kor3k Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Ze względu, że obecnie na serwerze są grane jedynie 2 mapy, co staje się już nudne proponuje aby dodać nowe. Według mnie dodanie 2 map urozmaiciłoby rozgrywkę. Chodzi mi o mapy typu de_cbbl czy de_train, nie biorę pod uwagę jakiś map typu de_piranesi czy westwood bo są już one grane na FFA. (cbbl i train to tylko przykłady ), wybór map należy do osób które zapragną się tutaj wypowiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Wątpie, że zostaną dodane nowe mapy, ponieważ serwer został przekształcony w tfu maps. Jednakże chętnie zobaczyłbym na serwerze de_nuke lub de_inferno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Serwer zmienił się z 4mapsa na 2mapsa i nastąpiła tendencja wzrostowa. Do czasu utrzymywania się takiej ilości graczy (wzrostu) serwer zostaje na warunkach 2mapsa. Tyle ode mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ nobod1 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 1 godzinę temu, Counter napisał: Do czasu utrzymywania się takiej ilości graczy (wzrostu) serwer zostaje na warunkach 2mapsa. Nie wiem, gdzie tu widać wzrost graczy na serwerze. Jak dla mnie jest podobna liczba osób, jaka była na 4mapsie. Chyba, że chodzi o wzrost nowych graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts