nRx Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Primo - Pepe miał być perm, a nie 1 week; Druga sprawa - od kiedy na WCH odpalanie komend admina z czego chętnie korzysta pepe w celu uzyskiwania sobie przewagi stało się tutaj akceptowalne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 A więc ja pójdę podgrzać popcorn, a ty w tym czasie napiszesz przyjacielu coś sensownego żebym ja coś zrozumiał i nie tylko ja. Do usłyszenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nRx Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 Piszę w sprawie PepeKozaka (genialny nick) - od kiedy na wiejskiej admin trafia... a nie wróć przecież już były wielokrotnie dawane adminy dzieciakom oO no ale dobra. od początku; Od kiedy na wiejskiej staje się dozwolone używanie komend admina w celu zwiększenia swojej przewagi? lokalizacja przeciwników, info etc. Od kiedy napierdalanie admin sayem w prawo i w lewo stało się normą na wiejskiej? ja rozumiem, że w dzisiejszych czasach dzieciaki muszą sobie podnosić samoocenę - zdaję sobie też sprawę, że bywam na wiejskiej od święta . ale no kurwa nie znoszę takiej gówniarzerii. Od kiedy wulgaryzmy stały się na wiejskiej problemem - a nadużycia admina zasadą? Kto to qwa jest pepe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Od kiedy Pepe jest adminem na FFA? Oświeć mnie. Upewnij się zanim pierdolniesz głupotę. ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 nRx... Kiedyś teraz i zawsze i na wieki wieków ramen, były używane z dużą częstotliwością admin soundy. Na jakiej zasadzie można zwiększyć swoją przewagę przy pomocy "!admin" ? Poza oczywiście beaconem? Obrażać się można, nie wyzywamy tylko rodziców innych graczy i nie drzemy pizdy. Jak obrażasz z finezją, to jeszcze Cie admin pochwali. + to co Thunder napisał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Przecież z tego co widzę na Betoniarze, to ban był nadany na serwerze 4Maps, od admina z 4Maps. Powód: "Obrazanie administracji, namawianie do smierci, wyzywanie". @Pepe ✪ Thunder and nRx 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Przeniesione na 4mapsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nRx Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 Godzinę temu, Counter napisał: Przeniesione na 4mapsa Dzięki ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Dnia 3.12.2017 o 17:11, nRx napisał: Piszę w sprawie PepeKozaka (genialny nick) - od kiedy na wiejskiej admin trafia... a nie wróć przecież już były wielokrotnie dawane adminy dzieciakom oO no ale dobra. Odpierwiastkuj się ode mnie ty ilorazie nieparzysty bo jak cię zalgorytmuję to Ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias. ✪ Kolox and ★ nobod1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nRx Posted December 4, 2017 Author Report Share Posted December 4, 2017 4 godziny temu, M1Koo napisał: Odpierwiastkuj się ode mnie ty ilorazie nieparzysty bo jak cię zalgorytmuję to Ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias. Wpierdol gówniaku? Poklasku wśród kolegów z gimbazy szukasz? Pozwalasz sobie za dużo młodziaku. A tak btw użyj czegoś innego niż klawy - np mózgu jeśli chcesz zabłysnąć; bo Cie własna matka po różniczce nie rozpozna oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Sklej wary . Nie każdy admin ma po 12lat. A poza tym "zacytowałbym cię" Wolisz perma niż na weekend XD? No to nieźle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nRx Posted December 5, 2017 Author Report Share Posted December 5, 2017 Skleję wary jak Adam zrobi porządek z tą gimbazą; Panoszą się jak wiejskie pany - a widać, że jeszcze dziewica. Nic bardziej nie wkurwia jak gówniak świecący adminem "bo może" - do podania o admina powinien być skan D.O lub badania psychologiczne. Wszędzie kurwa jebany admin say - podpowiedzi od gawiedzi - po chuj taki admin jak jedyne co potrafi zrobić to zaspokoić swoje jeszcze niewyrośnięte ego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 / @Counter, podsumuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Nawet nie chce mi się wypowiadać na temat tego bana. Nie wiem, po co w ogóle pisałeś prośbę o ub. Wypowiedź ma charakter skargi bardziej ale to nie o tym. Wyzywałeś mnie przez dwie mapy, a potem pisałeś, że lepiej żebym się zabił. Ban słuszny. Pozdrawiam Ps. Jak piszesz prośbę o ub to stosuj się do zasad wch i użyj schematu. Jeżeli ktoś potrzebuje więcej szczegółów to priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Nie jestem już opiekunem, także nie decyduję, ale osobiście kim Ty jesteś, żebyś wywyższał się, że znasz rekina itp? To że znasz, nie znaczy że jesteś królewiczem... ban słuszny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ nobod1 Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 6 godzin temu, Counter napisał: Nie jestem już opiekunem, także nie decyduję, ale osobiście kim Ty jesteś, żebyś wywyższał się, że znasz rekina itp? To że znasz, nie znaczy że jesteś królewiczem... ban słuszny. @Counter to kto jest teraz opiekunem 4mapsa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Dnia 9.12.2017 o 20:31, ★ nobod1 napisał: @Counter to kto jest teraz opiekunem 4mapsa? Ty no nie wiem ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts