Federek Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 A mianowicie admin Grażynka zbanował mnie na 60 minut za skracanie pozycji będąc po stronie terorystów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Jeżeli to prawda co napisałeś to śmieszna sytuacja. Rozumiem, że można się zdenerwować ale bez przesady... Banować kogoś na retakes za to za "skracał" Hah! @Grażynka Farmskins.com proszę o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Dodam tylko że jak ktoś zakłada konto Na forum z jakaś gównoreklamą to trzeba 2 razy sprawdzić czy wszystko ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grażynka Farmskins.com Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 @Federek bardzo przykro mi, że wciąż jesteś zdania, że bana dostałeś jak ty to napisałeś za "skracanie". Owszem byłeś ostrzegany o tym aby przestać skracać, powód jest jeden i prosty - od 2 lub 3 map skarżyli się na ciebie inni gracze serwera, a mianowicie że nie da się z tobą grać i że psujesz radość z gry. Niestety chciałbym Cię poinformować, tak jak byłeś poinformowany przed otrzymaniem bana, za co go dostałeś. Gdy zwracałem Ci uwagę na twój sposób gry, zacząłeś obrażać: Mnie, Innych graczy oraz cała administrację mówiąc jaka to ona za przeproszeniem "chujowa". Prostym i klarownym poleceniem, które powtórzyłem Ci dokładnie 3 razy, a także "nagrodę" jaką otrzymasz jeżeli nie przestaniesz wydawało mi się że uświadomiłem Cie za co zostaniesz zbanowany. Następnym razem jeżeli nie umiesz przyznać się do prawdziwej wersji zdarzenia, która jest jak najbardziej Ci znana, to nie próbuj na siłę zaszkodzić innym i albo nie pisz owej skargi, albo chociaż napisz prawdę. Ode mnie tyle Pozdrawiam. ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 O! taki admin to mi się podoba, wyjaśniony na początku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federek Posted December 1, 2017 Author Report Share Posted December 1, 2017 @Grażynka Farmskins.com 22 godziny temu, Grażynka Farmskins.com napisał: Szkoda że tylko ty się żaliłeś żebym przestał skracać a po drugie powiedziałeś do mnie "nie skracaj ty kutasie pierdolony" i do tego co ty napisałeś to nie obrażałem a ja nic nie obrażałem bo nie pozwalałeś mi używać mikrofonu do rozmowy bo nie mam mutacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Jest "zakaz skracania" na serwerze RETAKES? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 @Ichi nie ma,ale fajnie że odkopałeś ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Wszystko zostało wyjaśnione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Oj, przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts