Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

#DYMY Pandu Haru proszone o wyjasnienie

D1ma
 Share

Recommended Posts

Doszły mnie słuchy, że drużyna Pandy Haru ominęła regulamin i posiada zawodnika, który celowo zbijał rangę by zmieścić się w limicie. Czyn godny pożałowania (i współczuję ludziom, którzy musieli z nim grać MM). Proszę zawodnika @MrOpalony lub kapitana @Haru o wyjaśnienie tej sytuacji, do jutra godziny 22:30.

10. Wszelkie próby oszukiwania, obchodzenia zasad lub ich naginania będą karane z całą surowością

Przecież to jest bardziej niż chore. To normalne, że ludzie grają MMy, ranga cały czas spada albo rośnie. Zastanówcie się bardziej nad swoim regulaminem albo zabrońcie grania MMów podczas zapisywania się i podczas trwania rozgrywki, bo teraz każda jedna drużyna podlega tym zasadom, zgaduję, że w każdej - albo prawie każdej - zmieniły się rangi, więc no chyba czas pociągnąć każdego jednego osobnika do odpowiedzialności, skoro najwidoczniej komuś to przeszkadza. Zgaduję, że tylko dlatego, że wychodzą pierwsi z grupy, bo gdyby byli ostatni, to by nawet tego tematu nie było.

Jutro w godzinach 14/15/16 zapraszam na team-speaka :) Wszystko się wyjaśni a tego srajka co się zesrał bo wpierdol dostał to znajdę i własnoręcznie zajebie. Ból dupy macie,że zjadamy wam wiejską ligę to robicie problemy.:) ( Najpierw pseudo konto gofena co ma vaca,potem na Shirou płaczą,że podpowiadać nam będzie jak na spect jako coach będzie co jeszcze może zaczniecie płakać,że Klaun ma kose a wy nie jebane cebualki) 

@Haru super, postaram się być 

@Sh!rou proszę Cię, przeczytaj ze zrozumieniem. To że mu ranga urosła nie ma znaczenia. Ale celowe jej zbijanie wcześniej już tak

@Gofen gość o podobnym do Ciebie nicku chwalił się haksami, powiedział mi o tym stary znajomy, który nie był w Waszej grupie. Tamten temat się wyjaśnił szybko, dla mnie sprawa zamknięta. 

@adi nikt sie nie spłakał, co więcej to nie WSG mi o tym pierwsze powiedziało. Temat ruszam teraz, bo od 10 dni około nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić. Na dziś ustaliłem sobie ostateczna decyzje, stad post. Mam tez do Ciebie prośbę, jak zamierzasz zarzucać mi osobiście oszustwo, to miej na to jakikolwiek dowód. Tak prywatnie <cmok>

Nie wiem co masz na myśli @adi ale z naszej strony nie wyleciała zadna spina ani głupia akcja. My skonczylisy zabawe na fazie grupowej na trzeciej pozycji i to tyle od nas. Nie bawi nas zadne donoszenie i ból dupki. Takze nie rzucaj obelg bez sensu.. my nie zamierzamy grac dalej. No chyba ze bedzie druga edycja :)

7 minut temu, adi napisał:

Po trzecie są jakieś dowody zbijania rangi? Bo na słowo to nawet w sądzie nie wierzą ;) Miejcie trochę honoru i dajcie ludziom dalej się bawić. Teraz czekam na pocisk w moją stronę!

w dzień zapisu był przekroczony limit punktów w lidze, Dima przypomniał o tym Pandom i nagle całkiem przypadkiem jeden z nich spadł z rangi jak na zawołanie i wszystko jest okej ;) 

asdfgh.png

6 minut temu, Dymitr napisał:

@Haru super, postaram się być 

@Sh!rou proszę Cię, przeczytaj ze zrozumieniem. To że mu ranga urosła nie ma znaczenia. Ale celowe jej zbijanie wcześniej już tak

@Gofen gość o podobnym do Ciebie nicku chwalił się haksami, powiedział mi o tym stary znajomy, który nie był w Waszej grupie. Tamten temat się wyjaśnił szybko, dla mnie sprawa zamknięta. 

@adi nikt sie nie spłakał, co więcej to nie WSG mi o tym pierwsze powiedziało. Temat ruszam teraz, bo od 10 dni około nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić. Na dziś ustaliłem sobie ostateczna decyzje, stad post. Mam tez do Ciebie prośbę, jak zamierzasz zarzucać mi osobiście oszustwo, to miej na to jakikolwiek dowód. Tak prywatnie <cmok>

To proszę teraz, żeby było uczciwie, skoro już się czepiamy Pand, o przedstawienie profilu każdego gracza wraz z wykazem rang, które zmieniały się tydzień przed założeniem ich tematu. To chyba tak będzie sprawiedliwie, co? Skoro Pandy "zbijały", to zrobiło to pewnie kilka innych graczy, którzy się nie przyznają, no bo po co - a nawet jeśli to zrobią, i tak część nie wychodzi z grupy, więc już nie ma szkody. Jeśli taki wykaz jest (czarno na białym, kto jaką rangę posiadał przed całą wiejską ligą, a następnie tuż przed napisaniem tematu ze zgłoszeniem się do turnieju), to ja nie mam pytań, zwracam honor. Jeśli nie ma, nie ma o czym mówić, bo to są Wasze/Twoje luki w regulaminie, nie rozumiem dlaczego jakakolwiek drużyna ma ponosić konsekwencje czyichś niekompetencji. Założyli temat, grali MMy, rangi spadły czy też wzrosły. Nie było to zabronione w regulaminie, więc nie wiem w ogóle skąd te bzdurne powody.

9 minut temu, Buśka napisał:

w dzień zapisu był przekroczony limit punktów w lidze, Dima przypomniał o tym Pandom i nagle całkiem przypadkiem jeden z nich spadł z rangi jak na zawołanie i wszystko jest okej ;) 

asdfgh.png

"Możecie to jakos poprawić?" No to poprawiliśmy xD

A co do całego tematu to zastanowił bym się także nie tylko tak jak Nadia napisała nad osobami które spadały ale także nad 2 kontami. Jestem pewien że nie jedna osoba która była "kałaszkami" tak naprawde gra na poziome LEM+ ;)

Pewnego pięknego słonecznego dnia 4 pandki postanowiły zagrać grę rankingową w grze Counter-Strike: Global Offensive. Pech chciał że trafili na silniejszą drużynę, która ich zniszczyła. Mimo iż ich kapitan i jego prawa ręka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Opalony starali się wygrać mecz to nie dali rady pokonać przeciwników. Tego dnia jedna z pand straciła swoją rangę, a był nią Opalony. Przez resztę dnia był bardzo smutny.  Jednym co podnosiło go na duchu było zakwalifikowanie się do Wiejskiej Ligi. :)

Hola hola!

Nikt nie wydał ani decyzji ani nic. Poprosiłem o wyjaśnienie. Tyle

@muFas serio mi umknęły twe rozmowy.

@Sh!rou nie jest tak jak piszesz, ale chyba po raz kolejny muszę napisać: chcę wyjaśnić sytuację, to wszystko. Gdybyś jednak potrzebowała interpretacji regulaminu pełnej, mogę Ci takową podesłać. Nie musisz mnie od osób niekompetentnych tyrać, trzy razy analizowałem sytuację zanim napisałem tego posta. I nie traktuj mnie jak agresora w tej rozmowie, bo to trochę nie fair :(

@TicQ co prawda na myśli miałem zmianę gracza, ale cóż xD 

Bardzo wszystkich "zaangażowanych" w dyskusję o spokój, ja MUSZĘ reagować na takie zgłoszenia. Po to tu jestem.

1 minutę temu, Gofen napisał:

Pewnego pięknego słonecznego dnia 4 pandki postanowiły zagrać grę rankingową w grze Counter-Strike: Global Offensive. Pech chciał że trafili na silniejszą drużynę, która ich zniszczyła. Mimo iż ich kapitan i jego prawa ręka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Opalony starali się wygrać mecz to nie dali rady pokonać przeciwników. Tego dnia jedna z pand straciła swoją rangę, a był nią Opalony. Przez resztę dnia był bardzo smutny.  Jednym co podnosiło go na duchu było zakwalifikowanie się do Wiejskiej Ligi. :)

TBH patrząc na ss @MrOpalony, to chyba ze dwie rangi w tym meczu zgubił. 

zamiast się gotować proszę poczekać z emocjami do podjęcia decyzji co dalej z tą sytuacją. @Haru, postaram się wbić, bo w sumie trochę choruję. Jak nie to na steam się złapmy, ok?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.