Popular Post ✪ muFas Posted December 2, 2017 Popular Post Report Share Posted December 2, 2017 Witam wszystkich. Jest to dzien, w ktorym witam i zegnam nie tylko dobrych znajomych, ale takze wrogow!. Moze teraz bardziej oficjalnie. Witam wszystkie Gospodynie, wszystkich head adminow, kazdego z rady wiejskiej, kazdego wiesniaka honorowego, kazdego wsioka, kazdy krowi placek, kazdego dinozaura, kazdega krUla bronzu, kazdego opiekuna, kazdego admina, kazdego goscia, kazdego gracza i kazdego zbanowanego chuja!... Przyszedlem tutaj juz jakis czas temu. Na poczatku bylem zdziwiony sytuacja jaka tutaj jest. Z czasem jednak zaczalem sie przyzwyczajac. Dotarlo do mnie, ze robienie tutaj loda to normalna rzecz! Przeciez jak wszyscy to wszyscy!. Zostalem na dluzej. Zlozylem pierwsze podanie.. drugie, trzecie. Zostalem adminem. Ostatnio nawet udalo sie uzyskac range opiekuna! Przez ten caly czas staralem sie jak moglem by cos sie dzialo! Kazdy moj post byl sprawdzany przez grupe ekspertow... Z czasem ludzie zaczeli dowiadywac sie o mnie coraz wiecej. Duzo informacji bylo od lewego informatora m.in. to ze dre ryja (pfff czyste klamsto), to ze robie przysiad na stol od pingponga, to ze mam 3 godziny spania zawsze i to, ze pomagier robi mi drinki z whiskey! To, ze moja szefowa widziala, jak ogladalem gunwo rekina i to, ze dzialy sie dziwne rzeczy w delegacji. Jedno jest jednak prawda. Nosze dready! Nie od dzisiaj tutaj nazywano mnie brudasem, rastamanem, czy rudym chujem w dreadach. Jest nawet pewna ciekawostka bo dzis 02.12.2017 mija piata rocznica noszenia przez moja osoba szlachetnej fruzury. Od dnia w ktorym ludzie dowiedzieli sie, ze posiadam dready wiejska oszalala! Nie jedna loszka chciala do papy w zamian za kawalek dreada. Byla to tez karta przetargowa ( kawalki moich dreadow byly nie raz wysylane w paczkach dla wiesniakow, ktorzy na to zasluzyli). Byl z nich robiony krok po kroku bicz dla Misi... Mysle, ze wpisalem sie chociaz w malym stopniu w historie wiejskiej. Ranga "El Dredo ala Italiano" czy tez emotka, ktora dla mnie zrobiliscie. Chcialbym wam podziekowac za to wszystko!. Dzis jednak trzeba za zatrzasnac za soba pewna furtke i pozegnac sie. Nie chcialem robic tego jakos oficjalnie, ale mysle, ze to dobry pomysl. Mysle, ze ja jak i moje dready na to zasluguja! Tak jak w tytule... Trzeba zakonczyc pewna epoke, a zycie idzie dalej. Podobno wszystko co bylo na wiejskiej wraca! Heh oby w tym przyadku bylo tak samo. Mam 20 lat, mialem zlamanych 9 kosci, 2 wstrzasnienia mozgu, na treningach wybite 3 zeby, 2 operacje, ale to dzisiaj pierwszy raz w zyciu poryczalem sie jak dzieciak. Jestem typem typa, ktory strasznie nie lubi pozegnan. Jak juz wspomnialem duzo w moim zyciu sie ostatnio zmienia, ale nie myslcie sobie chuje, ze gdziekolwiek sie wybieram. Zostaje z wami. Lecz moje dready juz nie. To wlasnie dzisiaj w 5 rocznice noszenia scialem swoje dready! Piec lat pracy, zapuszczania, dokrecania, obcinania, dziur w palcach od szydelka. Najbardziej mi bedzie brakowalo tekstu, ktorego uslyszalem od mochera na stacji: "Gdybym byla twoja matka to bym ci te wlosy ujebala"... Chcialbym abysmy wspolnie oddali hold dla dreadow mufasa!... To na ich temat powstaly piesni... To na ich czesc nazwano pewnego usp'ka.... To na ich widok dla Misi staja suty!... To ich uzyl Orzeh w swojej laurce...I to z nimi bylem tu od poczatku! Dziekuje wam moje kochane za wszystko! Dziekujemy wam za wszystko! MrOpalony, kokac, bobe' and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 CO KURWA?????????????? ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Byly i zle chwile ale byly tez bardzo fajne wspomnienia wiec nie wypada tak konczyc. Trzymaj sie @muFas i powodzonka w Italii P.S. Mam nadzieje, ze nie zapomnisz złotych rad od Boba jak rozpieprzyc starych makaroniarzy w bingo ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Wielka szkoda utracić tak cenny artefakt, nie wiem co powie na to @MISIA.... Jednak pamiętaj zmiany są esencją poznawania istoty egzystencji. Palmy znicze. [*]KURWA ALE MNIE GNOJU POROBIŁEŚ, ŻE SPIERDALASZ TROLLU, kurwa. ✪ muFas and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 TY MI TERAZ ROZJEBAŁEŚ MÓZG, BO NIE WIEM CZY CZYTAJĄC JEDEN TEKST DAŁEM SIĘ POTRÓJNIE WKRĘCIĆ, CZY PO PROSTU JESTEM POPIERDOLONY I ŹLE CZYTAM CO ZA MISTRZ ✪ muFas and ✪ Vivimorte 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 [*] z żalem i smutkiem to piszę ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 7 minut temu, Ichi napisał: CO KURWA?????????????? 6 minut temu, bobi napisał: Byly i zle chwile ale byly tez bardzo fajne wspomnienia wiec nie wypada tak konczyc. Trzymaj sie @muFas i powodzonka w Italii P.S. Mam nadzieje, ze nie zapomnisz złotych rad od Boba jak rozpieprzyc starych makaroniarzy w bingo Nigdzie sie nie wybieram 3 minuty temu, Thunder napisał: TY MI TERAZ ROZJEBAŁEŚ MÓZG, BO NIE WIEM CZY CZYTAJĄC JEDEN TEKST DAŁEM SIĘ POTRÓJNIE WKRĘCIĆ, CZY PO PROSTU JESTEM POPIERDOLONY I ŹLE CZYTAM CO ZA MISTRZ O to chodzilo Mordeczki tak latwo nie jest sie mnie pozbyc ❤ Vivianna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 1 minutę temu, muFas napisał: Nigdzie sie nie wybieram O to chodzilo Mordeczki tak latwo nie jest sie mnie pozbyc Papa mufas. Wiciu chcial sie ze mnie posmiac, ale to jest idiota bo myslal ze nie wiem ze to fejk pozdrawiam rodzinke i brydżystow z zielonej gory. ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 2 minuty temu, bobi napisał: Papa mufas. Wiciu chcial sie ze mnie posmiac, ale to jest idiota bo myslal ze nie wiem ze to fejk To nie jest fejk bobe' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 2 minuty temu, Thunder napisał: To nie jest fejk Masz racje to nie jest fejk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 RUDY KŁAMIE, BO TO RUDY. WIADOME PO DRUGIE POKAŻ FOTĘ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 9 minut temu, adi napisał: RUDY KŁAMIE, BO TO RUDY. WIADOME PO DRUGIE POKAŻ FOTĘ tak jak ci mówiłem... fota jest! A teraz śmieciu przeproś ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 2 minuty temu, muFas napisał: A teraz śmieciu przeproś ZAPOMNIJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 1 minutę temu, adi napisał: ZAPOMNIJ Jeszcze raz powiedz że masz chociaż trochę honoru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 @muFas HHHHHHHHH TFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 ✪ muFas, ✪ Vivimorte and ✪ adi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 To ja kurwa 4h bez kibla wracam do domu, czytam że rudy spierdala i prawie sikam że szczęścia, a tu chuj znowu mnie kurwiszon oszukał. A na drzewach zamiast liści będą wisieć dredów kisci! ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Czytam czytam i se myślę, rudy dał dupy i zaciążył ;D Co jak co jestem w panice bo od kogo będę brała dredy ;( A pejcze wychodziły GENIALNE! ✪ muFas and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 11 minut temu, MISIA napisał: Czytam czytam i se myślę, rudy dał dupy i zaciążył ;D Co jak co jestem w panice bo od kogo będę brała dredy ;( A pejcze wychodziły GENIALNE! 9 dreadow po 50 cm mam jeszcze przy sobie. 4.5m dreadow. Do tego w domu jakieś 2m. Pejczow ci nie braknie do 2025! Później zrobię nowe! MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 9 godzin temu, muFas napisał: 9 dreadow po 50 cm mam jeszcze przy sobie. 4.5m dreadow. Do tego w domu jakieś 2m. Pejczow ci nie braknie do 2025! Później zrobię nowe! polałeś miód na me serce którego nie mam <3 ✪ muFas and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 co za gupi chuj I czym Ty mnie teraz do kaloryfera przywiążesz? ✪ muFas and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 33 minuty temu, w0mbat napisał: co za gupi chuj I czym Ty mnie teraz do kaloryfera przywiążesz? Mam jeszcze inne rzeczy w okolicach 50cm. Jakoś damy radę! Wąski TDW, ✪ Thunder and MISIA 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 14 godzin temu, muFas napisał: scialem swoje dready! Teraz czas na samobójstwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 MIAŁEŚ "SZACUN" ZA TE DREDY, ALE SKORO JE WYJEBAŁEŚ... TO TWOJA EMOJI TEŻ MUSI SIĘ ZMIENIĆ SORRY! MISIA and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 3 godziny temu, adi napisał: MIAŁEŚ "SZACUN" ZA TE DREDY, ALE SKORO JE WYJEBAŁEŚ... TO TWOJA EMOJI TEŻ MUSI SIĘ ZMIENIĆ SORRY! Chuja tam dodałeś inna i tyle.... pff. 3 godziny temu, ORZEH napisał: Teraz czas na samobójstwo. Co sądzisz paniczu na powieszenie się na własnych dreadach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts