kor3k Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Chciałbym przedstawić wam pomysł, który polegał by na stworzeniu prywatnego serwera dla elity Wiejskiej Chaty jak i osób z wysokimi umiejętnościami. Głównym powodem dla którego staramy się o dodanie nowego serwera jest przeludnienie 4 MAPS i FFA, bardzo często zdarza się, że nie da się normalnie grać ze względu na przeludnienie serwera jak i odstający poziom graczy. Nowy serwer miałby być przeznaczony głownie dla osób, które już dosyć długo grają na Wiejskiej Chacie bądź wykazują się dużymi umiejętnościami. Aby nie wchodziła na niego niepotrzebna hołota proponował bym aby serwer był zabezpieczony hasłem którym dysponowali by admini. To do nich po stworzeniu serwera mogłyby ubiegać się osoby, które pragną grać własnie tam. Mimo, że od dłuższego czasu planowaliśmy taką inicjatywę piszę to teraz ponieważ uważam, że jest to dobry moment na takie posunięcie ze względu na przerwę. Dodam również, że pytaliśmy wybranych graczy serwera czy są ZA. Ich głos był jednoznaczny. SkrimuŚ youtube.com Pituś, RockAck, ★ nobod1 and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockAck Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Jak dla mnie świetny pomysł będę na to czekał ;D kor3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojanek Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Kolejny serwer, nawet i prywatny to kolejna kasa potrzebna na otworzenie i utrzymanie serwera, kolejna administracja potrzebna do ew. pilnowania, bo jak wiadomo nawet i elita czasami odwala, nie gra fair wobec teammatów, trolluje itd. Ostatecznie 50/50 co do mojego głosu, jeżeli head administracja się zgodzi na utworzenie (co tak jak wspomniałem wyżej - kosztuje) to ja bardzo chętnie dołączyłbym do takiej elity. Wątpię, że takowy serwer powstanie z tego względu, że i tak head administracja boryka się z brakiem funduszy na opłacenie serwerowni (tak jak było w poście w tym dziale), co też zmusiło ich do zamknięcia lub przeniesienia na inny system pewnych serwerów. Dodatkowo, na 4mapsie co racja to racja, jest sporo graczy, niektórzy dopiero się uczą, a jak wejdę taki ja, M1kii, Lemix, Drawis i reszta ekipy (sorry, że po nickach no ale jakoś tak wyszło) to wiadomo, że młodszy nie ma tak naprawdę szans, no chyba, że m1kii wyjdzie z fleszem na ryju i z nożem w ręku, to jeszcze jeszcze. Także ostatecznie 50/50 moja decyzja, jak powstanie to będę chciał grać, jak nie powstanie to się nie obrażę. PIS YO BROTHA, serdeczne pozdrowionka. kor3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Przestan zakladac propozycje w tematach, ktore nie sluza do tego. Wczesniej w wiejskim prawie. Teraz ladujesz do informacji. kor3k and Gofen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jcb✗ Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Popieram kor3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Pomysł dobry, tylko kto za to będzie płacił? kor3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkrimuŚ youtube.com Pituś Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Bardzo dobry pomysł popieram gracza kor3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ PanPP Posted December 27, 2017 Popular Post Report Share Posted December 27, 2017 Co wy kurwa chcecie społeczność WCH dzielić na lepszych i gorszych? Chyba się wam coś pojebało za przeproszeniem. Serwer dla lepszych i gorszych? Załóż sobie sam za takie coś. Ja w takim czymś nie będę uczestniczyć na pewno 34 minuty temu, Jcb✗ napisał: Popieram A i czekam na więcej komentarzy tego typu gdzie wchodza jakieś jebane żydy z jednym postem żeby pomóc w rozwoju własnej idei niż głównego forum i całej serwerowni. Nie gram na 4maps dlatego nie będę się odnosić do tego, a co do FFA to gdzie kurwa przeludnienie? Oczywiście zdarza się że jest full slotów. Ale FFA nigdy nie było pełne przez jakiś dłuższy okres. Np teraz od tygodnia albo dwóch świeci pustkami. A co do odostającego poziomu. Dużo ludzi gra na serwerze dla rozrywki i zabawy. GŁÓWNIE DLA RELAKSU! Jak ci nie pasuje poziom graczy to idz na mm sobie pograć. A to że są słabsi nie oznacza zeby dzielić na lepszych i gorszych. Dziękuję dobranoc Bojanek, Anf, kokac and 8 others 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 29 minut temu, PanPP napisał: Co wy kurwa chcecie społeczność WCH dzielić na lepszych i gorszych? Chyba się wam coś pojebało za przeproszeniem. Serwer dla lepszych i gorszych? Załóż sobie sam za takie coś. Ja w takim czymś nie będę uczestniczyć na pewno Dobrze prawisz! ...gorszy sort, chyba fan pisuarów ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted December 27, 2017 Author Report Share Posted December 27, 2017 @PanPPdokłanie tak, na lepszy i gorszy sort, bo nie da sie grać z ludźmi, spośród których 50 % ustawia skiny w rogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 12 minut temu, kor3k napisał: @PanPPdokłanie tak, na lepszy i gorszy sort, bo nie da sie grać z ludźmi, spośród których 50 % ustawia skiny w rogu to kurwa od razu vegassen wy hitlerowcy, po za tym, od tego są admini żeby takich ludzi ustawić do porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Gdyby był serwer dla lepszych tylko ja bym na nim był :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 A ile slotowy byście chcieli ten server ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 3 minuty temu, ASDFpro napisał: Gdyby był serwer dla lepszych tylko ja bym na nim był :/ jak ty zamykasz na mixach grając ze mną to kto by cie tam dał na server Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 1 minutę temu, PanPP napisał: jak ty zamykasz na mixach grając ze mną to kto by cie tam dał na server Zamykam góre tabeli raczej ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Zamknąć ryje smarki i tak to ja ostatecznie zadecyduje czy powstanie taki serwer. ✪ PanPP, ✪ muFas, ✪ Vivimorte and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 2 godziny temu, PanPP napisał: Co wy kurwa chcecie społeczność WCH dzielić na lepszych i gorszych? Chyba się wam coś pojebało za przeproszeniem. Serwer dla lepszych i gorszych? Załóż sobie sam za takie coś. Ja w takim czymś nie będę uczestniczyć na pewno A i czekam na więcej komentarzy tego typu gdzie wchodza jakieś jebane żydy z jednym postem żeby pomóc w rozwoju własnej idei niż głównego forum i całej serwerowni. Nie gram na 4maps dlatego nie będę się odnosić do tego, a co do FFA to gdzie kurwa przeludnienie? Oczywiście zdarza się że jest full slotów. Ale FFA nigdy nie było pełne przez jakiś dłuższy okres. Np teraz od tygodnia albo dwóch świeci pustkami. A co do odostającego poziomu. Dużo ludzi gra na serwerze dla rozrywki i zabawy. GŁÓWNIE DLA RELAKSU! Jak ci nie pasuje poziom graczy to idz na mm sobie pograć. A to że są słabsi nie oznacza zeby dzielić na lepszych i gorszych. Dziękuję dobranoc Dokładnie, lichwiarz ledwo co daje radę z hajsem, a Ty chcesz kolejny serwer, który prawdopodobnie będzie pusty... ok, możemy to zrobić, ale Ty wpłacisz 3/4 kosztów serwera i zobaczymy jak to będzie . Bojanek and ✪ PanPP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted December 27, 2017 Author Report Share Posted December 27, 2017 @Kubulmaksymalnie 20 slotów, myśle ze 15 by starczyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 15? sam pp wejdzie i masz pełny serwer Gofen, Bojanek and ✪ PanPP 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 @ORZEH a ty włoski jesteś czy ziemny? ASDFpro ty kurwo babilońska Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 @kor3k Oki, wiec zrobmy tak . na pukawce jeden slot kosztuje 1,90zł x 20 to wychodzi 38zł na miesiąc. Ja Ci podam na PW numer mojego konta i w trybie natychmiastowym otwieramy taka pseudo elite ok ? oczywiscie 1,90 to najtanszy 64tickowy slot Bojanek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Sprawa wygląda następująco. Serwery są dostępne dla wszystkich, Polaków, Rusków ( chyba, że drą ryja ), Niemców, Anglików, dzieci, dorosłych, gejów, lesbijek itp. itd. jebać tylko fluidogównonieokreślonych płciowo. Jeżeli chcecie postawić serwer dla ELITY, zróbcie to we własnym zakresie, rozkręćcie to i zapraszamy z takim serwerem. Pytanie pojawia się, jak byście chcieli tą elitę wybrać? Na jakiej podstawie? Ile osób by chciało grać 2v3 tylko dlatego, że może pograć z rangami LEM/SUPREME+. Serwer byłby praktycznie cały czas pusty. Jeżeli chcesz grać na wyższym poziomie, to idź na areny, alternatywnie faceit itp. Szanuj graczy z niższą rangą, bo każdy kiedyś zaczynał. ( ja zaczynałem w sliver 4 ) Jednocześnie pragnę dodać, iż kolejny temat w złym dziale skończy się warnem. Bojanek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted December 27, 2017 Author Report Share Posted December 27, 2017 @Counterkto powiedział , że to ktoś z was ma to finansować, niewielkie firmy np. pukawka finansuje takie cos w zamian za ich reklame. Nie siedze dokładnie w tym ale dla chcącego raczej nic trudnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 @kor3k więc załatw to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 5 minut temu, kor3k napisał: @Counterkto powiedział , że to ktoś z was ma to finansować, niewielkie firmy np. pukawka finansuje takie cos w zamian za ich reklame. Nie siedze dokładnie w tym ale dla chcącego raczej nic trudnego. jebłem. Widzisz, pukawka to nawet 50 groszy na slocie nie chce upuścić a co dopiero sponsorowac caly serwer. Co do samego pomyslu, wydaje mi sie raczej sredni. Raz, ze ciezko zebbrac tych wszystkich 'prosów' w jednym czasie aby zapelnic caly serwer, dwa - kiepsko ze srodkami. ✪ YoddeN, Bojanek and kokac 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts