NesQuik Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Nick: NesQuik Imię: Kamil Steam_id: STEAM_1:1:111359538 Wiek:22 Skąd: Legnica Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Tak tutaj Dyspozycyjność: Duza jak widac praktycznie ciagle jestem. Dlaczego właśnie Ty?: Wiele osob na FFA mnie lubi haha i jak wchodze na serwer to czesto mnie mutuja (ale przez chwile sie smieja ;p) jestem pojebany i bardzo dobrze wczuwam sie w klimat starej wiejskiej, jestem czesto online jak ktos pisal na steam zawsze wchodzilem i pomagalem,banowalem,mutowalem bylem praktycznie ciagle dostepny, jestem mily i przyjazny kocham ludzi na wiejskiej <3 i chce im pomagac jako Administrator, patrzac na to tez ze malo jest aktywnych adminow to mysle ze nadal bym sie idealnie na to stanowisko ze wzgledu na moj czasu jaki moge poswiecic na serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 TFUUUU na to... 27 minut temu, NesQuik napisał: Dlaczego właśnie Ty?: Wiele osob na FFA mnie lubi haha i jak wchodze na serwer to czesto mnie mutuja (ale przez chwile sie smieja ;p) jestem pojebany Samo ułożenie takiego zdania wiele o Tobie mówi. Nie przeczę, jak jesteś na serwerze to ludzie się śmieją, bo takich głupot jak Ty to nikt nie wymyśla... Ostatnimi czasy nadużywasz mojej cierpliwości. To, co na początku było śmieszne, teraz wcale nie jest, a wręcz przeciwnie denerwuje i rozprasza w czasie gry. Doszło do tego, że jak gramy razem ciągle mam Cię zmutowanego. Jestem na NIE bobe' and Haru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesQuik Posted December 5, 2017 Author Report Share Posted December 5, 2017 18 minut temu, Ranfun napisał: TFUUUU na to... Samo ułożenie takiego zdania wiele o Tobie mówi. Nie przeczę, jak jesteś na serwerze to ludzie się śmieją, bo takich głupot jak Ty to nikt nie wymyśla... Ostatnimi czasy nadużywasz mojej cierpliwości. To, co na początku było śmieszne, teraz wcale nie jest, a wręcz przeciwnie denerwuje i rozprasza w czasie gry. Doszło do tego, że jak gramy razem ciągle mam Cię zmutowanego. Jestem na NIE A ze tak zapytam co to ma do admina ze Ty masz mnie zmutowanego ? Jak inni nie mutuja i sie smieja razem ze mna? Dajesz nie przez pryzmat tego ze Ty mnie mutujesz no troche dziwne. Moim zdaniem liczy sie wiejska a ludzie mnie lubia tak? Poza tym jezeli komus ktos przeszkadza to sam mu daje mute ja tez nawet jak bylem adminem a ktos mnie wkurzal albo cos dawalem mu muta ale przez tabele ze ja tylko go nie slyszalem. Patrz na FFA a nie na to ze Ty mi dajesz muta... bo ludzie sie smieja razem ze mna i dobrze o tym wiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Opisałam tylko przykładową sytuację. Chcesz wejść w szeregi administracji i uważasz, że obserwacje jednego z jej członków są mało istotne. Moje "NIE" składało się nie tylko ze względu na sytuację opisaną powyżej, ale także na Twoją wcześniejszą działalność jako administratora, w którą nie będę się zagłębiać, bo wątpię, żebyś zrozumiał co chcę Ci przekazać. Starałam się być obiektywna w mojej ocenie i nie zamierzam jej zmieniać. Haru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 A jebnij Ty się w czajnik, oczywiście że na NIE, drugi raz nie popełnimy tego samego błędu /zamykam Haru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 "Starej" wiejskiej nie znam, ale myślę że masz z nią tyle wspólnego co ksiądz z fabryka gumek.... odpierdalasz maniane, a później przychodzisz i jak gdyby nigdy nic... zajebisty admin, którego wszyscy mutuja! Teraz weź idź wszystkich zwyzywaj, a za miesiąc znowu podanko. Jeżeli ktoś jest w stanie "zmusić" Thundera do zamknięcia tematu to coś jest na rzeczy... Na nie. Haru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MISIA Posted December 6, 2017 Popular Post Report Share Posted December 6, 2017 Spoiler ✪ Kaiser, Gofen, Haru and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts