Gofen Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Elo wariaty z @Klaun aka duża kanga i @Haru wpadliśmy na pomysł nowej mapy co o niej sądzicie?http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=926327189&searchtext=br_drop\ ✪ Klaun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Myślę że na okres próbny by ją można dać Haru 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Prawdopodobnie jutro zacznę zajmować się przygotowaniem FFA na okres około-świąteczny, czyli jakieś nowe mapy będziem pod uwagę brać, dzięki za propozycję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Pograliśmy z Thunderem na mapie tego typu... BABCIU, TO JE ZAJEBISTE. Jeżeli to nie będzie wymagało dodatkowych pluginów ( co sprawdzimy jutro tj. dzisiaj ale o normalnej porze ), to wrzucamy, jak nie, to trzeba się będzie zastanowić jak to wtrynić ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Widziałam to, ciekawa opcja mam nadzieję że uda się ją wrzucić na ffa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted November 25, 2017 Author Report Share Posted November 25, 2017 pozostaje pytanie czy w formie 2 drużyn czy wszyscy na wszystkich btw. @Thunder widziałem pełno map świątecznych jak coś mogę podesłać Ci linki na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 @Gofen Dnia 30.09.2017 o 22:52, muFas napisał: Polecam ----------> Co do mapy. Elegancka! Gofen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 1 godzinę temu, Gofen napisał: btw. @Thunder widziałem pełno map świątecznych jak coś mogę podesłać Ci linki na pw Jest już temat na ten temat 1 godzinę temu, Gofen napisał: pozostaje pytanie czy w formie 2 drużyn czy wszyscy na wszystkich Zależy czy można to komendami ustawić i czy mapa coś wymusza/ma coś wbudowane, dziś to posprawdzam dokładniej, bo może nie będzie trzeba dodatkowego pluginu. Jeśli mapa weszłaby w życie to zdecydowanie ffa imho niż dwie drużyny, chociaż trzeba to sprawdzić, najwyżej później by się zmieniło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Godzinę temu, Thunder napisał: Jest już temat na ten temat Zależy czy można to komendami ustawić i czy mapa coś wymusza/ma coś wbudowane, dziś to posprawdzam dokładniej, bo może nie będzie trzeba dodatkowego pluginu. Jeśli mapa weszłaby w życie to zdecydowanie ffa imho niż dwie drużyny, chociaż trzeba to sprawdzić, najwyżej później by się zmieniło Nawet mnie nie wkurwiaj, że dodacie mape 1vsall.... a ja nie będę mógł na niej zagrać.!! Hello darkness my old friend... ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 9 minut temu, muFas napisał: Nawet mnie nie wkurwiaj, że dodacie mape 1vsall.... a ja nie będę mógł na niej zagrać.!! Hello darkness my old friend... ☛☛☛☛FeelsDredMan☚☚☚☚ ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Ojjj ciule... przecież macie napisane w opisie mapy, że wymaga zmiany tylko dwóch komend. Czyli wpierw musisz @Thunder zadecydować do jakiej kategorii map zaliczysz tą mapę. Osobiście wybrałbym kategorie aim mapów. Potem robisz kopie configu map aim_ (w tym folderze co spadochrony ustawiałeś), zmień nazwę na br_ (pisze z pamięci ten przedrostek) i dodatkowo w configu wpisujesz te dwie komendy które są w opisie mapy. Tak na dobry początek zrób i sprawdź czy mapa się zachowa tak jak powinna. ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Osobiście proponuję wszyscy na wszystkich. Wieczorami granie 2v2 będzie chujowsze niż 1v1v1v1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Zgadzam się z @Ichi wszyscy na wszystkich brzmi ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 2 godziny temu, adi napisał: Ojjj ciule... przecież macie napisane w opisie mapy, że wymaga zmiany tylko dwóch komend. Czyli wpierw musisz @Thunder zadecydować do jakiej kategorii map zaliczysz tą mapę. Osobiście wybrałbym kategorie aim mapów. Potem robisz kopie configu map aim_ (w tym folderze co spadochrony ustawiałeś), zmień nazwę na br_ (pisze z pamięci ten przedrostek) i dodatkowo w configu wpisujesz te dwie komendy które są w opisie mapy. Tak na dobry początek zrób i sprawdź czy mapa się zachowa tak jak powinna. Raz, że muszę SPRAWDZIĆ zanim coś wrzucę i dobrze wiem co tam jest napisane, ale nie będę wrzucał w ciemno i zrozum, że po prostu muszę dla pewności sobie przetestować i tyle (w nocy będę dopiero to wszystko ogarniał), a po drugie dzięki, że mi to tłumaczysz, ale ja wcale o to nie pytałem, więc nie wiem czemu każesz mi sobie za to dziękować na siłę (na ts) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 12 minut temu, Thunder napisał: Raz, że muszę SPRAWDZIĆ zanim coś wrzucę i dobrze wiem co tam jest napisane, ale nie będę wrzucał w ciemno i zrozum, że po prostu muszę dla pewności sobie przetestować i tyle (w nocy będę dopiero to wszystko ogarniał), a po drugie dzięki, że mi to tłumaczysz, ale ja wcale o to nie pytałem, więc nie wiem czemu każesz mi sobie za to dziękować na siłę (na ts) BO TAK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 na mapie występują dwa problemy: - jak się umrze to jest wh - za zabicie swojego w rankingu jest -25 pkt :/ da się to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts