D1ma Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Doszły mnie słuchy, że drużyna Pandy Haru ominęła regulamin i posiada zawodnika, który celowo zbijał rangę by zmieścić się w limicie. Czyn godny pożałowania (i współczuję ludziom, którzy musieli z nim grać MM). Proszę zawodnika @MrOpalony lub kapitana @Haru o wyjaśnienie tej sytuacji, do jutra godziny 22:30. Cytuj 10. Wszelkie próby oszukiwania, obchodzenia zasad lub ich naginania będą karane z całą surowością MrOpalony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Przecież to jest bardziej niż chore. To normalne, że ludzie grają MMy, ranga cały czas spada albo rośnie. Zastanówcie się bardziej nad swoim regulaminem albo zabrońcie grania MMów podczas zapisywania się i podczas trwania rozgrywki, bo teraz każda jedna drużyna podlega tym zasadom, zgaduję, że w każdej - albo prawie każdej - zmieniły się rangi, więc no chyba czas pociągnąć każdego jednego osobnika do odpowiedzialności, skoro najwidoczniej komuś to przeszkadza. Zgaduję, że tylko dlatego, że wychodzą pierwsi z grupy, bo gdyby byli ostatni, to by nawet tego tematu nie było. MrOpalony, El Mulato, Gofen and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 zastanawiam się które pizdy z płaczem przyszły do Ciebie MrOpalony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Jutro w godzinach 14/15/16 zapraszam na team-speaka Wszystko się wyjaśni a tego srajka co się zesrał bo wpierdol dostał to znajdę i własnoręcznie zajebie. Ból dupy macie,że zjadamy wam wiejską ligę to robicie problemy. ( Najpierw pseudo konto gofena co ma vaca,potem na Shirou płaczą,że podpowiadać nam będzie jak na spect jako coach będzie co jeszcze może zaczniecie płakać,że Klaun ma kose a wy nie jebane cebualki) MrOpalony, Gofen and ✪ Klaun 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ adi Posted December 17, 2017 Popular Post Report Share Posted December 17, 2017 Hahaha. Tak bardzo wsg chce wyjść z grupy... Przecież to tylko gra, dla zabawy, wiec po co takie akcje. W dniu zapisów gracz miał odpowiednia rangę która pozwoliła mu się zakwalifikować. W międzyczasie gra sobie MM i awansuje na globala. Czy regulamin ligi zabrania granie mm’ow podczas trwania rozgrywek? Nie. No chyba, ze zaraz dopiszecie Po drugie dlaczego przez cała fazę grupowa nikt nie robił problemu o to? Bo WSG liczyło na awans. Ot dlaczego. Po trzecie są jakieś dowody zbijania rangi? Bo na słowo to nawet w sądzie nie wierzą Miejcie trochę honoru i dajcie ludziom dalej się bawić. Teraz czekam na pocisk w moją stronę! ✪ Vivimorte, MrOpalony, ✪ muFas and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted December 17, 2017 Popular Post Report Share Posted December 17, 2017 Co tu się kurwa odpierdala? Nie dość, że jakimś jebanym, bezsensownym pierdoleniem zasłaniacie ważniejsze tematy, to jeszcze po przeczytaniu tego mam wrażenie, że komuś odjebało. Trąbiliśmy z Mufasem od samego początku o niejednej rzeczy to wszyscy nas zlewali, a teraz milion razy zmieniane zasady i prawo działające wstecz, histeria i płacz. Wszyscy wiedzą, że zbijali rangi, ale jakoś przez CAŁĄ JEBANĄ FAZĘ GRUPOWĄ było okej, zresztą było na to przyzwolenie, a teraz nagle jebudub? Osobiście uważałem zbijanie rang za zjebaną opcję, ale spójrzcie na tych 50ciu+ zawodników, którzy brali udział w fazie grupowej. Na pewno każdego sprawdzaliście co do najmniejszego szczegółu, więc wiecie, że zapewne połowie graczy zmieniła się ranga. Przykładem mogę być chociażby ja i dwie rangi różnicy od momentu wpisania się na listę uczestników. Tragedia! Czas na wyciągnięcie konsekwencji tego żałosnego zachowania, zbanujmy 25 graczy! Turniej 4fun, gdzie spin było prawie tyle co przy tej żałosnej sytuacji z Grześkiem. 4fun jak chuj. Albo trzymanie się twardo regulaminu jak kija podczas lekcji pływania, albo luzy i po prostu chęć zabawy. Połączenie tego w najgorszy możliwy sposób doprowadza do takich debilnych sytuacji, jakie miały miejsce podczas większości meczów, gdzie co drugi mecz przerwa 40minutowa na kłótnie. Albo trzymamy się ściśle, albo nie odpierdalamy, bo to że ktoś jak piesek z gazetą w pysku lata się skarżyć i płacze to nie znaczy chyba, że trzeba 100 razy zmieniać zdanie i jednocześnie stosować i nie stosować się do regulaminu. ✪ Klaun, Anf, ✪ Sh!rou and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ muFas Posted December 17, 2017 Popular Post Report Share Posted December 17, 2017 Frajerskie zachowanie... nagle wszystko się okazuję. Typy zjedli co mogli, ale nie teraz się wam przypomniało... gadane było że lepiej będzie zrobić open turniej. Nikt nic nie sprawdzał. Jak nikt nawet nie wie jakie oni mieli rangi bo kurwa zrobione to tak było na odpierdol...Ale nagle info z dupy. Beka jak dla mnie. Popieram stronę pand. Elo! Haru, El Mulato, ❤ Vivianna and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 @Haru super, postaram się być @Sh!rou proszę Cię, przeczytaj ze zrozumieniem. To że mu ranga urosła nie ma znaczenia. Ale celowe jej zbijanie wcześniej już tak @Gofen gość o podobnym do Ciebie nicku chwalił się haksami, powiedział mi o tym stary znajomy, który nie był w Waszej grupie. Tamten temat się wyjaśnił szybko, dla mnie sprawa zamknięta. @adi nikt sie nie spłakał, co więcej to nie WSG mi o tym pierwsze powiedziało. Temat ruszam teraz, bo od 10 dni około nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić. Na dziś ustaliłem sobie ostateczna decyzje, stad post. Mam tez do Ciebie prośbę, jak zamierzasz zarzucać mi osobiście oszustwo, to miej na to jakikolwiek dowód. Tak prywatnie <cmok> MrOpalony and ✪ Ichi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Nie wiem co masz na myśli @adi ale z naszej strony nie wyleciała zadna spina ani głupia akcja. My skonczylisy zabawe na fazie grupowej na trzeciej pozycji i to tyle od nas. Nie bawi nas zadne donoszenie i ból dupki. Takze nie rzucaj obelg bez sensu.. my nie zamierzamy grac dalej. No chyba ze bedzie druga edycja ✪ Kubul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 @Thunder dlatego poprosiłem o wyjaśnienie. Ja się o tym dowiedziałem relatywnie niedawno, musiałem nie dosłyszeć trąbienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buśka Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 7 minut temu, adi napisał: Po trzecie są jakieś dowody zbijania rangi? Bo na słowo to nawet w sądzie nie wierzą Miejcie trochę honoru i dajcie ludziom dalej się bawić. Teraz czekam na pocisk w moją stronę! w dzień zapisu był przekroczony limit punktów w lidze, Dima przypomniał o tym Pandom i nagle całkiem przypadkiem jeden z nich spadł z rangi jak na zawołanie i wszystko jest okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Tak magicznie właśnie czary mary hokus pokus wypierdalaj Buśka i znikasz D1ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 @Buśka ale to było w dzień zapisów miesiąc temu kurwa.... @Dymitr nie widziałeś 5 tematów, rozmów na grupie itd? Ok, spoko... Anf, Haru and ✪ Sh!rou 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 6 minut temu, Dymitr napisał: @Haru super, postaram się być @Sh!rou proszę Cię, przeczytaj ze zrozumieniem. To że mu ranga urosła nie ma znaczenia. Ale celowe jej zbijanie wcześniej już tak @Gofen gość o podobnym do Ciebie nicku chwalił się haksami, powiedział mi o tym stary znajomy, który nie był w Waszej grupie. Tamten temat się wyjaśnił szybko, dla mnie sprawa zamknięta. @adi nikt sie nie spłakał, co więcej to nie WSG mi o tym pierwsze powiedziało. Temat ruszam teraz, bo od 10 dni około nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić. Na dziś ustaliłem sobie ostateczna decyzje, stad post. Mam tez do Ciebie prośbę, jak zamierzasz zarzucać mi osobiście oszustwo, to miej na to jakikolwiek dowód. Tak prywatnie <cmok> To proszę teraz, żeby było uczciwie, skoro już się czepiamy Pand, o przedstawienie profilu każdego gracza wraz z wykazem rang, które zmieniały się tydzień przed założeniem ich tematu. To chyba tak będzie sprawiedliwie, co? Skoro Pandy "zbijały", to zrobiło to pewnie kilka innych graczy, którzy się nie przyznają, no bo po co - a nawet jeśli to zrobią, i tak część nie wychodzi z grupy, więc już nie ma szkody. Jeśli taki wykaz jest (czarno na białym, kto jaką rangę posiadał przed całą wiejską ligą, a następnie tuż przed napisaniem tematu ze zgłoszeniem się do turnieju), to ja nie mam pytań, zwracam honor. Jeśli nie ma, nie ma o czym mówić, bo to są Wasze/Twoje luki w regulaminie, nie rozumiem dlaczego jakakolwiek drużyna ma ponosić konsekwencje czyichś niekompetencji. Założyli temat, grali MMy, rangi spadły czy też wzrosły. Nie było to zabronione w regulaminie, więc nie wiem w ogóle skąd te bzdurne powody. MrOpalony and Haru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Szczerze śmieszy mnie tak cała sytuacja. Nie potrzebna gówno burza,mam nadzieję że wszystko się jutro wyjaśni na ts'ku! Gofen and ✪ Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Teraz czekam na pocisk w moją stronę! Adi spasłeś się ostatnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Ej! Ja tez zbiłem rangę z suprima na kalacha aby tylko zagrać w lidze! A nie sorra, olać mnie bo i tak nie wyszliśmy z grupy ✪ Kolox and Gofen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 9 minut temu, Buśka napisał: w dzień zapisu był przekroczony limit punktów w lidze, Dima przypomniał o tym Pandom i nagle całkiem przypadkiem jeden z nich spadł z rangi jak na zawołanie i wszystko jest okej "Możecie to jakos poprawić?" No to poprawiliśmy A co do całego tematu to zastanowił bym się także nie tylko tak jak Nadia napisała nad osobami które spadały ale także nad 2 kontami. Jestem pewien że nie jedna osoba która była "kałaszkami" tak naprawde gra na poziome LEM+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Pewnego pięknego słonecznego dnia 4 pandki postanowiły zagrać grę rankingową w grze Counter-Strike: Global Offensive. Pech chciał że trafili na silniejszą drużynę, która ich zniszczyła. Mimo iż ich kapitan i jego prawa ręka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Opalony starali się wygrać mecz to nie dali rady pokonać przeciwników. Tego dnia jedna z pand straciła swoją rangę, a był nią Opalony. Przez resztę dnia był bardzo smutny. Jednym co podnosiło go na duchu było zakwalifikowanie się do Wiejskiej Ligi. Haru, MrOpalony, ✪ Klaun and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 Hola hola! Nikt nie wydał ani decyzji ani nic. Poprosiłem o wyjaśnienie. Tyle @muFas serio mi umknęły twe rozmowy. @Sh!rou nie jest tak jak piszesz, ale chyba po raz kolejny muszę napisać: chcę wyjaśnić sytuację, to wszystko. Gdybyś jednak potrzebowała interpretacji regulaminu pełnej, mogę Ci takową podesłać. Nie musisz mnie od osób niekompetentnych tyrać, trzy razy analizowałem sytuację zanim napisałem tego posta. I nie traktuj mnie jak agresora w tej rozmowie, bo to trochę nie fair @TicQ co prawda na myśli miałem zmianę gracza, ale cóż Bardzo wszystkich "zaangażowanych" w dyskusję o spokój, ja MUSZĘ reagować na takie zgłoszenia. Po to tu jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 A wesołych świąt. Spierdalam. bobe', kokac, ❤ Vivianna and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Kto dopuścił drużynę do ligi po tej „poprawce”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 1 minutę temu, Gofen napisał: Pewnego pięknego słonecznego dnia 4 pandki postanowiły zagrać grę rankingową w grze Counter-Strike: Global Offensive. Pech chciał że trafili na silniejszą drużynę, która ich zniszczyła. Mimo iż ich kapitan i jego prawa ręka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Opalony starali się wygrać mecz to nie dali rady pokonać przeciwników. Tego dnia jedna z pand straciła swoją rangę, a był nią Opalony. Przez resztę dnia był bardzo smutny. Jednym co podnosiło go na duchu było zakwalifikowanie się do Wiejskiej Ligi. TBH patrząc na ss @MrOpalony, to chyba ze dwie rangi w tym meczu zgubił. zamiast się gotować proszę poczekać z emocjami do podjęcia decyzji co dalej z tą sytuacją. @Haru, postaram się wbić, bo w sumie trochę choruję. Jak nie to na steam się złapmy, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Bez problemu D1ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 @adi! Wdech-wydech, wdech-wydech. Wszystko będzie dobrze man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts