Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban od Pepe - STEAM_1:1:3211016

nRx
 Share

Recommended Posts

Piszę w sprawie PepeKozaka (genialny nick) - od kiedy na wiejskiej admin trafia... a nie wróć przecież już były wielokrotnie dawane adminy dzieciakom oO no ale dobra.
od początku;

Od kiedy na wiejskiej staje się dozwolone używanie komend admina w celu zwiększenia swojej przewagi? lokalizacja przeciwników, info etc.

Od kiedy napierdalanie admin sayem w prawo i w lewo stało się normą na wiejskiej?

ja rozumiem, że w dzisiejszych czasach dzieciaki muszą sobie podnosić samoocenę -

zdaję sobie też sprawę, że bywam na wiejskiej od święta . ale no kurwa nie znoszę takiej gówniarzerii.

Od kiedy wulgaryzmy stały się na wiejskiej problemem - a nadużycia admina zasadą?
Kto to qwa jest pepe?

Od kiedy Pepe jest adminem na FFA? Oświeć mnie. Upewnij się zanim pierdolniesz głupotę.

nRx... Kiedyś teraz i zawsze i na wieki wieków ramen, były używane z dużą częstotliwością admin soundy. Na jakiej zasadzie można zwiększyć swoją przewagę przy pomocy "!admin" ? Poza oczywiście beaconem? Obrażać się można, nie wyzywamy tylko rodziców innych graczy i nie drzemy pizdy. Jak obrażasz z finezją, to jeszcze Cie admin pochwali.

+ to co Thunder napisał...

Dnia 3.12.2017 o 17:11, nRx napisał:

Piszę w sprawie PepeKozaka (genialny nick) - od kiedy na wiejskiej admin trafia... a nie wróć przecież już były wielokrotnie dawane adminy dzieciakom oO no ale dobra.

Odpierwiastkuj się ode mnie ty ilorazie nieparzysty bo jak cię zalgorytmuję to Ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias. 

4 godziny temu, M1Koo napisał:

Odpierwiastkuj się ode mnie ty ilorazie nieparzysty bo jak cię zalgorytmuję to Ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias. 

Wpierdol gówniaku? Poklasku wśród kolegów z gimbazy szukasz? Pozwalasz sobie za dużo młodziaku.

A tak btw użyj czegoś innego niż klawy - np mózgu jeśli chcesz zabłysnąć; bo Cie własna matka po różniczce nie rozpozna oO

Skleję wary jak Adam zrobi porządek z tą gimbazą;
Panoszą się jak wiejskie pany - a widać, że jeszcze dziewica.
Nic bardziej nie wkurwia jak gówniak świecący adminem "bo może" - do podania o admina powinien być skan D.O lub badania psychologiczne.

Wszędzie kurwa jebany admin say - podpowiedzi od gawiedzi - po chuj taki admin jak jedyne co potrafi zrobić to zaspokoić swoje jeszcze niewyrośnięte ego.

Nawet nie chce mi się wypowiadać na temat tego bana. Nie wiem, po co w ogóle pisałeś prośbę o ub. Wypowiedź ma charakter skargi bardziej ale to nie o tym. Wyzywałeś mnie przez dwie mapy,  a potem pisałeś, że lepiej żebym się zabił.  Ban słuszny. Pozdrawiam 

Ps. Jak piszesz prośbę o ub to stosuj się do zasad wch i użyj schematu. Jeżeli ktoś potrzebuje więcej szczegółów to priv.

• 4 weeks later...