Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Mufas R.I.P.

muFas
 Share

Recommended Posts

Siemka. Ostatnio odjebałem temat z dreadami (i chyba tam wypowiedziałem się bardziej pozytywnie na temat wiejskiej i tego co jej zawdzięczam), ale teraz chciałbym napisać w pełni poważnie. Chciałbym zrzec się funkcji jakie tutaj pełnię. Niektórzy się ucieszą, inni nie, ale mam w sumie dość udawania, że jest dobrze itp. Nie odchodzę bo "Ktoś" mi kazał, ale mam dość fermentu i tego wszystkiego co ostatnio się tu dzieje. Starałem się jak mogłem, ale na chwilę obecną myślę, że czas chyba na większe zmiany, które w sumie już chyba następują. Wiejska dała mi wiele i pewnie jeszcze wiele da, ale ja już się chyba wypalilem. Chciałbym podziękować tym, którzy mnie tu wprowadzili i tym, którzy są ze mną do tej pory. Dziękuję naprawdę za każdą chwilę tutaj. Życzę powodzenia we wszystkim. Nie chce palić mostów za sobą, więc nie będę się jakoś rozpisywać... Dziękuję bardzo jeszcze raz za wszystko bo mimo tego, że przychodząc tutaj byłem już "dorosły" to wiele się mogłem nauczyć. Ostatnio jednak zbyt dużo dzieli. Powodzenia mordy! 

Życzę wesołych i zdrowych świąt bo moje w tym roku są najlepsze ze wszystkich!

Proszę o zostawienie mi na ts możliwość wbijania bez haseł (o ile mogę w ogóle prosić). Będę tam przesiadywał. Zawsze można mnie tam spotkać i pogadać. Może doradzę coś...YO!

Dnia ‎2017‎-‎12‎-‎24 o 22:42, MISIA napisał:

@ORZEH kocham Cię!

Brakowało mi tego, ja też mam uczucia, chcę być kochany, chcę biegać boso o świcie na skroplonej rosą soczysto zielonej trawie wiosną, chcę latać niczym Orlik Krzykliwy nad piaszczystymi wydmami w Słowińskim Parku Narodowym, chcę aby zauważono we mnie coś więcej niż tylko zewnętrzne piękno, chcę aby doceniano moje wnętrze każdego dnia.

7 godzin temu, S!kor napisał:

Spokojna twoja rozczochrana :D:D Misia specjalnie napisała bo świeta sa :P:P 

Kurwa zamknij mordę stulejarzu.

38 minut temu, ORZEH napisał:

Brakowało mi tego, ja też mam uczucia, chcę być kochany, chcę biegać boso o świcie na skroplonej rosą soczysto zielonej trawie wiosną, chcę latać niczym Orlik Krzykliwy nad piaszczystymi wydmami w Słowińskim Parku Narodowym, chcę aby zauważono we mnie coś więcej niż tylko zewnętrzne piękno, chcę aby doceniano moje wnętrze każdego dnia.

20620962_675755189280766_653263220878001