To ma być fragmovie z turnieju wiejskiego community, więc fajnie jeśli będzie trochę różnorodności w nickach, bo na chwilę obecną zgłaszają mi się co chwile te same osoby (co oczywiście nie jest niczym złym, zachęcam do tego dalej :D ). Kapitanowie, rozpowiedzcie to swoim graczom, bo mam wrażenie, że nie wszyscy to zrobili, a nie jestem w stanie dotrzeć do wszystkich Waszych zawodników. Wiem, że później jeszcze może więcej fragów przybyć kiedy demka przejdą w łapki, ale o tym później.

16 godzin temu, otis napisał:

vs ezj ace w tym 1vs4 low hp,  vs rhe tez byl chyba ace jakis, ale na pewno 1vs4 przy meczowym, jak dostane dostep do demek to podesle linki i czasowki

Nie dostaniesz, tak jak my nie dostaliśmy chyba że jesteś jakiś fajniejszy

3 godziny temu, Dr Wiciu napisał:

Nie dostaniesz, tak jak my nie dostaliśmy chyba że jesteś jakiś fajniejszy

Nikt nie dostał demek, jak dostanę paczkę to posortuję i udostępnię tutaj, ale i tak nie wcześniej niż po zakończeniu fazy grupowej. A teraz możesz iść sobie pierdolnąć w łeb, najlepiej czymś ciężkim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.